Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

на тънково
Re: на тънково
Нещо не вдявам, какъв е проблема с телените живарници. Аз пускам рибата която няма да вземам веднага след улавянето, ако обаче реша да прибера нещо Го слагам в телен живарник, който не го ядат видрите и раците. На Тунджа ги има и двете. Колегата мога да го упрекна за кофти снимката, и за липсата на каквито и да е обяснения. Но за живарника..... Айде стига моляви се!!!
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
честито за улова!само професионалисти,природозащитници(псевдо) и майстори рибари да не коментират,ако няма какво хубаво да кажат.
Целта на коментара ми не беше да се правя на майстор или пък на голям разбирач аз съм такъв аматьор и си признавам че много неща не са ми ясни просто си изказах мнението , нали затова е форума да се обменят идеи , мнения , опит и подобни неща.
-
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги, използвам темата за да задам вапрос. При вас как излиза снимката на улова от първи пост? Събира ли се в екрана на компа....при мен е с големина5/8 екрана! Разхождам се нагоре, настрани и гледам само сегменти от кадъра. Какво да направя, за да виждам цялата снимка? Нещо аз ли бъркам настройките?
Благодаря и лек ден.
Благодаря и лек ден.
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Ако някой е решил да се учи как се лови риба в този форум, ще хфане на дядо патъците....тук всички са зелени природозащитници вегани!Аре бегайте у лево.... риболова и лова са едни от основните дейности на мъжа от древността та до днес, най - вече пък в опоскана България!