Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

съвет за лодка и мотор
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Re: съвет за лодка и мотор
мерси за мнението колега а за този мекури форс знаеш ли нещо как е коя година е произведен горе долу предлагат ми един такъв за това ми трябва малко инфо
Колега между 10 и 15 кс двутактов вземи по-запазения, този който по-малко трака, пуши и вибрира.
Тоя Форс от клипа е модел от средата но 80-те, но са здрави мотори Форс е марка на Меркюри, както и Маринер и са произвеждани до 2004г. Виж му серийния номер на табелката по него би могъл да се ориентираш точно кога е произведен.kanev000 написа:мерси за мнението колега а за този мекури форс знаеш ли нещо как е коя година е произведен горе долу предлагат ми един такъв за това ми трябва малко инфо
олеле кви са тия търговци бе баси мошенниците за 30 годишен мотор 1300 лв е тия хора не са наред хахаха мерси много на всички за мненията колеги май ще се ориентирам към друг мотор дано имам късмет този път за johnson кво ще кажете бива ли ги май трудно се намирали части за тях така съм чувал поне
- bokser
- ще става разбирач
Тоя мрази двигателите.... Да запалиш в такава боза?!
Защо не си вземеш нов Парсън 15?
http://rapidsport.eu/bg/izvnbordov-dvig ... arsun.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rapidsport.eu/bg/izvnbordov-dvig ... arsun.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
това не е лоша идея но си нямам представа какви са тия мотори китаиски ли си или
Китайски са и като цяло отзивите не са лошиkanev000 написа:това не е лоша идея но си нямам представа какви са тия мотори китаиски ли си или
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
днесrado25 написа:Китайски са и като цяло отзивите не са лошиkanev000 написа:това не е лоша идея но си нямам представа какви са тия мотори китаиски ли си или
-
- ще става разбирач
Колега тествах двигателя 15 к.с .Отлично се представи с трима възрастни по 80 кг и едно дете излиза на глисаж без никакъв проблем.Да отбележа само че на двигателя монтирах и крила.Разликата е само че излиза по лесно .
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Преди няколко дни бях до Бургас. Бях тръгнал да си купувам нов китайски двигател. Минах през Булстар ( Атия). Едно от момчетата ми сподели, че е работил в сервиза на Парсун и Дженово до колкото разбрах. Имал е доста главоболия с тези двигатели. За по малко от минута ме разубеди да си купувам Парсун.
Та купих си Ямаха.
Та купих си Ямаха.
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
-
- вече хвърля и на тежко
Да ти е честита..и на мен ми е мечтата да се сдобия с нещо от тази марка - оглеждам се за нещо 30-40 коня на добра цена... дори втора ръка си заслужава повече от китайчетата. Досега карах с разни Духацута и Дудукита - не са зле, но като ги сравня със служебните ни Ямахи ... просто не може да се сравняват 

И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
ЕЕЕЕЕЕЕ разгеле колеги най накрая след близо 6 месеца мислене и маене и аз се сдобих с така чакания двигател спрях се на 15 кс двигателя е johnson по късно ще пробвам да кача снимки вече съм обурудван изцяло 

това е комплекта