Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Избор на 6м бюджетно БОЛО за долното течение на МАРИЦА.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Избор на 6м бюджетно БОЛО за долното течение на МАРИЦА.
Ицето те подведе несъзнателно. Спести си разходката до Булит-2000 в Пловдив. Запознат съм с каталога им и всички болонези, които предлагат. Пазарувам много често от склада им в София. Булит-2000 изобщо не продават болонезата FL BOLO ULTRA TEAM . Разполагат с налични OSAKO - ULTRA TEAM BOLO, която е много скъпа и определено няма да ти хареса за 137 лв. Ако твърдо си се спрял на FL BOLO ULTRA TEAM 6м, най-евтино ще ти излезе да си я поръчаш нова от Sapuna в раздела "продава".butnik написа:http://www.bulit2000.com/%D1%80%D0%B8%D ... 0%B7%D0%B8
До гара Филипово е склада,продават и на дребно.
- Radoslavgk
- новобранец
Благодаря колега,утре съм там и ще клатна тоягата, пък може и да я купя ако ми харесаbutnik написа:http://www.bulit2000.com/%D1%80%D0%B8%D ... 0%B7%D0%B8
До гара Филипово е склада,продават и на дребно.

-
- новобранец
Абе, то хубаво ги има.....ама каква е тази,, смешна „цена???http://best-fishing.eu/%D1%80%D0%B8%D0% ... ra-team-ex
Нищо смешно няма в цената. За такъв клас болонезе 75лв. си е една прилична цена.valentin22m написа:Абе, то хубаво ги има.....ама каква е тази,, смешна „цена???http://best-fishing.eu/%D1%80%D0%B8%D0% ... ra-team-ex
-
- новобранец
Имах впредвид 137лв в BULID
По-горе вече поясних, че това са две различни болонези. За 140лв. ако човек се поразтърси малко повечко, може да се обзаведе и с FOCUS-MANTA 6m, която е на светлинни години, както от FL, така и от OSAKO.valentin22m написа:Имах впредвид 137лв в BULID
-
- новобранец
Колега,държал съм ги и двете...уверявам те ,че са абсолютно еднакви...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Дал съм линк не за да правя на някой реклама,а да помогна на колегата.Какво като няма FL,има Фокуси и разни други,важното е да му хареса нещо без значение от марката.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Няма нищо лошо, но колегата вече се беше спрял на FL BOLO ULTRA TEAM 6м. и попита в кой магазин в Пловдив е възможно да се запознае с въдицата. Останах с впечатлението, че го насочихте към Булит-2000, където изобщо не се предлага.butnik написа:Дал съм линк не за да правя на някой реклама,а да помогна на колегата.Какво като няма FL,има Фокуси и разни други,важното е да му хареса нещо без значение от марката.
- Radoslavgk
- новобранец
В такъв случай някаква алтернатива да видя ФЛ-а на живо в Пловдив?Veleka написа:Няма нищо лошо, но колегата вече се беше спрял на FL BOLO ULTRA TEAM 6м. и попита в кой магазин в Пловдив е възможно да се запознае с въдицата. Останах с впечатлението, че го насочихте към Булит-2000, където изобщо не се предлага.butnik написа:Дал съм линк не за да правя на някой реклама,а да помогна на колегата.Какво като няма FL,има Фокуси и разни други,важното е да му хареса нещо без значение от марката.
Ако някой знае магазин където може да се види точно тая тояга ?
Благодаря предварително.
Ако е вярно това, което твърди колегата valentin22m, че FL BOLO ULTRA TEAM 6м. и OSAKO - ULTRA TEAM BOLO 6м. е една и съща болонеза /втората двойно по-скъпа/, нищо не ти пречи да разгледаш Осакото в град Пловдив и ако ти хареса да си поръчаш ФЛ-а от Sapuna или от Best Fishing.Radoslavgk написа:
В такъв случай някаква алтернатива да видя ФЛ-а на живо в Пловдив?
Благодаря предварително.
- Radoslavgk
- новобранец
Варианта да поръчам го обмислях,тъй като мой приятел остана много доволен от отношението,цената и качеството на стоките предоставени от Сапуна,но искам да я хвана в ръка тая пръчка преди да я купя.Veleka написа:Ако е вярно това, което твърди колегата valentin22m, че FL BOLO ULTRA TEAM 6м. и OSAKO - ULTRA TEAM BOLO 6м. е една и съща болонеза /втората двойно по-скъпа/, нищо не ти пречи да разгледаш Осакото в град Пловдив и ако ти хареса да си поръчаш ФЛ-а от Sapuna или от Best Fishing.Radoslavgk написа:
В такъв случай някаква алтернатива да видя ФЛ-а на живо в Пловдив?
Благодаря предварително.
Благодаря на всички отзовали се и помогнали ми в избора на болото,пък може и на сляпо да я взема......но все пак

- Radoslavgk
- новобранец
Мисля да поръчам ФЛ-а, но някои притежател ако може да ми каже реалната дължина на пръчката.
Благодаря.
Благодаря.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И какво значение има дължината след като ще е FL.Radoslavgk написа:Мисля да поръчам ФЛ-а, но някои притежател ако може да ми каже реалната дължина на пръчката.
Благодаря.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Драма, баце, лична драма, ама да пишеш какво си хванал на първия излет, ей. И наслука 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"