Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Помощ при избора на макара
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Помощ при избора на макара
Правилно Слави!
Имам и двете/Осакото и Камбрия- но 2000/
Осакото върти малко по- тегаво. Обаче пък вече втора година няма луфтове. Ползвам го основно на платени и с шаранчета до към 3-3 и нещо кг. няма проблеми. Тиката я имам от тази зима на фидер 3,3м. Уж е временно но още е на него
. За тези пари Тика-та май е супер. Смятам да взема още една но 3000. Тиката върти изключително леко, и аванса за мен е супер. Единствения проблем, който ми направи е че и се прецака оригиналната врътка. Дето се завива в оста на дръжката

Имам и двете/Осакото и Камбрия- но 2000/
Осакото върти малко по- тегаво. Обаче пък вече втора година няма луфтове. Ползвам го основно на платени и с шаранчета до към 3-3 и нещо кг. няма проблеми. Тиката я имам от тази зима на фидер 3,3м. Уж е временно но още е на него

Re: Помощ при избора на макара
Нещо не съм очарован от камбрията. Аванса на моменти леко задържа особено ако влакното е в задната част на шпулата . Също и шпулите са малко по дълбоки от очакваното. За сега други забележки нямам.
Извади няколко амура и шарани на богоров но не може да стъпи и на малкото пръстче на булета
Извади няколко амура и шарани на богоров но не може да стъпи и на малкото пръстче на булета