Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица-поредния успешен.......
-
- разбира нещата
- Диканаров
- кандидат преподавател
Овчарица-поредния успешен
Сняг приятелю, мисля си ,че си може би единствения, който би хванал Лохнеското животно! С тази последователност и наблюдателност и упоритост само ти го можеш! Дали да не организираме една командировка до Шотландия това лято? 

-
- ще става разбирач
-
- и господ не е толокова добър
Здравейте отново.Днес се върнах от Овчарица,риболова не беше толкова успешен както другпът,но всепак бях за риба и хванах тъй като имаше хора от няколко дена и не хванаха нищо.Първия ден като всеки път сомчета и каракуди имах един удар взимане на аванс засичане и нищо.След изваждане видях,че имаше забити в куката малки мидички които са попречели за убождането.На другия ден със ставането удар и шаран към 1,5кг.Покъсно удар и вадене на амур с вношителни размери,но влезе в тревата понеже не влязох във водата и се правя на тежкар горната кука се закачи и неможа да вземе аванс и избега.После хванах един шаран към 3кг и покъсно към 2 кила.Надвечер се срещнах до моята шамандура с хората на Нончо които хвърляха мрежи на захраненото петно и последва скандал и излязах разочарован като знам колко риби съм пуснал.Не ме е яд,че съм пускал рибите а ме е яд,че аз пазя тяхните риби да могат да ги хващат с мрежите а те буквално ми се качиха на главата.Риба повече в този водоем ще пусна само ако няма на кой да я дам.И от там нататък без истенска риба.На сутринта дойде Митака с брат си-Сапуна искарах ми ден и полвина зедно в приятни разговори и потеглих към морето.Ето и две снимки понеже само толкова е направила мойта.

това са шараните имаше и още един.За сега е това ще чакаме Митака да ги разбие
това са шараните имаше и още един.За сега е това ще чакаме Митака да ги разбие