Моля за помощ при избор на фидер

Модератор: sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Моля за помощ при избор на фидер

Мнение от butnik »

liga написа:Колегата bachoivo много добре те е насочил.Аз имам шимано vengeance 3,96м акция:110гр.(риби под 800гр. или кило се усещат вяло) и съм много доволен,а приятел има alivio и то е далеч по-кофти пръчка.Гарболиното до 75гр. и камбрията са идеален вариант.Filstar избягвам като марка...
Аз сигурно съм тъпак ,че ловя с Премиер на Филстар и не робувам на марки и да давам НЕОПРАВДАНО много пари.И ЗАЯВЯВАМ,че Премиера е фидер ,който ако носеше друг бранд щеше да е на цена над 200лв.Поне от въдици малко от малко разбирам.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Аз също не робувам на марки и за мен е неоправдано да давам една торба пари за нещо само защото пишело.........да не казвам, че ще ме заплюят :D :D
Първия фидер, който си купих или по точно беше комплект е те това Filstar Universal. няма да си кривя душата, че за 4-5г с него съм извадил най-много риба.
След това си взех едно китайче на Mifine - също много доволен бях, но наскоро го продадох по простата причина, че на Дунав ми идваше малка акцията на моменти, не заради друго
Сега отново съм си заплюл едни китайчета, който ще си заприходя по празниците - едното с до 200гр акция, специално за Дунав и кошници 100-150гр и едно до към 80-те гр. за останалите ситуации.
Мисълта ми беше, че подкрепям колегата butnik в НЕробуването на определени марки и че за предпочитане е нещо за 100-150лв на не толкова известна марка, отколкото за толкова пари на ........... нали :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
liga
новобранец
новобранец

Мнение от liga »

Написал съм избягвАМ,АЗ ИЗБЯГВАМ таа.... то си е ваша работа с каква въдица ловите и не съм казал,че някой е тъпак.Не се палете за глупости,споделих мнение.Аз ловя хищна риба на дъно и спининг,когато ловя на дъно най-много риба ми е донесла въдичката filstar,но ми я шчупиха.Тя ми беше първата закупена въдица и най-късметлийската пръчка,но не я харсвах и това е.Имам и пръчки от много висок клас и няма база за сравнение с тези от 150-250 бг пари.Всеки да лови с каквото иска и за каквото има възможност.Рибата не знае марките.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”