Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Малко питане от един начинаещ
Модератор: sapuna
Re: Малко питане от един начинаещ
Благодаря, колега "miro253":)
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не ги използвай щом имаш проблем.Ако сменяш повод поради някаква причина да не би да го връщаш в класьора.Някакво шлаухче не може ли да се нанижи да се избегне откачането.galenik написа:Колеги кажете някоя тънкост за застопоряване на Match quick snap че много поводи имам откачени че и с засечена риба.Благодаря за отговорите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Дадох линк на този Match quick snap за да покажа на колегата, че пазара предлага и такива артикули. Аз ги пипнах в магазина, но нещо не ми вдъхнаха доверие /може и да бъркам/ и си ползвам обикновени двойни вирбели. При положение, че поводите са ми вързани в класьора с ухо накрая, даже и да е студено не виждам проблем да прекарам куката през вирбела и после да я прекарам през ухото на повода.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
miro253 написа:............... но нещо не ми вдъхнаха доверие и си ползвам обикновени двойни вирбели. При положение, че поводите са ми вързани в класьора с ухо накрая, даже и да е студено не виждам проблем да прекарам куката през вирбела и после да я прекарам през ухото на повода.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....