Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

Възможно или не - Зарган на Крайморие!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Jack Daniels
- разбира нещата
Re: Възможно или не - Зарган на Крайморие!
Aбе знам ли, един авер ходи на манафския плаж, там някъде край Маслен нос, Мириус и от тогава все натам го влече 

Последно промяна от Jack Daniels на Пон Окт 10, 2011 7:52 pm, променено общо 1 път.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мчи снимай го де,на 5-ти ша гледаме сеир. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Jack Daniels
- разбира нещата
Всъщност казвало се Манафската бухта, ей го, на 
Ама не съм го снимал аз

Ама не съм го снимал аз

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- niki_fire1977
- новобранец
Страшна тема отворихме!
Сега ще почнат едни писаници..........! Майтапа настрана! Откъм риба как е там, защото и аз съм ходил, само че с едни други оръжия, от другия раздел!
Пък и с горските не е лесно!

Пък и с горските не е лесно!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Що ве - горските и те ли с харпуни са въоръжени ? 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- niki_fire1977
- новобранец
Не с харпуни, със закона за опазване на горите и с едни бланки за влизане на мпс без разрешение в защитена местност(гора), щото всичката железария трябва да я нося инак на гръбКИРО написа:Що ве - горските и те ли с харпуни са въоръжени ?

Мнафската буфта
винаги като сме минавали покрай нея и ми е ставало смешно на името
-Манафската буфта

- ivalpetkov
- разбира нещата
Ми то като я гледам на тази снимка....ми то и на мен взе да ми се иска да я посетя бре....много е харна.... 
И да се концентрираме към пътя....или пътищата до Форос -Крайморие...че много ми е мътно като го гледам на гугълят от птичи поглед.Дали през пода ....дали през плажа на квартала не е ясно...не че съм хукнал де ,ама да знам ако отида някога...Пък манафски и други плажчета има навсякъде де....

И да се концентрираме към пътя....или пътищата до Форос -Крайморие...че много ми е мътно като го гледам на гугълят от птичи поглед.Дали през пода ....дали през плажа на квартала не е ясно...не че съм хукнал де ,ама да знам ако отида някога...Пък манафски и други плажчета има навсякъде де....

През плажа на ляво.На връщане може откриеш през полето по-пряк път към центъра на Крайморие.
Абсолютно точно. 

vladoran написа:Колеги,не знам дали ще ми повярвате,но тази сутрин,хванах 40 сантиметров Зарган на един от плажовете в Крайморие! Тези от вас,които често ходят за този вид риба,знаят,че Крайморие не е едно от популярните места за целта.Хванах Заргана на бомбарда(на блатен червей),докато се опитвах да излъжа плуващите на повърхността иларии.Беше само един,но колегите по плажа(които бяха хвърлили на дъно,за платерина),не можаха да повярват на очите си.Аз също бях изненадан,така че споделете мнението си.Случайност,или.....?
П.С.Съжалявам,че не мога да ви покажа снимка,но просто има проблем с качването в галерията.
da kolegi ima zargan vav kraimorie ne e kakto kam yjnoto 4ernomorie no ima
moje da se hvanat do 30 40 zargana nai mnogo no za hubavi minalata sedmica az hvanah edin zargan 50 sm daje imam i snimka no neznam kak da ia ka4a poneje sam novak v saita
moje da se hvanat do 30 40 zargana nai mnogo no za hubavi minalata sedmica az hvanah edin zargan 50 sm daje imam i snimka no neznam kak da ia ka4a poneje sam novak v saita
-
- учете се от него
Това го знаем, кажи нещо ново 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
vladoran написа:Колеги,не знам дали ще ми повярвате,но тази сутрин,хванах 40 сантиметров Зарган на един от плажовете в Крайморие! Тези от вас,които често ходят за този вид риба,знаят,че Крайморие не е едно от популярните места за целта.Хванах Заргана на бомбарда(на блатен червей),докато се опитвах да излъжа плуващите на повърхността иларии.Беше само един,но колегите по плажа(които бяха хвърлили на дъно,за платерина),не можаха да повярват на очите си.Аз също бях изненадан,така че споделете мнението си.Случайност,или.....?
П.С.Съжалявам,че не мога да ви покажа снимка,но просто има проблем с качването в галерията.
KOLEGI NIAKOI 6TE MI KAJE LI KAK DA SI SLOJA SNIMKA NA PROFILA I KAK DA KA4VAM SNIMKI OTPRED NA STENATA