Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

филстар premier multi feeder
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: филстар premier multi feeder
Интересно ми е как влезна в склада на Филстар.a4koy написа:Колега,аз като търсих една пръчка в филстар я имаше в сайта,но когато отидох в склада я нямаше,вероятно и няма да я има или ако я има ,ще е с друго име и друг цвят евентуално.Аз знам за ново зареждане в края на януари началото на февруари,но уви Коледа е след 7 дниrado25 написа:Аха, при бърза справка в гооглето се оказа, че настина сайтовете са в изобилие, обаче точно те тия фидери са дефицит.
По притеснителното е, че и в сайта на филстар не го откривам, което ще рече, че трябва да се преориентира към друг фидер.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ами отивам в склада как
тук в Пловдив има склад "равииш".И цените са си на складова цена,а не на надценка от магазина.

Ти им направи голяма услуга да знаеш. Дори и да са те пуснали такива неща не се пишат по форумите, ако държиш да влезнеш пак там някога.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ако ти влезеш вътре без да си собственик на магазин,каквото си купиш ще ти го платя.a4koy написа:Ами отивам в склада кактук в Пловдив има склад "равииш".И цените са си на складова цена,а не на надценка от магазина.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- hshopov
- разбира нещата
Аз също знам че продават само на едро освен ако не са се променили нещата ама едва ли...
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Айде пък и вие сега........човекО може да е с гоУеми връЗки..... На обувките де

'Що ли ми се струва, че е някак неЕстествено точно на колегата butnik да се обяснява какво и как може в Пловдивa4koy написа:Ами отивам в склада кактук в Пловдив има склад "равииш".И цените са си на складова цена,а не на надценка от магазина.

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Че защо връзки?Просто с 1 познат който има магазин,но незнам какво толкова секретно видях в тоя склад.Нямам и намерение да се връщам обратно,всичко мога да си закупя онлайн и да си направя справка по телефона.Просто имах път натам с този познат и разпитах за пръчката която търсех.Незнам как са нещата по София,явно там контрола е много стегнат и се влиза след 13-15 проверки.