Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Купувам GOLF-2 до 2000лв.
Модератор: dantho.mihov
- rino712
- ще става разбирач
Виж тук-www.vwclub-bg.org или в mobile.bg 

- CERRUTI
- сериозен играч
Много ще трябва да пиша..ама щом е за тебе ще изхабя малко клавиятурата..5кила написа:.що си против дизела не можах да разбера,ама я ми обясни?

Нямам нищо против дизела ама все пак 20-годишен дизел......
А и друго(започвам с истирията):Имам един приятел той е съдружник с едни български изобретател.Човека е на възраст,баща му е бил фабрикант преди 9-ти и и го е изптатил да учи в Германия за инжинер,в края на 2-та световна той влиза в казармата(ВВС)тогава той изобретява първия радиоуравяем самолет(изтребител,не играчка)но в тея размирни времена не го взимат насериозно...С течение на годините се издига до някакъв директор в отделите на ДС-отговарял за заглушаването на радио сигналите от Гърция,Турция и Свободна Европа..Продължил със изобетателската си деиност..през 50-60години изобретява антени-транслатори(не съм сигурен точно на какви вълни)но сигурно си виждал антените до Вакарел като минаваш с влака за тях става въпрос.Но тогава интелетуалната собственост е била собственост на държавата и наще въобще и не сметнали за нужно това да се патентова....дори сега в цяла Америка комуникацийте са с такива антени.

Та този човек има едно изобретение за коли казва се плазмен катализатор,това нещо повишава мощноста на колата и същевременно намалява разхода........предполагам всеки шофйор е виждал искрата която подава свеща към цилиндъра??тънка като от пиезокристал е този катализатор я прави дебела колкото пръст абе бяла огнена струя(плазма)(аз като я видях за първи път веднага се сетих за Междузвезни войни),с обикновенна искра едвам се дупчи весник а с това дебела пръчка пламва,с това 30годишен Москвич изкарва по чисти емисии отколкото нова кола с катализатор.Принципа на действие-по-голяма изкра-по пълно изгаряна на горивната смес в цилиндъра=повече КПД и по малко неизгорели газове.Сещате ли се коя марка се оптитват да дистигнат този ефект?...-Алфа Ромео-Туинспарк(двойна свещ)само че техния принцип е-махат единия клапан ина негово място слагат втора свещ....С катализатора двигатела няма проблеми и с бедни горивни смеси и бензин с нисък октан(какво е октаново число?

Ами това е!Защо съм писал толкова подробно?защото ако отговоря на 5кила че не искам дизел защото ще слагам една джажда на двигателя,ще последва въпрос каква джаджа.......

Последно промяна от CERRUTI на Чет Юли 19, 2007 11:36 am, променено общо 1 път.
- CERRUTI
- сериозен играч
точно от http://www.vwclub-bg.org си копирах обявата и я паснах тукrino712 написа:Виж тук-www.vwclub-bg.org или в mobile.bg

- ceno cenov
- разбира нещата
-
- фен клуб-скобар
Цено ,не си прав.Колегата толкова се е постарал да обясни за какво става въпрос.И това не са разсъждения ,а факти и обяснение.ceno cenov написа:VW - 1.9TDI - нема конкуренция ако щеш си пиши и по 20 страници разсъждения. Аз карам AUDI така че не го казвам това мнение от привързаност, а от наблюдения и опит
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- CERRUTI
- сериозен играч
barutchiata трий темата намерих кола!
-Голф 2/91г./1.6 мотор/газ Ловато/цвят зелен металик/2000лв.
В неделя ще и е сефтето за риболов
Етого героя:

-Голф 2/91г./1.6 мотор/газ Ловато/цвят зелен металик/2000лв.
В неделя ще и е сефтето за риболов

Етого героя:

Последно промяна от CERRUTI на Чет Авг 16, 2007 2:02 pm, променено общо 1 път.