"Ой ти бела рибо...защо не си шаранска!?"...;)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: "Ой ти бела рибо...защо не си шаранска!?"...;)

Мнение от Vesko1 »

pacho69 написа: -"Ой ти бела рибо...защо не си шаранска!?"...;)? чу го дебелак шарана и провикна се с закана
-"Как те питам, в този ден студен и в таз мъгла дебела да ти клъвна на захранка от Таранка"? Виж на царевица с дъх на дърта магарица, бих опънал ти аванса"
.... ;-)
Пачо..това си е направо за подпис за аватар.Ма как ти ги ражда главата тея стихоплетства бре...а това за миризмата на "дърта магарица" си е вярно..таз царевица кисната на втория ден как смърди в певеце десятка...умре майко...на повръщано мирише в летните жеги...хахахаа
Красимир Атанасов написа: За добре подготвеният и надъхан рибар капо няма!
:oops:
Антон Тонев написа: Аз пък този ден, реших да хода на Студения.И така, натоварен в колата към 05,30ч стигам до определеното место.Обаче ми се вижда в тъмното леко кално и някакви коловози.Викам, ще мина.Да, ама не!.Лузнах колата, и бам в коловоза.Ни напред, ни назад.Тъмно, тъмно, в гъза да ти бръкнат няма да видиш.Стелки подлагах, клони подлагах,камъни подлагах, и не излиза.С помощта на комшията, който събудих по тъмно :oops: , излезнах от коловозите.
Аз щях да ти звъня към 7ч...мислех че сте с Петьо заедно...зер при вас да дойда...Добрече не съм ти звъннал да те притеснявам допълнително и аз след тези перипетии..

Благодаря на всички за позитивните коментари,а на стихоплетците ...все така да ги плетат майсторски.Желая ви през зимния сезон и на джиг и на влачене...и не на последно място на жива стръв много сулки ,костурляци,кленове,скобари,распери ,щуки....па и защо не и некой ранобуден сом..дето се вика.
Наслука пичове..;)
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Chromeo »

pacho69 написа:Бравос Веско, хубав репортаж, природа малко студ за отрезвяване и хубави риби... ;-)
-"Ой ти бела рибо...защо не си шаранска!?"...;)? чу го дебелак шарана и провикна се с закана
-"Как те питам, в този ден студен и в таз мъгла дебела да ти клъвна на захранка от Таранка"? Виж на царевица с дъх на дърта магарица, бих опънал ти аванса".... ;-)
Еваларка :D
catch a fish or die trying !!!
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”