Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Най-скъпият директен телескоп
Модератор: sapuna
Re: Най-скъпият директен телескоп
Ами правилно. Като я счупиш ти няма как да я ползваш, пък те за 3 години ще успеят да ти доставят резервната част.Limanov написа:Като няма части как тогава от FilStar предлагат 3 години гаранция за пръчки и макари???

- falco2
- ще става разбирач
Limanov написа:Като няма части как тогава от FilStar предлагат 3 години гаранция за пръчки и макари???
Привличане на клиенти, търговски трик. Като ти се развали телевизора /който е в гаранция/не ти го сменят с нов, а ти го ремонтират безплатно, и тогава започва веселата част. Дано не ти се случва.
- Garbolino
- разбира нещата
Това наистина е уникална въдица:empar написа:търсиш DAIWA HERA FX. По спомен я имаше в plat.co.jp и цената на седмицата беше около 950 евро. 9 метровия модел тежи под 200гр и струва 1400.![]()

- Paublo_Eskobar
- Модератор
В това клипче можеби ще видите най скъпия директен телескоп,след 3-тата мунута за по нетърпеливите.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Егати фантастичните показатели има тази DAIWA HERA FX
И аз си мисля че имам хубави въдици
Някой виждал ли е тази въдица да каже 2 думи за здравина, строй? Линк за поръчване??

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- pacho109
- сериозен играч
Да не си поръчашnaskobo написа:Егати фантастичните показатели има тази DAIWA HERA FXИ аз си мисля че имам хубави въдици
Някой виждал ли е тази въдица да каже 2 думи за здравина, строй? Линк за поръчване??

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Силно се съмнявам в този форум да има човек, докосвал се до тази Дайва, но имайки в предвид за кой пазар е предвидена...сигурно "не е лоша". Ето е линк http://www.plat.co.jp/shop/catalog/defa ... ra-fx.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Питах чичо гугал-трае си.
Обаче ми показа-най скъпата яхта в света.
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q= ... 5773554041" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow .
Насе-аз ловя със директен 7 метра Фокус-250 грама,и Лоди каза че има резервни части за него.
Та съм някъде и аз във бедната прослойка,според тия цени.

Насе-аз ловя със директен 7 метра Фокус-250 грама,и Лоди каза че има резервни части за него.

Риболовци.
- pacho109
- сериозен играч
И аз имам фокус грация -6-ца - сносна въдица за тука-185грlusienn написа:Питах чичо гугал-трае си.
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q= ... 5773554041" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow .

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Същия като моя.
Като питах гугала ми го показа веднага.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... XKq_kFv-jQ" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; .
Лошото е че няма уклей на щъркела-за там специално си го взех.
Имам 5-6 риболова с него досега-като нов е,почиствам го и във калъфката-да сме живи и здрави да,
ловим с това което ни харесва и можем да си позволим.
Като питах гугала ми го показа веднага.

Лошото е че няма уклей на щъркела-за там специално си го взех.
Имам 5-6 риболова с него досега-като нов е,почиствам го и във калъфката-да сме живи и здрави да,
ловим с това което ни харесва и можем да си позволим.

Риболовци.
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Китайците нещо са заспали... И те трябва да пускат такива въдици у Бг, че от пика ме засърбяха ръцете.....Garbolino написа:empar написа:

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дааааа тази Дайва ми събра погледа, и не е чак толкова скъпа че да е непостижима и за българин маниак.
Скъпа е , наистина, но кефа цена няма. Какво ли е усещането да закачиш скобар 1 кило примерно с това бижу и как ли ще се държи?
Скъпа е , наистина, но кефа цена няма. Какво ли е усещането да закачиш скобар 1 кило примерно с това бижу и как ли ще се държи?
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Не знам как ще се държи, ама да вземе да се закачи някоя по-едра риба, да го огъне по-сериозно, и върха да го счупи.... Тогава вече верно не знам.... С чистак нова тица съм закачал един парцал, та за пробата исках да го вдигна във въздуха, да я изтествам... за секунда изпука, и върха се отдели, като капачка от бира. Усещането не е ич за разправяне.... 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В японския амазон я има за 88 000 йени 24- та
Обаче ми стана интересно и нещо друго- какво ще да рече 99 % карбон,какво ни направиха тия японци ве,ами ние все с високомодулни карбони ловим от има няма вече 15 години.
Обаче ми стана интересно и нещо друго- какво ще да рече 99 % карбон,какво ни направиха тия японци ве,ами ние все с високомодулни карбони ловим от има няма вече 15 години.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Там щи сложат мито, ддс-та...Таз цена къде я гледаш щи дойде в БГ с над 30% горница, сигурно. Телескоп без резервни части - не бих си взел от Бг, та камо ли от Япония. Трябва да и трепериш много. Та незнам, дали тя ще служи на мене или аз на нея....