Моят ПРОВАЛ

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Моят ПРОВАЛ

Мнение от emo vasilev »

Не си е изтрил профила ...за сега .Дори и да го изтрие ще си направи нов както всички останали .
Рибеца , приятелю ...така написаната тема предопределяше сегашното състояние на 1000 процента .Можеше да напишеш малко по подробно за случката , която е до болка познота на всички - всеки е изпадал в подобна ситуация .
Сто пъти съм казвал да мислите преди да пишете и какво ще пишете , а не после да се сърдите и да обиждате писалите след вас ....
И още нещо - ако продължаваш да използваш изразите -

Майната Ви само да се ебавате знаете вие си мислите че сте някви много добри убитаци
тука се праите на много умни ае се ебете
никои не ви е карал да чете камо ли да пишете лайнари

....то триенето на профила ти няма да ти бъде никакъв проблем .
Рибеца
новобранец
новобранец

Мнение от Рибеца »

Извинявам се реагирах доста остро.Но не търпя на подигравки а не както казаха някои "майтапи".Държа да ми бъде изтрит профила понеже немога да го изтрия сам и не втора регистрация няма да си направя както повечето в сайта моля модератора да изтрие профила ми
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Рибеца написа:Извинявам се реагирах доста остро.Но не търпя на подигравки а не както казаха някои "майтапи".
Това беше напълно достатъчно . Триенето на профил е лесна работа , но аз няма да го направя - искам да преосмислиш цялата ситуация и да си направиш съответните изводи , за да не изпадаш в подобни ситуации.
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”