Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Съвет при избор на 3 спининг пръчки
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Re: Съвет при избор на 3 спининг пръчки
Предлагам само,защото е хубава пръчка спортекс-а.RAAZIEL написа:Този пък Спортекс кога се включи...?!?!karaburov написа: Според мен дилемата пред колегата е Драгон vs Спортекс Black ArowН'якви шимана имаше...
П.П и съм объркал Sportex Black Pearl е въдицата която предложих....Ароа е по скъпа.
- Vid
- кандидат преподавател
Дилимата е само в парите.karaburov написа:Предлагам само,защото е хубава пръчка спортекс-а.RAAZIEL написа:Този пък Спортекс кога се включи...?!?!karaburov написа: Според мен дилемата пред колегата е Драгон vs Спортекс Black ArowН'якви шимана имаше...
П.П и съм объркал Sportex Black Pearl е въдицата която предложих....Ароа е по скъпа.
Драгоните кои коментираме струват 130 лв., а Спортексите евтините вървят към 200 лв.
Бляк пърла и Карбофлекса са с единтични бланки, само че първата е с ЕВА , а втората с корк. Кой как го кефи, а мен ме кефи корка....

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Колега търсиш сиабас пръти от Нипонско разбираш от там какво ти трябва и си готов.Между другото филстарите имат прилично предложение Блекшадол 8"6'-10-35гр. това е повече морски вариант от другите. Успех и късмет.
Абе хора спрете се бре,човека си търси бюджетна пръчка,а се включиха спортекси,японци и други...Рано или късно ще стигне до истината,но засега тези предложения са безсмислени....stoger написа:Колега търсиш сиабас пръти от Нипонско разбираш от там какво ти трябва и си готов.Между другото филстарите имат прилично предложение Блекшадол 8"6'-10-35гр. това е повече морски вариант от другите. Успех и късмет.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Колегата много умесно предложи ред шедоу 2,60/10-35 хеви - фаст до 150 лв
1+
1+
Благодаря за предложенията,но друго е "око да види,ръка да пипне".Днес ще по обиколя магазините из Бургас да видя какво се предлага от това което сте изброили.Сигурен съм че там ще ми дадат съвсем други насоки
.Специално за Драгона,мой познат в Бургас я има и ми я предлага само че е с по-малката акция 10-35 2.70. Даже предложи да направим тестове на някоя поляна как ще изхвърля примамките.Той я е ползвал за речен риболов.