Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

На къде около Кюстендил
Модератор: bobopeli
Re: На къде около Кюстендил
Яз. Берсин е забранен за риболов от арендатора от 25 септември 2015 г. А иначе е хубав язовир, с удобни места за бивак. Има всякакъв вид риба, без щука. Трябва да познаваш обстановката и тогава има успех. На белки ще хванеш предимно слънчевки. Но както вече казах - край с риболова за съжаление. 

- кирил великий
- разбира нещата
Re: На къде около Кюстендил
Здравейте, колеги, следващата събота и неделя ще съм в село Лозно. Имам молба да кажете нещо за местния гьол, изгребан ли е или държи някаква мирна риба в момента - каракуди, перки, нещо друго /освен раци/?
Също така някакво инфо как е положението на язовир "Дренов дол" и мина "Николичевци"?
Снимал съм картите на трите гьола, интересува ме от коя страна е добре да се застане, нещо актуално - каква риба да диря, методи.
Може да ми пишете и на лични съобщения, ако някой се притеснява да сподели тука.
Много благодаря на всички, които биха ми помогнали!
Също така някакво инфо как е положението на язовир "Дренов дол" и мина "Николичевци"?
Снимал съм картите на трите гьола, интересува ме от коя страна е добре да се застане, нещо актуално - каква риба да диря, методи.
Може да ми пишете и на лични съобщения, ако някой се притеснява да сподели тука.
Много благодаря на всички, които биха ми помогнали!
- Прикачени файлове
-
- "Николичевци"
- нико.jpg (198.32 KiB) Преглеждано 627 пъти
-
- "Лозно"
- вдю.jpg (206.25 KiB) Преглеждано 627 пъти
-
- "Дренов дол"
- Без име.jpg (214.31 KiB) Преглеждано 627 пъти