Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Избор на мач въдица и макара
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Избор на мач въдица и макара
+1 за дренана. Ползвал съм Compact Float - много добра макара, та предполагам и червената ще е на ниво!
Имах и нея,но нещо не ми допадна,иначе като качество си е супер пък и с 3 шпули.Но другия Дренан е победителmilenminds написа:+1 за дренана. Ползвал съм Compact Float - много добра макара, та предполагам и червената ще е на ниво!
http://www.anglersmail.co.uk/tackle/ree ... sted-16090" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- tonio.totev
- научил се да хвърля
[/quote]
Градски,2000 не е ли малко за риболов на мач??[/quote]
Е малко е малко, но да не издребняваме. А и малкото е по-леко
Градски,2000 не е ли малко за риболов на мач??[/quote]
Е малко е малко, но да не издребняваме. А и малкото е по-леко
Градски,2000 не е ли малко за риболов на мач??[/quote]tonio.totev написа:
Е малко е малко, но да не издребняваме. А и малкото е по-леко[/quote]
Че дренана е 280гр,колко по-леко?!
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- tonio.totev
- научил се да хвърля
kevlar написа:Градски,2000 не е ли малко за риболов на мач??tonio.totev написа:
Е малко е малко, но да не издребняваме. А и малкото е по-леко[/quote]
Че дренана е 280гр,колко по-леко?![/quote]
Навлязохме в излишни дискусии. Автора на темата ще си реши, аз само предлагам това което съм изпробвал
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Комплектът вече е на лице
.
Спрях се на карп експерта защото ми се видя по стабилна като изработка от дренана,а и ми харесва двойната дръжка.Много красива малка макаричка
Реално тегло на мача 202гр на макарата 304гр. Влакното ще бъде тубертини афонданте 0,16 основно,което ще взема тази седмица.Това е от мен за сега,очаквайте репортаж от първият и тест на вода 

Спрях се на карп експерта защото ми се видя по стабилна като изработка от дренана,а и ми харесва двойната дръжка.Много красива малка макаричка

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- Naas
- ще става разбирач
Честито! Силно се надявам да не останеш разочарован от макарата, при условие че всички ти препоръчаха Дренана. Аз съм имал Карп Експерт само че фидер модела преди няколко години, и още на първия излет, макар и абсолютен новак в този риболов, разбрах че не става 

Избраната от теб макара,няма резервна шпула,но с каквото си избрал колега,с такова ще ловиш,наслука.
http://m.ebay.co.uk/itm/NEW-Shimano-Str ... nav=SEARCH
Колеги, искам съвет за тази макара.
Трябва ми за мач риболов.
Искам японска макара но за туин пауър не стигат парите.. Нека който е ползвал или ползва в момента такава, да каже струва ли си... Благодаря.
Искам японска макара но за туин пауър не стигат парите.. Нека който е ползвал или ползва в момента такава, да каже струва ли си... Благодаря.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
- Naas
- ще става разбирач
топлия написа:http://m.ebay.co.uk/itm/NEW-Shimano-Str ... nav=SEARCH
Ето японска мачова, мисля че ще е по добре!
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Sh ... AN--a23184
Страдика тук в форума е на цена 230 лева, тя нова струва толкова а тази е втора употреба. А ексейджа е Малайзия. Искам Страдика но от ибей ще е по евтино, питам дали някой я е ползвал и какво ви е мнението.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
-
- ще става разбирач
От този модел на SHIMANO STRADIC GTM-RC ползвам размери 1500,3000 и 4000.Впечатленията ми от тях са умерено положителни,но тук в БГ цените им в последно време са неоправдано завишени.От миналата година за мач риболов използвам RYOBI Zauber 4000 с няколко плитки мач шпули и не мисля в скоро време да я сменям с друга макара... 

Страдика от линка , също е произведен в Малайзия , без това непременно да го прави "лоша "макара .топлия написа:http://m.ebay.co.uk/itm/NEW-Shimano-Str ... nav=SEARCH
Аз много отдавна се отказах от макарите със заден аванс , при риболова с мач и боло - така де , всяка спинингова макара с по-високо предавателно число /от същия бранд

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Топъл,всички макари са ми Шимано/над 10 са/и всички са набори на предложеният Страдик.Ако искаш здрава макара си я вземи.топлия написа:Страдика тук в форума е на цена 230 лева, тя нова струва толкова а тази е втора употреба. А ексейджа е Малайзия. Искам Страдика но от ибей ще е по евтино, питам дали някой я е ползвал и какво ви е мнението.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....