Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Помощ за руска гумена лодка.
Модератор: emo vasilev
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Помощ за руска гумена лодка.
Точно това пък,и за ..й не става по тези лодки.stisho написа:Ако не са ти взели парите все още-това е лепилото
http://industrialbg.alle.bg/%D0%BB%D0%B ... E-tip-top/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако не си пробвал,по-добре не подвеждай хората.
Че ти е бедна фантазията как се чисти после.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Използвам това лепило повече от 20г. и съм напълно наясно какво може.То е едно от малкото лепила,които могат да залепят скъсано ухо на гумена лодка,така че да се използва след това безпроблемно.Има специфична техника на работа с него,но няма нещо гумено ,което да не залепи перфектно.Не ми се навлиза в подробности ,но във всички мини,тецове и тн. се използва въпросното лепило за лепене на транспортните ленти и гумените валове.Защо ли?КИРО написа:Точно това пък,и за ..й не става по тези лодки.stisho написа:Ако не са ти взели парите все още-това е лепилото
http://industrialbg.alle.bg/%D0%BB%D0%B ... E-tip-top/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако не си пробвал,по-добре не подвеждай хората.
Че ти е бедна фантазията как се чисти после.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Колега - изгаря горния слой на плата на лодката - пробвай.stisho написа: Използвам това лепило повече от 20г. и съм напълно наясно какво може.То е едно от малкото лепила,които могат да залепят скъсано ухо на гумена лодка,така че да се използва след това безпроблемно.Има специфична техника на работа с него,но няма нещо гумено ,което да не залепи перфектно.Не ми се навлиза в подробности ,но във всички мини,тецове и тн. се използва въпросното лепило за лепене на транспортните ленти и гумените валове.Защо ли?
Знам за транспортните ленти,там е бияч.
Също добре лепи и хипалона към алуминий.Но не всичко при хипалона става да се залепи.
Тук е само лентата която вързва балона към корпуса.

Но тук нещо не държи

Личи си кое е тип топа - зеленото.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Колега това лепило е изработено единствено и само за каучукови изделия.Горният слой не изгаря а се разтваря и се получава по -голяма контактна повърхност между лепената и залепващата повърхност.Получава се нещо като" гумена заварка".Единствено когато материалите са тънки се нанася и лепилото в тънък слой.Успех!