Моля за вашия коментар.

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Да се бухна и аз в спора , че не мога да отрая :lol: :lol:

Спред мен редакторите е трябвало да подберат по добри снимки, за да са по приятни на окото.

А иначе човека не е прегрешил в нищо.
Разрешените кг са 3, така че може да си ги прибере :wink:

А точно за лина, само веднъж съм хващал и го гледах в аквариум 3-4 месеца на балкона :oops: и му се радвах, бих пуснал всеки лин независимо от размера. :D
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Лина е много вкусна риба викат му блатна пъстърва заради месцето предполагам....
На мерните линове не им прощавам :smt018 ... дребосъка си го пускам щото няма какво да му се яде :lol:
Тук наблизо има водоеми в които вирее лина кълве на торно червейче на един сантиметър от дъното :lol:
Изображение
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Mitak написа: Престанете да се правите на интересни не ви утива а и сте далече от хуманитарното отношение даже бих казал на светлинни години...
Ти нали си много напред ------със светлиннни години бих казал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Гледай си в твоята паница !
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

ribarq написа:
Mitak написа: Престанете да се правите на интересни не ви утива а и сте далече от хуманитарното отношение даже бих казал на светлинни години...
Ти нали си много напред ------със светлиннни години бих казал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Гледай си в твоята паница !

ако прочетеш внимателно ще видиш че не говоря за себе си и некаде не съм споменавал че рибките трябва да ги гишкаме и цункаме и да им се извиним за това че са се закачили на нашата кука.... а това което си писал е чисто заяждане..... чети внимателно а не просто да се хванеш за една дума изкарана от контекста и да се заяждаш без причина.... :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”