Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг за джиг - UL
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Re: Спининг за джиг - UL
Ако може да използвам темата, че търся подобна въдица. Трябва ми пръчка която да не е чак екстра фаст, ами по-скоро с фаст строй. Защото ще се използва и за риболов по рекичките с воблери, а есента за лек джиг. Та се чудя м/у Авид на 2.01м и и Чейзър CRS692ULF. Ако можех да ги видя на живо досега да съм си избрал, но тази възможност ще я имам чак след като платя една от двете online, та затова още не мога да се спря на избор.
Re: Спининг за джиг - UL
Имах този Авид за доста кратко време, защото и аз не бях го пипал преди да го платя и да ми го доставят, но когато това се случи, още при получаването рзбрах че не е моята въдица. Не казвам че е лоша в никакъв случай, но определено не ми допадна, което се потвърди и на 1 или 2 излета с нея.freeman.bg написа:.............
Чейзъра който споменаваш имах опцията да пробвам (риба с него мисля че не хванах), но така или наче, и той не бе моя избор, защото на мен пък ми допада именно EX-Fast варианта.
По спомени (че пробата беше преди повече от година) мисля че са идентични въдици, но в случая Авида е доста по-лек, което си е фактор, а и е с доста добра чуствителност, която според мен е по-голяма от на Чейзъра.
Ама пък тоя Авид - за джик, на мене хич не ми се получи....
И все пак, от това поне да пипнеш сопите преди покупка - няма !
Успех !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде