Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

В търсене на щука
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: В търсене на щука
Мисля , че всички разбраха какъв е случая ! Има хора , които са малко по чувствителни и естествено не можем да ги виним за това . Моля следващите мнения да бъдат по темата!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега,mclsdreal,на такова място лично аз бих използвал единична кука за монтажа вместо тройна,така и рибката няма да се оплита толкова във водораслите и откачанията ще са по-малко,просто трябва да оставиш щуката малко по-дълго време да налапа стръвта.Наслука.
валатът не най-лошото нещо на света
И аз така мисля колега, а и самата тройка която използвам е от воблер
Другият излет ще се снабдя със единични куки да видим как ще е с тях

Другият излет ще се снабдя със единични куки да видим как ще е с тях

- sa4kov
- научил се да хвърля
Хубав излет , евала
Наслука и пак ъпдейт по темата да пуснеш!
А с лодка пробвали ли сте да влезете,че сякаш ще е по читав така риболова..... дори ше може да развъртите и блесните/воблерите.
ПС: а с плаваща примакма нещо? нали има едни жабки дето по водораслите се катерят

А с лодка пробвали ли сте да влезете,че сякаш ще е по читав така риболова..... дори ше може да развъртите и блесните/воблерите.
ПС: а с плаваща примакма нещо? нали има едни жабки дето по водораслите се катерят

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Ооо с лодка абсурд. За воблерите не знам, но щуката ми се струва,че сега няма да гони.
- stoiann80
- научил се да хвърля
Браво! Хубава слука. На този гьол спининга е почти невъзможен от брега, а с лодки не дават да се влиза
Memento mori
гони си даже и ловът и на безден на спининг , мисля да го посетя безден тази събота или неделя.А на мен щеше да ми изяде тапата докато прибирах ама да друго мястоmclsdreal написа:Ооо с лодка абсурд. За воблерите не знам, но щуката ми се струва,че сега няма да гони.
-
- ще става разбирач
Това с жабките много ми хареса!!!sa4kov написа:Хубав излет , евалаНаслука и пак ъпдейт по темата да пуснеш!
![]()
Иначе по темата мога да кажа на колегата, че няма смисъл да качва снимки с риби и дори да пуска теми,
щото тука е пълно с хуманисти, определен кръг ,,колеги" фотографи. Ере лека ви злоба!!!!!
- sa4kov
- научил се да хвърля
vene mitov написа:Това с жабките много ми хареса!!!sa4kov написа:Хубав излет , евалаНаслука и пак ъпдейт по темата да пуснеш!
![]()
Иначе по темата мога да кажа на колегата, че няма смисъл да качва снимки с риби и дори да пуска теми,
щото тука е пълно с хуманисти, определен кръг ,,колеги" фотографи. Ере лека ви злоба!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=k0nRFL9bHpw" onclick="window.open(this.href);return false;
не само жабки , има и плъхчета

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Хаа...бях забравил да споделя за излета на Дунава
Бяхме 2 дни, 1вия ден не можахме да намерим от 3 магазина кой да ни извади билети....Това в Козлодуй...баси трагедията ! Все пак отидохме и за 40 минути на риск хванахме тези 2 парченца. На 2рия ден отидохме в Мизия, понеже знам там едно магазинче и естествено ни направиха от новите билети формат А4 за 10 минути. Газ към река Огоста, на върбите и на Мони на местото...водата бистра, течение силно, леко вдигнала ниво...трагедия за 1 час нищо, ни на блесни, ни воблери, ни силикон, ни тапа....нъцки! Газ обратно на пристанището и за 3-4 часа по още 2 и 2 писалки, от общо 4, 2 върнахме обратно... Скоро пак ще се изтрелвам

- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Хубав излет, поздрави.
По повод това:
По повод това:
Надявам се да визираш некой платен гьол.mclsdreal написа:.. Скоро пак ще се изтрелвам![]()
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пичове, не забраниха ли улова на щука? Или се бъркам нещо?
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
От 15 Февруари до 30 Април е забранена.isavkov написа:Пичове, не забраниха ли улова на щука? Или се бъркам нещо?
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Постът му е от 16-ти!
Не се знае от кога са точно снимките. По капите на главите им личи че явно е било студено, а студено беше през ....
Той ще каже кога, как и какво.
isavkov
Намали си аватара моля те, че целия форум се преозмерява.
Не се знае от кога са точно снимките. По капите на главите им личи че явно е било студено, а студено беше през ....
Той ще каже кога, как и какво.
isavkov
Намали си аватара моля те, че целия форум се преозмерява.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И сега искаш да кажеш, че първия ден сте ловили без билети и то в потенциално забранен сезон. Е браво това вече заслужава похвала и форумно възхваляване!!!!!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation