Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Не се вълнувай човече,1000-рката правилно каза:zografa написа:Сега,снимката е моя,на разбирачите новобранци с по 5 мнения във форума пожелавам да хващат само едри неща с двете си ръце.Не заслужавате нито човек да си играе да снима,нито да пуска снимки заради вас.Никой не е казал,че рибите са ноемврийски размер,големи са колкото едър сафрид.Влязохме за сафрид,но намерихме чернокоп,това и хващахме,това имаше.Информацията я додох за да се разбере,че след сафрида чернокопа е дошъл,не за да се хваля с голям улов.Големите риби хората ги хващат на тролене отдавна.Отдавна не бях писал във форума ама май и така ще си остане,много злобна сган се въди тука.
– чернокопа е изкаран от списъка със калибрирани риби,
така че тези дето ловят с клавишите е по-добре да си мълчат.
И не трябва някакви си недодялани риболовци да те спъват в това което искаш да покажеш.
Янко,не визирам теб.
Иначе аз отдавна щях да съм теглил майната на всички риболовни форуми,
ама съм тук,понеже майтапа е в повече от негативното.
За любопитните,не прибирам дребно на поразия,че ми е трудно после чистенето.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Това е на Аладжа банка ...отидох да се пробвам...втората подскочи над водата и си избяга с кеф щото съм малко непохватен риболовецsmayli написа:Тази снимка вече е друга бира....охладена болярка,не замръзнала или вряла,колега къде я улови тази красота...

Снимката е в кръга на шегата но е факт. Предния ден ходих за сафрид и ми писна, че реших да се пробвам. Интересното беше не знам защо, но реших че рибата ще е към брега и топнах такъмчето на около 3.5м при 5-6 дълбочина. ..и ей го..дребен е..185г.
Иначе и аз съм съгласен, че трябва да постваме информация бързо и коректно...каквото такова. Дребно ,едро ...като инфо, а не за оценка.
Така се пестят пари, време, здраве и нерви.
Не е нужно да идете от Варна до Агалина, Бяла или Калиакра, за да разберете къде какво има ''в момента'' или ден назад. Ако повече хора пускаха по-един ред щеше дори като няма и за условията в момента на улова щеше да е прекрасно...поне за мен.
Наслука, въпреки че все повече се убеждавам че в наслуката има много логика и повтарящи се моменти. На мен ми е приятно защото се уча от това което чета.
Това си е абсолютно редовен чернокоп, на който му се вижда малък явно толкова е виждал риба! А пък това за пускането си е направо смешно
Пуууу,много горещо взело да става тук...
Колеги,моля ви,надали тук е мястото да се впускаме в битки!?! Всеки си има мнение по даден въпрос и май това е интересното.Не съм от хората,които пишат често във форума,но имам следното мнение:
никой от пишещите тук не е от "лошите" рибари.Те,"лошите" просто не пишат по форумите а си бракониерстват на воля.Вместо да си помагаме и да се учим един от друг ние търсим под вола теле.Вярно е,че има едно неписано правило,че от морето извадена риба не се връща.Много хора на драго сърце правят точно това,но има все повече и повече съвестни колеги и това може само да ни радва.Нека не превръщаме това място в арена.
Благодаря ви !
Поздрави
Колеги,моля ви,надали тук е мястото да се впускаме в битки!?! Всеки си има мнение по даден въпрос и май това е интересното.Не съм от хората,които пишат често във форума,но имам следното мнение:
никой от пишещите тук не е от "лошите" рибари.Те,"лошите" просто не пишат по форумите а си бракониерстват на воля.Вместо да си помагаме и да се учим един от друг ние търсим под вола теле.Вярно е,че има едно неписано правило,че от морето извадена риба не се връща.Много хора на драго сърце правят точно това,но има все повече и повече съвестни колеги и това може само да ни радва.Нека не превръщаме това място в арена.
Благодаря ви !
Поздрави
Темата е почистена , Бан за smayli .Моля спазвайте добрия тон
- smel1968
- ще става разбирач
Не беше прав-особенно с ругатните си.Не може накой с 5 менения,който не е споделил какво и къде е хванал/да видим той какво хваща като размер/-да търси кусури на хората.pensionera написа:Защо БАНАХТЕ авера ми...човека си беше прав във случая...
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
бравос почна се.
Днеска пак на проби поне съм близо до маслен нос.
Сутринта дъжд,после облаци и рибата се активизира на разваляне на времето.
Дълбочина на рибите 16-19 метра-до скалите.
300 САФРИДА ЕДРИ И 47 ЧЕРНОКОПА И 2 ОТ БОДЛИВИТЕ РИБИ.
За 3 часа щото колегата си отиде за София.
Рибите ги лових на чепаре номер 9-Оранжево ламе и преплетени виолетово и зелена холограма.
Днес много клати вълната.
Сутринта дъжд,после облаци и рибата се активизира на разваляне на времето.
Дълбочина на рибите 16-19 метра-до скалите.
300 САФРИДА ЕДРИ И 47 ЧЕРНОКОПА И 2 ОТ БОДЛИВИТЕ РИБИ.
За 3 часа щото колегата си отиде за София.
Рибите ги лових на чепаре номер 9-Оранжево ламе и преплетени виолетово и зелена холограма.
Днес много клати вълната.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- КИРО
- Обратна връзка:
БАНнаха те заради псувните дето ги ръсеше.pensionera написа:Защо БАНАХТЕ авера ми...човека си беше прав във случая...
Усещам че пак ще почнеш,ама като се пениш,гледай да не паднеш от дока.
Люси,гледам яко се кефиш на морския риболов,
давай газ,че като се прибереш да има какво да си спомняш.

Скорпида го одери,но много внимавай,хващай го с "тенекиени"ръкавици,
че много боде,и е неприятно после усещането.
Иначе е супер като кухненска вкусотия.

Нека аз да реша кой е прав ....pensionera написа:Защо БАНАХТЕ авера ми...човека си беше прав във случая...
- shturetc
- ще става разбирач
...Но простотията,примесена с неподправена злоба,др.ПенЦионер,не може да се сбърка! Вони си отдалече!...И това,заради няколко,типични за сезона чернокопа..............
Аре в нЕкой анимационен форум,а !?!?
Аре в нЕкой анимационен форум,а !?!?
- smel1968
- ще става разбирач
Ами това трябва да правиш-да ходиш за риба,и после ако си хванал да споделиш-а не да пишеш пак 15 поста колко си прав/това твойто е е комунистичско мислене/-НЕ СИ ПРАВ.pensionera написа:Всеки да си гледа работата и рибата,не ми се занимава повече с не вдяващи...отивам за риба..
Лек ден и на слука ти пожелавам,и дано после видим какво ти си хванал и какво си върнал обратно в морето.
Ето малко пресни снимки на риба която не съм върнал в морет:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- КИРО
- Обратна връзка:
Аве Смелия,на първата снимка да беше върнал обратно поне,
налъмите и парцалите от дъното бре“
Майтап де,добри резултати гледам,
обаче друг път пусни снимка на хапчета за сърце в началото,
и тогава тези зъбати да ми се хилят насреща....
Довечера зареждам батериите на апаратурите.
налъмите и парцалите от дъното бре“

- smel1968
- ще става разбирач
Прав си-в хладилната чанта има 2 шишета по 1.5 литра с лед.Рибата е 23 кг. и е общо на 3-ма екипаж.Хладилната чанта е 50 литра.А големия зъбат го хвана колегата-и го изяде веднага като се прибра без да му приседне....КИРО написа:Аве Смелия,на първата снимка да беше върнал обратно поне,
налъмите и парцалите от дъното бре“![]()

Много са редки-за час и половина тролинг 1 хваната и три удара-нереализирани,даже незнам дали е зъбат изобщо.
- nabor4eto
- ще става разбирач
Днес на Болата влизане около 10,30ч, че излязох от нощна смяна и не можах по-рано...морето кофти пред Болата, за това гас към носа и под него на койтолук...пръсната риба, мешана - чернокоп и съвсем малко сафрид....играта беше в брега
на около 8-10м...излизане около 15,30ч с около 3кг - средна хубост чернокоп и десетина сафрида ....съжалявам, че нямам снимки.
ПС...имаше общо 5-6 лодки

ПС...имаше общо 5-6 лодки
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата