Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Риболов на кефал с блесна
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Риболов на кефал с блесна
Аз от повече и нямам счупено топчеm65 написа:Т
От над 12 години ловя с блесни на Mosca, но случай със счупване на въпросното топче не съм имал.

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Vid
- кандидат преподавател
Не е така, щото този колега няма време ни да чете, ни да разсъждава по теорията.bobopeli написа: Започвам да си мисля че някой колеги вместо опит споделят теоретични разсъждения
Може да са ми пробутали дефектна партида, но как да е, изпочупих ги всичките..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- m65
- вече хвърля и на тежко
Днес реката беше с повишено ниво, леко замътена. Точно в такива периоди използвам медна блесна. На снимката е въпросният модел на DAM, който не случайно е сред блесните ми. Над 70% кефалите днес бяха уловени на тази блесна.jorro11 написа:
Иначе от поста на колегата м65 (втората снимка, от дясно на ляво 5-тата блесна) може да видиш как изглежда въпросната ДАМ Ефзет. В моя случай имах предвид за сребриста със червена холограма.

image upload with preview

image hosting over 5mb
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек