Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пръскане срещу хлебарки
Модератор: dantho.mihov
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Пръскане срещу хлебарки
И затова се избъзиках,без да лъжа за един от методите.magnetar написа:Колеги не се хващайте на тези глупости,темата е за да кликнете върху линка,който е посочил.Имаше и една тема за чай,пак към същият сайт.А рекламата стои в центъра на всичко.На всякаде са плъзнали,като ХЛЕБАРКИ.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Да бе, само за да кликате върху линка ще да е темата. Това за хотела за хлебарки ми хареса
А иначе сериозно, как се прави този чай от коприва и какво да пръскам с него? Да не би да имаш предвид да гоня хлебарките и да ги пръскам с него?

- КИРО
- Обратна връзка:
пръскаш където се разхождат гадинитеКИРО написа:Ще ме караш сега и хлебарки да си купувам.![]()
Иначе,събери 15-20 стръка коприва,залей си с гореща вода,към 10л,
остави го за 24 часа.После изцеждане и в машината за пръскане.
Щом колорадския бръмбар изчезва с 3-та космическа,защо и хлебарката
да не го последва ?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Каква е гаранцията че след като мори колорадския бръмбар ще действа и на хлебарките. То ако беше така, щяха да произвеждат само една отрова за всичко живо дето мърда.
- КИРО
- Обратна връзка:
Никаква гаранция.
Ама поне и финансово няма да те завлека.
Ама поне и финансово няма да те завлека.

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Евтина селска реклама
Да се погрижат админите 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Най-добрият начин да се отървеш от изкушението е като му се отдадеш!
Какво ще рече т'ва.
Ставаш си другарче с кукарачите,и вечер когато си сънен,и вървиш към тоалетната почесвайки се по-т@пките и усетиш онова изпукване под петата си придружено със изсъскване,все едно мазен цирей се пръска,се сети за Бачо си Киро и кажи три пъти коприва за късмет!
Какво ще рече т'ва.
Ставаш си другарче с кукарачите,и вечер когато си сънен,и вървиш към тоалетната почесвайки се по-т@пките и усетиш онова изпукване под петата си придружено със изсъскване,все едно мазен цирей се пръска,се сети за Бачо си Киро и кажи три пъти коприва за късмет!
задравеи колега ,срещу хлебарки може да пръскаш с айкън или фендона.използваи концентрация 10мл. препарат на 1л. студена вода никога не слагай топла защото над 40 градуса 90 процента от активните съставки на препаратите за хлебарки се разпадат.не знам дали знаеш къде трябва да пръскаш?ако те интересува питай ще ти обясня,иначе трябва да направиш 2 обработки през 15-20 дни.ако ти трябва някаква информация пиши все пак това го работя вече близо 8 години.
- Don4o_62
- учете се от него
Айкъна не е това което беше,от две независими Аптеки съм вземал, ефекта излезе нулев,иначе преди години ги мореше,изобщо всякакви гадини
за другия не знам
за другия не знам
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vesko1
- сериозен играч
Аз като пръскам бивака с айкън вместо 10млл на 10литра вода...го разтварям в 5 литра.Направо трепе всичко наред ,където пръсна..ни буболечка остава ни кърлеж ни муха ни бълха....и в следващите 2 дни не се мяркат никакви насекоми.След дъжд даже му се увеличава действието още.Don4o_62 написа:Айкъна не е това което беше,от две независими Аптеки съм вземал, ефекта излезе нулев,иначе преди години ги мореше,изобщо всякакви гадини
за другия не знам

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- разбира нещата
коелега ,със ФЕНДОНА пръсках срещу бълхи,1 флакон ,за 6 л вода.след време минах покрай местата където ръсих ,краката ми почерняха,беше се стъмнило вече.имах актара ,за 15 л вода,сипах всичкото на 5 л,на следващия ден ,не ме е хапала бълха,но после няколко седмици все пръскане ,със децис,нуреле ,карате ,ламбада.кучето го къпах със "бандит",все двойни дози,и сега почти няма,само по котките има ,но при тях е по-деликатно положението ,че преди две г ,натрових малките.вземайте си препарати от агроаптекитеshombeto написа:задравеи колега ,срещу хлебарки може да пръскаш с айкън или фендона.използваи концентрация 10мл. препарат на 1л. студена вода никога не слагай топла защото над 40 градуса 90 процента от активните съставки на препаратите за хлебарки се разпадат.не знам дали знаеш къде трябва да пръскаш?ако те интересува питай ще ти обясня,иначе трябва да направиш 2 обработки през 15-20 дни.ако ти трябва някаква информация пиши все пак това го работя вече близо 8 години.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Майка ми ползва Айкън и е доволна. Първият път когато пръска на следващия ден имаше доста трупове (над 10-15). Но и тя го прави по-концентрирано ( не знам колко), но ако се интересувате може да я питам.
Daiwa BG PILK 802HFS + DAIWA BG 3500 + Daiwa J-BRAID X8 - 300м #2.0
Аз също съм ползвал Фендона и ги измори за няколко дни гадините. Само съм чувал за Регент, който бил уж най-добрия препарат срещу хлебарки, но са го забранили понеже е токсичен и за хора.
- Don4o_62
- учете се от него
който иска да се отърве от всякаква пълзяща,скачаща и хапеща гад,да пита в агроаптеката за ДИАЦИДОЛ,скоро излезна и още не са го развалили и разредили
и струва само 1,50 лв. за шишенце 10 мл. за 5 л. вода,пробвайте после ще ме черпите

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Колега знаешли дали деиства на котарациDon4o_62 написа:който иска да се отърве от всякаква пълзяща,скачаща и хапеща гад,да пита в агроаптеката за ДИАЦИДОЛ,скоро излезна и още не са го развалили и разредилии струва само 1,50 лв. за шишенце 10 мл. за 5 л. вода,пробвайте после ще ме черпите
![]()