Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: Сафрид 2015
на скарида лиARMANIO написа:
34 риби до 00.30Открихме сафридолова.
На чепаре, стана трета година не се цапам вече, а и резултата е по-добър 

Вчера второ капо на вълнолома Варна.
брат ,през деня или ноща.nnnnnnn написа:Вчера второ капо на вълнолома Варна.
В понеделник пред Балчик и аз направих сефтето. Мина само един пасаж, но с едро съдържание. Успешен сезон на сафрида!
От 18.30 до 20ч.имаше и други колеги но иianimar написа:брат ,през деня или ноща.nnnnnnn написа:Вчера второ капо на вълнолома Варна.
при тях без резултат.Ще трябва да се пробва на по-диви места може би.
Тук изглежда само варненци си говорят. Но за информация да ви кажа, че сутринта на Агалина нищо. После на Германката, до 9ч. - четири сафридчета. Заливът пълен с преяли делфини.
-
- научил се да хвърля
Петък и събота на Каварна корабчетата са извадили малко сафрид+малко чернокоп. Чаках ги днес да си купя ,ама те всичките днеска решиха да си мият мрежите и да си оправят двигателите . Само едно излезе към 10h - нямаха нищо .
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера за около 4 часа докато се стъмни взех кило и двеста редовен сафрид на Агалина.
Качествени чепарета Borkata

- pantaleev13
- новобранец
Днешния резултат от Балчик - от 17:30 до 20:30 обиколихме почти всички възможни за риболов на сафрид места. Пробвахме 7 вида чепаре - всичките празни (с изключение на един заблуден лихнус) ☺ Явно още му е рано
Не е наслука, а е наука!
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Привет и от мен инфо за Ной!
В морето лодки бол, но и те я търсят много усилено, а и не съм ги спирал да ги питам и проверявам.
В Събота 5-6 рибарчета общо 15-на хубави сафрида, а аз само едно попче.
В Неделя увеличихме улова аз и двамата ни авери имахме общо 18-на сафрида- мойте 6-7
Рибата е пръсната и навътре и не излиза близо до буната. Цвят и размер също. Ловихме с различни цветове и размери - 12-ки, 10-ки и 8-ца и всички си хванахме.
Ходене и търпение му е майката, а ако искате да си хващате по кило и нагоре - на борсата...
В морето лодки бол, но и те я търсят много усилено, а и не съм ги спирал да ги питам и проверявам.
В Събота 5-6 рибарчета общо 15-на хубави сафрида, а аз само едно попче.
В Неделя увеличихме улова аз и двамата ни авери имахме общо 18-на сафрида- мойте 6-7

Рибата е пръсната и навътре и не излиза близо до буната. Цвят и размер също. Ловихме с различни цветове и размери - 12-ки, 10-ки и 8-ца и всички си хванахме.
Ходене и търпение му е майката, а ако искате да си хващате по кило и нагоре - на борсата...
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Пичове другата седмица ще ходя и аз на морето малко(Гърция,Стратони)та си взех днес 3 чепарета,да ми кажете дали ще ловят според вас,щот ще ми е сефте с чепаре да ловя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
- zxzx
- научил се да хвърля
Колега максимов96 твоят въпрос е за този раздел http://www.nariba.com/forum/viewforum.php?f=193" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Да бе братле,ама виждам, че тук споделяте инфо за сафрид и затова се включвам,ама с тея забележки аман.Само ме садвате мамку му, престанете вече,само контра стига бе,стига...
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не се панирай де.максимов96 написа:Да бе братле,ама виждам, че тук споделяте инфо за сафрид и затова се включвам,ама с тея забележки аман.Само ме садвате мамку му, престанете вече,само контра стига бе,стига...
Иначе са прави колегите,тук се пишат само подвизи от улова,е -
и може да се покаже на кое чепаре си работил.
Иначе като общо за видове чепарета - там в другата тема.
Информацията трябва да е конкретно написана в правилните теми,
защото търсещите им се ебава мамата да четат всички теми.
И ти си един от тях де - както и аз.

Така че сърденето не води до положителни резултати.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА