Покупка на фидер пръчка и макара

Модератор: Paublo_Eskobar

vulkana
новобранец
новобранец

Re: Покупка на фидер пръчка и макара

Мнение от vulkana »

Колеги,много ви благодаря за съветите...просто съм очарован ,че има отзивчиви хора готови да дадат мнение и препоръки.Като чета повечето от вас ме насочват към Филстара.Да вероятно за р.Искър и яз. Дъбника трябват различни фидери ,нооо нямам такава възможност .Днес взех фидера на един приятел за да видя какво е това чудо,похвърлях малко по Вита към устието и останах очарован...мряна,скобар...супер.Още веднъж благодарности .
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Фидера е голямо оръжие в ръцете на собственика си стига да знае как да го използва,но това ще го разбереш в последствие след като започнеш да го практикуваш този вид риболов.И няма да се разминеш с една пръчка колега,поне 2 или 3 ще трябва да имаш в арсенала си.Успех в начинанието. :) :) :) :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
SIRO
новобранец
новобранец

Мнение от SIRO »

vulkana написа:Колеги,много ви благодаря за съветите...просто съм очарован ,че има отзивчиви хора готови да дадат мнение и препоръки.Като чета повечето от вас ме насочват към Филстара.Да вероятно за р.Искър и яз. Дъбника трябват различни фидери ,нооо нямам такава възможност .Днес взех фидера на един приятел за да видя какво е това чудо,похвърлях малко по Вита към устието и останах очарован...мряна,скобар...супер.Още веднъж благодарности .
Точно мряна и скобар няма как да си хванал по устието на Вита, защото тези двете риби ги няма там (в момента).
vulkana
новобранец
новобранец

Мнение от vulkana »

Колега SIRO,вчера бях на Вита над моста на Гулянци.Един скобар и две мрени около 0.500гр. на фидер взет на заем от колега ,вярваш или не.....поздрави :partyman:
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Здравей колега! Фидера е 3,60 Дай телефон за връзка, или звънни на 0896762111 Има проблем някакъв и не мога да ти пратя съобщение и снимки на лични.
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
vulkana
новобранец
новобранец

Мнение от vulkana »

Колеги,направих покупката:
http://www.megafishing.bg/product/3580/ ... -3-9m.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.megafishing.bg/product/954/m ... ia-ld.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря на всички за мненията и препоръките.
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Честити нови придобивки колега и много удоволствие от фидер риболова да усетиш. :drinkers: :) :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Чеатито колега. Направил си добър избор. :smt023 Да си ги ползваш с удоволствие, иии ... събирай парички - няма да се разминеш само с един фидер, защото, сигурен съм, ще ти хареса този начин на риболов, и няма да се спреш до тук! :D
:smt039
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

vulkana написа:Колеги,направих покупката:
http://www.megafishing.bg/product/3580/ ... -3-9m.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.megafishing.bg/product/954/m ... ia-ld.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря на всички за мненията и препоръките.
Радвам се ,че си ме послушал. Послушай колегата и започни да събираш пари за нов фидер защото ще ти хареса този риболов.
П.С. Въдицата е medium и внимавай с нея по реките!!!
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”