Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пъстърва на спининг
- hshopov
- разбира нещата
Re: Пъстърва на спининг
Не бе то шега било( още се смея на шегата) Да се чуди човек как да докаже, че не е снимано в България!pacho69 написа:ми кажи къде са ловени, или още търсиш в гуглето, къде освен в бг има балканка?

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- Don4o_62
- учете се от него
Около Бачково,кво има за чудене и умуване,нали зарибиха миналата седмица за световното и рибите са гъсти....интересно защо преди примерно месец не се пъчеше колегата 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- icefire
- ще става разбирач
Амии ... пак смех .. ама мнооо смех ..
Не си в БГ .. Ок .. там където си , рибата не се размножава така ли ?? телепортират я от марс !?
И въпреки това си мисля , че лъжеш .... ама карай .. смях да ст'аа ..
Това за невежеството дето го казах пак важи .. Байтрънър макара за спининг ...
Не си в БГ .. Ок .. там където си , рибата не се размножава така ли ?? телепортират я от марс !?
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Не са от България айде бе? Като те гледам, си от Асеновград и мога да се обзаложа, че рибите са от река Чая в района около Бачково! А колкото до това как съм разбрал, че са умрели - ами то по изцъклените им очи е ясно че са мътрви, какво има толкова за чудене. Но не мисля повече да влизам в излишни спорове, ти сам се оплиташ във "версиите" си...гузен негонен бяга, както се казва. Надявам се, поне да си вземеш поука и следващия път да не се пъчиш с такива явни бракониерски подвизи.ivo24m написа:А ако кажа ,4е сме били двама души.По колко пъстърви се полагат?И не са и от България хващани.А и как разбра ,че са и умъртвени като рибите едвам ги наредих за снимката.Големи Познавачи се извадихте.То човек и заспал Лъв да снима в зоологическа градина,ще го извадите че го е убилto4eh написа:Освен, че лови по време на забраната "колегата" е превишил и нормата за улов на пъстървови риби:
"чл.24, ал3. от ЗРА: След еднодневен риболовен излет, при осъществяване на риболов в събота, неделя и на празнични дни риболовците запазват за себе си до 2 кг пъстървови риби, но не повече от 6 бройки."
Сега сигурно ще каже, че си ги е пуснал, но и от снимката много ясно си личи, че рибите са лееекоо умрели...
Стигат ни бракониерите, нека поне ние спазваме закона!
Не се заяждам шегувам се,не го взимайте навътре.Не бях споменал къде са ловени .Поздрави на всички колеги и им пожелавам много слука.
- hshopov
- разбира нещата
Ем такава имал, такава сложил,човека! Нали не е в Бг!icefire написа: Това за невежеството дето го казах пак важи .. Байтрънър макара за спининг ...
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
to4eh написа:Не са от България айде бе? Като те гледам, си от Асеновград и мога да се обзаложа, че рибите са от река Чая в района около Бачково! А колкото до това как съм разбрал, че са умрели - ами то по изцъклените им очи е ясно че са мътрви, какво има толкова за чудене. Но не мисля повече да влизам в излишни спорове, ти сам се оплиташ във "версиите" си...гузен негонен бяга, както се казва. Надявам се, поне да си вземеш поука и следващия път да не се пъчиш с такива явни бракониерски подвизи.ivo24m написа:А ако кажа ,4е сме били двама души.По колко пъстърви се полагат?И не са и от България хващани.А и как разбра ,че са и умъртвени като рибите едвам ги наредих за снимката.Големи Познавачи се извадихте.То човек и заспал Лъв да снима в зоологическа градина,ще го извадите че го е убилto4eh написа:Освен, че лови по време на забраната "колегата" е превишил и нормата за улов на пъстървови риби:
"чл.24, ал3. от ЗРА: След еднодневен риболовен излет, при осъществяване на риболов в събота, неделя и на празнични дни риболовците запазват за себе си до 2 кг пъстървови риби, но не повече от 6 бройки."
Сега сигурно ще каже, че си ги е пуснал, но и от снимката много ясно си личи, че рибите са лееекоо умрели...
Не се заяждам шегувам се,не го взимайте навътре.Не бях споменал къде са ловени .Поздрави на всички колеги и им пожелавам много слука.
Ако не сам в България по какво да се обзаложим аз мога да ти докажа веднага?Какво ще спечеля

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
icefire написа:Амии ... пак смех .. ама мнооо смех ..
Колега най -евтината макара беше.20 евро другите почваха от над 60 евра.В Бг си имам макари,но забравих да си взема въдицата и макара .И си купих от тук.
- hshopov
- разбира нещата
Един колега те пита в чужбина, балканката не се ли размножава ама по този казус си траеш а? АМА МНОООГО СИ ДОБЪЪЪЪР 

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
На първата снимка снимах как колега вади пъстърва.Той си е тукашен.Ох забравих ,че това е Бачковската река и заснех бракониера:)А на другата снимка съм аз.Това е точно на Бачковската река ,около 3км над Бачково. Тези 3 патки си плуваха спокойно,след снимката извадих прашката от джоба и ги застрелях.Та се прибрах и с 3 патки бакшиш:)Забравих да спомена ,че имаше и състезание по лов на патици,та бяха ги пуснали по реката да има по какво да стрелят ловците.
- Прикачени файлове
-
- ъъъ.jpg (267.8 KiB) Преглеждано 1270 пъти
-
- йй.jpg (225.59 KiB) Преглеждано 1270 пъти
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
ТИ не видя ли,че едната риба ти намига.Те като са живи рибите да не мижатto4eh написа:Не са от България айде бе? Като те гледам, си от Асеновград и мога да се обзаложа, че рибите са от река Чая в района около Бачково! А колкото до това как съм разбрал, че са умрели - ами то по изцъклените им очи е ясно че са мътрви, какво има толкова за чудене. Но не мисля повече да влизам в излишни спорове, ти сам се оплиташ във "версиите" си...гузен негонен бяга, както се казва. Надявам се, поне да си вземеш поука и следващия път да не се пъчиш с такива явни бракониерски подвизи.ivo24m написа:А ако кажа ,4е сме били двама души.По колко пъстърви се полагат?И не са и от България хващани.А и как разбра ,че са и умъртвени като рибите едвам ги наредих за снимката.Големи Познавачи се извадихте.То човек и заспал Лъв да снима в зоологическа градина,ще го извадите че го е убилto4eh написа:Освен, че лови по време на забраната "колегата" е превишил и нормата за улов на пъстървови риби:

- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Бъди изчерпателен в постовете си. И следващият път ако идеш на шаранов риболов, не снимай рибите със байткастера...
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Размножава се колега,но датата може да е различна и зависи и надморската височина.....Всяка държава си определя от кога до кога да е забраната и се съобразява и с времето годината дали е топло студено и тн.При нас в България не влиза ли различно забраната?Иара казва от кога до кога е забранено даден вид риба.Шарана се забранява по рано в по ниските райони,а в по високите райони си се лови още известен период от време.И след изтичането на забраната обявена от Иара.Да не би всичката риба си е хвърлила хайвера,на теб не ти ли се е случвало след изтичане на забраната и с първите риболови да хванеш риба с хайвер????Човек да не се похвали и вие веднага му се нахвърляте.Все едно сте без грешни никога не сте ловили риба с хайвер,спазвате си нормите.Затова по реките в Бг няма пъстърви и спазвате закона идеално,но май само на думи.Тук си има правила,не само билет да имаш .Трябва и разрешение от риболовна дружинка.Тя си стопанисва района.След улова се записва колко бройки си наловил,дали си е взел или пуснал обратно.Ако си е взел колко броя си взел се записва,за да може да се зариби с толкова броя колкото липсват за да не се губи баланса.За да има риба и следващия път.Рибите се броят,горе долу се знае бройката на съответния район.hshopov написа:Един колега те пита в чужбина, балканката не се ли размножава ама по този казус си траеш а? АМА МНОООГО СИ ДОБЪЪЪЪР
България е още много далеч от истината,и хората в нея освен да мрънкат и да плюят по сънародниците си ,за друго не стават.
Снимката е направена в 10,17 минути на 04.10.2015 г. със SAMSUNG GT-I9195 и веднага си тичал да се върнеш в България и да я качиш във форума. Следващият път включи и GPS на Самсунгчето и ще ни убедиш, че снимката не е от България.
Пред патките си се снимал на 27.089.2015 г. в 12,57 със същият телефон, колегата ти с кепа си снимал в 13,10, та няма как да е първата снимка, както си писъл.
Тука има риболовци младежо не идиоти, които да вярват на всяка лъжа.
Пред патките си се снимал на 27.089.2015 г. в 12,57 със същият телефон, колегата ти с кепа си снимал в 13,10, та няма как да е първата снимка, както си писъл.
Тука има риболовци младежо не идиоти, които да вярват на всяка лъжа.
Последно промяна от Ангел на Нед Окт 04, 2015 10:08 pm, променено общо 3 пъти.
- Don4o_62
- учете се от него
а така де,сега почни отначало,бях там,това ми разрешиха,това хванах и т.н. дълъг разказ......да им стане приятно на колегите като четат
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти