филстар premier multi feeder

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: филстар premier multi feeder

Мнение от butnik »

a4koy написа:
rado25 написа:Аха, при бърза справка в гооглето се оказа, че настина сайтовете са в изобилие, обаче точно те тия фидери са дефицит.
По притеснителното е, че и в сайта на филстар не го откривам, което ще рече, че трябва да се преориентира към друг фидер.
Колега,аз като търсих една пръчка в филстар я имаше в сайта,но когато отидох в склада я нямаше,вероятно и няма да я има или ако я има ,ще е с друго име и друг цвят евентуално.Аз знам за ново зареждане в края на януари началото на февруари,но уви Коледа е след 7 дни :D
Интересно ми е как влезна в склада на Филстар.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
a4koy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от a4koy »

Ами отивам в склада как :D тук в Пловдив има склад "равииш".И цените са си на складова цена,а не на надценка от магазина.
boci_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от boci_ »

Ти им направи голяма услуга да знаеш. Дори и да са те пуснали такива неща не се пишат по форумите, ако държиш да влезнеш пак там някога.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

a4koy написа:Ами отивам в склада как :D тук в Пловдив има склад "равииш".И цените са си на складова цена,а не на надценка от магазина.
Ако ти влезеш вътре без да си собственик на магазин,каквото си купиш ще ти го платя.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Аз също знам че продават само на едро освен ако не са се променили нещата ама едва ли...
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Айде пък и вие сега........човекО може да е с гоУеми връЗки..... На обувките де :D
a4koy написа:Ами отивам в склада как :D тук в Пловдив има склад "равииш".И цените са си на складова цена,а не на надценка от магазина.
'Що ли ми се струва, че е някак неЕстествено точно на колегата butnik да се обяснява какво и как може в Пловдив :lol:
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
a4koy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от a4koy »

Че защо връзки?Просто с 1 познат който има магазин,но незнам какво толкова секретно видях в тоя склад.Нямам и намерение да се връщам обратно,всичко мога да си закупя онлайн и да си направя справка по телефона.Просто имах път натам с този познат и разпитах за пръчката която търсех.Незнам как са нещата по София,явно там контрола е много стегнат и се влиза след 13-15 проверки.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”