Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

ДА НАБОДЕМ ДЖУКИТЕ НА КЛЕНОВЕТЕ или CHUB FEST 2014
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Re: ДА НАБОДЕМ ДЖУКИТЕ НА КЛЕНОВЕТЕ или CHUB FEST 2014
Вчера вечер след провелото се мероприятие на Спининг лига "Брадър" на реката при Хайредин, се връщах и реших по път да се отбия да погледна реката при Лехчево как е. Минавайки по моста видях един циганин да си седи гротко на една пластмасова кофа и да си бродира клен след клен на блесница ,необезпокояван от никого в разливището над моста.
Това ми е най пресната информация.
Поздрави и не забравяйте Клено си клюца.

Това ми е най пресната информация.
Поздрави и не забравяйте Клено си клюца.
Не са от местото но и там требва да ги има 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
бях вчера в района пробвах щуките на спининг. Нямах удар, но пък водата беше мнооого студена. Така ли си е по принцип или пускат повечко вода от язовира
-
- вече хвърля и на тежко
Феста си остава за 21.06. Мястото е всеизвестно. Така,че чакаме събота.
Поздрави Цецо
Поздрави Цецо
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ти седай и прави магии да не се сговнася щото ако не друго , мерак имам да огрея по Огостата 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Та понеже не видях къде съм пуснал часа за мероприятието. Да го съобщя.
21.06.2014 г. - 9:30 часа сутринта,да не вземе някой да доиде по нощите
, моста на с.Лехчево по пътя за с. Бели брод :tup:
Който не може да се оправи с намиране на мястото,да звънка. тел: 0898464276
Поздрави Цецо
21.06.2014 г. - 9:30 часа сутринта,да не вземе някой да доиде по нощите

Който не може да се оправи с намиране на мястото,да звънка. тел: 0898464276
Поздрави Цецо
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте на всички. Знам, че чакате всички репортажа от днес,та да напиша и аз няколко реда и да кача снимките за който трябва да изкажа огромни благодарности на Марко Поло. Той ни беше медийния репортер,който се опита да заснеме всичко. Та да премина към репортажа.
Ставане в 7:00 часа и трепетно пиене на кафе( без закуска). То на кой му се яде при такова предстоящо събитие. Изпивам си кафето и поглеждам през прозореца, а навън почва да вали,ама едно се смръщило,абе яд го е че не валя като в източна България ,та да ни скапе събитието и гледа да си навакса. Ама на мене ми дреме, багажа е приготвен и е натоварен в колата. Тръгвам и се спирам на OMV, да изчакам Павката и Жорката, че така се бяхме разбрали и да ги водя към събитието,но те лекинко закъснели и се наложи да пия второ кафе, а навън си вали и тва си е. Аве мръснишко време бе, както се казва по нашия край: Дее.а тоо пустиняк мръсен
Айде към 9:00 Павката пристигнаха,взеха по кафе, препикаха OMV и потегляме, а то пак си вали,абе Пустиняк време с главно П.
Ама знам, че само ни плаши.
Пътуваме натам и се обажда Людмил от Монтана и направо му се реве. Вика " Аве то в Монтана вали"
. Викам му "Люси ,нема назад" Мръвките са в марината от снощи, ще седиме под моста на сушина, ще печеме,ще ядеме, примамки ще хвалиме,ама нема се отказваме. Пристигаме на мястото с малко закъснение от 10-на минути,а колегите вече се събрали,едни нетърпеливи :tup: ,някой вече бяха почнали да хвърлят. Реката се оцветила лекинко в кафеникав цвят,но все още добра за риболов :fish1: Абе,тва ония от Вършец са разбрали за Феста и са решили да ни размътят
,защото лева си е била бистра, но Вършечката Ботуня ни направи номер. Е викам си, Ако клюца да клюца,ако ли неще ние ще клюцнем на скаричките.
Скари имаше и при мене и при на Сандиста баща му. Тук искам да му благодаря на човека,че дойде с горелката и ни разпали въглищата за минутка. :tup:
Та да се върна на мероприятието. Обявих,че хваналият най-голямата риба ще е победител и хората се пръснаха,кой на къде му се искаше. Аз минах на отсрещния бряг( в смисъл, не че съм обърнал резбата
),а със синчето,да си хвърля на спокойствие и започнахме,аз му хвърлям,а той си обира.Надежда всяка оставих при колата,защото не мислех,че ще хванем,нещо в тая вода,но в последствие,разбрах,че на рибите не им пречеше чак толкова. Доста колеги хванаха риби,едни големи други малки. Е и детето хвана риби. Успя да хване 9 риби,от които единия беше около 400 гр, а другите по-малки, но нали тръпката е важна. Мисля,че всеки изпита тръпката за която беше дошъл. Та така, половихме с детето до към един часа и тръгнахме към колите. Скарата и глада ни зовяха.
А там вече имаше започнали веселата част. Запалихме скарата и се почна едно печене, едно ядене и пиене,аве кой какво му душа иска. Много се радвам,че успяхме да се съберем и да половим риби заедно по една прекрасна българска река, която все още успява да запази малка част от рибите си. :fish4: :fish4: :fish4: Ааааа забравих да кажа за времето. То като видя,че ние сме упорити и няма да ни разгони и като се усмихна
,та някои поизгоряха, но това е риболова.
Айде да качвам снимките,че вече сигурно нямате търпение
Ето ги най нетърпеливите,незнам от кога са пристигнали, но бяха там и чакаха.

Това е Дълголай. Хвана хубав клен първи, за да нахъса останалите колеги, но той си им разбира. :tup:

Масичката за веселата част беше поставена рано, рано

Ей го времето,видя,че няма отказване и се усмихна

Колегата хвана не клен ,а гуменка и продължи да търси другата за да направи чифт.

Щастливец :fish15:

Зампо дири кленовете.

А ето го и най големия клен хванат на събитието 47 см
Имаше и други колеги с хванати големи риби,43 см, 41 см

А ето и уловилия го:

Един колега с който не се запознахме,но другия път :tup:

Тук свърши риболова и започна веселата част:

Някой продължиха да си тестват примамки

А изморените от тегленето на риби, набавяха изразходваните сили

Ето я и групата. Благодаря на всички,които успяха да дойдат, а на тези които не успяха следващия път ще ви чакам. :tup: Запознах се с нови хора, от което съм много щастлив. :tup:

И победителя с наградите си

Ето и останалите наградени. Втори е Къца-Кълве, а най малкия участник получи също награда за проявения усет да ги лови.

Това беше основния репортаж. Имам и други снимки, които ще кача по късно
Още един път искам да благодаря на всички, които дойдоха. Надявам се да сте си прекарали добре и да са ви останали хубави незабравими спомени. :fish15: :fish15: :fish15: На мен със сигурност ще ми останат. Благодаря ви и ще ви очаквам пак на следващата такава сбирка. :tup:
Поздрави Цецо
Ставане в 7:00 часа и трепетно пиене на кафе( без закуска). То на кой му се яде при такова предстоящо събитие. Изпивам си кафето и поглеждам през прозореца, а навън почва да вали,ама едно се смръщило,абе яд го е че не валя като в източна България ,та да ни скапе събитието и гледа да си навакса. Ама на мене ми дреме, багажа е приготвен и е натоварен в колата. Тръгвам и се спирам на OMV, да изчакам Павката и Жорката, че така се бяхме разбрали и да ги водя към събитието,но те лекинко закъснели и се наложи да пия второ кафе, а навън си вали и тва си е. Аве мръснишко време бе, както се казва по нашия край: Дее.а тоо пустиняк мръсен

Та да се върна на мероприятието. Обявих,че хваналият най-голямата риба ще е победител и хората се пръснаха,кой на къде му се искаше. Аз минах на отсрещния бряг( в смисъл, не че съм обърнал резбата

Айде да качвам снимките,че вече сигурно нямате търпение

Ето ги най нетърпеливите,незнам от кога са пристигнали, но бяха там и чакаха.

Това е Дълголай. Хвана хубав клен първи, за да нахъса останалите колеги, но той си им разбира. :tup:

Масичката за веселата част беше поставена рано, рано

Ей го времето,видя,че няма отказване и се усмихна

Колегата хвана не клен ,а гуменка и продължи да търси другата за да направи чифт.

Щастливец :fish15:

Зампо дири кленовете.

А ето го и най големия клен хванат на събитието 47 см
Имаше и други колеги с хванати големи риби,43 см, 41 см

А ето и уловилия го:

Един колега с който не се запознахме,но другия път :tup:

Тук свърши риболова и започна веселата част:

Някой продължиха да си тестват примамки

А изморените от тегленето на риби, набавяха изразходваните сили

Ето я и групата. Благодаря на всички,които успяха да дойдат, а на тези които не успяха следващия път ще ви чакам. :tup: Запознах се с нови хора, от което съм много щастлив. :tup:

И победителя с наградите си

Ето и останалите наградени. Втори е Къца-Кълве, а най малкия участник получи също награда за проявения усет да ги лови.

Това беше основния репортаж. Имам и други снимки, които ще кача по късно
Още един път искам да благодаря на всички, които дойдоха. Надявам се да сте си прекарали добре и да са ви останали хубави незабравими спомени. :fish15: :fish15: :fish15: На мен със сигурност ще ми останат. Благодаря ви и ще ви очаквам пак на следващата такава сбирка. :tup:
Поздрави Цецо
-
- вече хвърля и на тежко
Ето и още няколко снимки.

И един клен от gevv

И един клен от gevv

- forever_2pac
- научил се да хвърля
Евалата пичове, догодина и аз ще дойда!