Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз. Доспат
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Яз. Доспат
kara mia написа:Да, главно заради природатаlusienn написа:И аз такива съм ловил плюс клен и пъстърва.
Има малка Барака близо и чешма.
Ако си захраниш с консерва царевица-ще се съберат червеноперки едри.
На кус кус-пъстървата и някой клен предполагам и шаран на тия захранки.Аз обожавам Родопите и не пропускам случай. Пастърва точно там не съм хващала, но знам, че има. С лодка ми се ходи някъде, че в жегите от брега е тегаво, крие се сега на дълбоко...Обаче нямам лодка, за съжаление....
Ама ти сериозна ли си по риболова

Не съм срещал в тоя форум жени да се интересуват толкова.
Ако си пуснеш и снимки-може да намериш сродна душа,обожатели и фенове евентуално

Риболовци.
- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
Хахахаха колегата го обърна на сайт за запознанства. Иначе последния уикенд шаран и едра каракуда, а колегите на 20м на отсрещния бряг спукаха перките.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
- rosenradev
- новобранец
Здравейте и от мен!
Къде точно казваш че са ги ловели шарковците и каракудите? Аз друго освен костур и пастърва не съм хващал на този язовир.....
Къде точно казваш че са ги ловели шарковците и каракудите? Аз друго освен костур и пастърва не съм хващал на този язовир.....

- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
Здрасти. Със сивия маркер бяха колегите които ловяха бабушки и каракудки. Хвърляха на варено жито и захранваха със куспета и некви гранули - квото имат под ръка хората щото повечето бяха местни. На дали им се дават пари за захранки и глупости. С червеното бяхме ние с жената. В момента положението не е като на картата. Понеже водата е много ниска островът е полуостров - обикаляш и отиваш на отсрещния бряг (там е и една идея по-дълбочко). Хранихме с фидер ягода и царевица от консерва, а рибоците ги хващахме на бял(по 4-5 на кука), може би затова хванахме само 2-3 бабушки. Явно шарана и каракудата на високо си падат по животиски протеини хахаха. Пробвахме и на царевица, но никой не пипа. Никой друг не хвърля на бял, защото е пълно със слънчак (накрая имаше над 30 на брега). Та това е в общи линии
- Прикачени файлове
-
- Untitled.jpg (189.92 KiB) Преглеждано 3135 пъти
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
Сериозна съм като смъртта
, да ме прощавате за паралела. От дете ме влачат по разни реки и паланки, преди основно бях наблюдател и се бях зарекла пръчка да не хвана
Обаче....хората се променят, та и аз. Установих, че риболова ме успокоява и уравновесява
Плувката и дъното ми влияят най-добре, блесна и спининг също от време на време. Нямам особени постижения, но добре се справям
Най-вече, аз обичам много да обикалям нови и различни места, та риболова ми е бонус към това...

Обаче....хората се променят, та и аз. Установих, че риболова ме успокоява и уравновесява

Най-вече, аз обичам много да обикалям нови и различни места, та риболова ми е бонус към това...
kara mia написа:Сериозна съм като смъртта, да ме прощавате за паралела. От дете ме влачат по разни реки и паланки, преди основно бях наблюдател и се бях зарекла пръчка да не хвана
![]()
Обаче....хората се променят, та и аз. Установих, че риболова ме успокоява и уравновесяваПлувката и дъното ми влияят най-добре, блесна и спининг също от време на време. Нямам особени постижения, но добре се справям
![]()
Я сега пък и спининг

Я пусни един репортаж най добре-да се види-какво ти харесва.

Риболовци.
lusienn написа:И аз такива съм ловил плюс клен и пъстърва.
Там се ходи за красотата.
Това е близо до Сърница на 20 метра от пътя.
Има малка Барака близо и чешма.
Ако си захраниш с консерва царевица-ще се съберат червеноперки едри.
На кус кус-пъстървата и някой клен предполагам и шаран на тия захранки.
точно там съм била на палатков лагер с компания рибоманиаци. Добре се отловихме на червеноперчици. Мястото си заслужава.

В какъв смисъл-репортаж, на изпит ли се подлагам?lusienn написа:Я сега пък и спининг![]()
Я пусни един репортаж най добре-да се види-какво ти харесва.

Еми първо си отпусни душичката-все пак тука и други гледат-и покажи нещо,
което ти харесва без да се притесняваш.
Неможе на такава хубава природа-да не ти дойде музата.
което ти харесва без да се притесняваш.
Неможе на такава хубава природа-да не ти дойде музата.

Риболовци.
Колеги,аз съм в Сърница и риболова на бабушки върви добре. Рибата е дребна ,но има занимавка. Моля,ако някой има инфо или търси компания да драсне.
Здравейте, колеги! Има ли някакви новини от язовира? Имахме план да заминаваме утре до неделя, ама естествено времето ще се разваля точно тогава. Както сме с палатки и бебе не знам какво ще правим. Започвам да се чудя ако не там, къде другаде да отскочим, хем риба да си хванем, хем да си отпочинем малко от града.
Здравейте,
Определено риболова е много труден тази година. От 8 години за по 10 дни ходя на язовира или края на юли или началото на август. Водата ще пада до 1.09 и няма да има промяна за добро.
Не мога обаче да кажа че съм разочаровам от тазгодишния престой.
Имах възможността да разгъна "поръждяслият" мач. Доволно наловихме костурета от лодка със симеони и на дропшот
На любимият ми спининг от брега за съжаление грандиозна греда, основпо поради много обраслите брегове!
Имаше въпреки всичко доста емоции и риби, но труден и муден риболов, изключая "помпането на костурета" от лодка
Определено риболова е много труден тази година. От 8 години за по 10 дни ходя на язовира или края на юли или началото на август. Водата ще пада до 1.09 и няма да има промяна за добро.
Не мога обаче да кажа че съм разочаровам от тазгодишния престой.
Имах възможността да разгъна "поръждяслият" мач. Доволно наловихме костурета от лодка със симеони и на дропшот
На любимият ми спининг от брега за съжаление грандиозна греда, основпо поради много обраслите брегове!
Имаше въпреки всичко доста емоции и риби, но труден и муден риболов, изключая "помпането на костурета" от лодка
- Прикачени файлове
-
- IMG_2867.JPG (918.75 KiB) Преглеждано 3016 пъти
-
- IMG_2830.JPG (1.12 MiB) Преглеждано 3016 пъти
-
- IMG_2810.JPG (83.57 KiB) Преглеждано 3016 пъти
Какво е това чудовище на последната снимка, да не би пелед??? 

Аз мислех че е Сиг!
Ако е пелед и той е от сем. сигови
Ако е пелед и той е от сем. сигови
За 20 години не съм хващал и един такъв, само съм чувал от местни, че периодично и много рядко излизали, и то далеч по-близо до втичалото, отколкото вашия бивак... Според мен е пелед, но не мога да съм на 100% сигурен. Която и да е от сиговите, това е рядка слука, браво!!!! На какво я хвана?