Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Viva,Саркози!
Модератор: dantho.mihov
Може да си говориме 1000 години за медиците и политиците ни,но няма да достигнем до еднакво мнение!
Саркози показа,че е възможно политикът да бъде мъж на място,че има чест и не лъже пред и след-изборно!
Кандидат-президентът каза,че ще освободи медиците,нали?Вече като,президент той изпълни обещанието и съпругата му ни поднесе на тепсия нашите ХОРА!Изводът е:има и такива достойни политици,които не лъжат.Нека са все повече,а утре и у нас!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и надпиванье,и надебванье,и надйединье- с подфьрганье....
КОЙ ШЕ МИ ИЗЛЕЗЕ НА ДЖАГАТА,питам аз?
па тия-де не льжат...бе,троли-голем човек си-я не заблуждавай по малките
ше земат да ти се вьржат и да се продьлжи СИСТЕМАТА-ми аз откога говоря,е политик не треба да е БЕДЕН!!!а тука все гладни ги водиме-един тькмо се наяде,не ни хареса и айде другия...не става така дейба-оставете си наяденио,той може вече и да помисли 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
CERRUTI
CERRUTI,бате,вътрешноболнична инфекция може да има навсякъде по света!става въпрос за занижен контрол,лоша хигиена и немърливост!!Такава инфекция беше доказана от проф.Колици(откривател на вируса на СПИН и най-голямо име в тази област),а не съм си я измислил аз, в обстоен доклад, той твърди и доказва,че заразени деца вече е имало преди постъпването на работа на нашите сестри в болницата в Бенгази,както и след арестуването им,и че това се дължи на лошата хигиена!безспорни факти,които либийците не им е угодно да признаят!!!напомням,че нашите бяха ОСЪДЕНИ и ОБВИНЕНИ В ЗАГОВОР СРЕЩУ ЛИБИЙСКАТА ДЪРЖАВА и УМИШЛЕНО ЗАРЪЗЯВАНЕ НА ДЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тази и много болници не работят само българи!!!Главните лекари,шефове на отделения,както и повечето сестри и санитари са либийци,тоест основната грижа за хигиената,контрола и стерилността е тяхна!!!
А,либийците са племе(от не много отдавна държава!),които до преди 50-ина години са водели активен полов живот,сиреч нааалюбвали козите си!!щото в ислямския свят ,за да чукаш,трябва да се поожениш,а жени бол,ама се купуват,а като немаш пааари ,имаш коза/камила за бедуина!!
та,колкото и кусури да имаме и да хитруваме и тарикатем на дребно,колкото и да съм съгласен,че собствения ни "кенеф" посмърдява,в този случай ,няма как да повярвям ,че няколко медицински сестри(майки и съпруги),с над 10-15 години стаж,са заразили над 400 нечий деца,било от немърливост ,или пък с умисъл!!?!?!?!?Това да не е някой, зомбиран арабски младеж,на който ходжата,или моллата му е казал,че Аллах го чака в рая със стотици девици и всякакви благини и той взема спринцовката почва наред да боде децата на "неверниците",преди да се взриви в някое кафене с туристи?!?!?Това май не звучи невероятно и непознато ,що ли??
CERRUTI ,не забравяй ,че говорим за "онзи","другия"свят ,където никой не емигрира,поработва, да,но като гастарбайтер няколко години и се връща със спестеното!аз поне не познавам ,и не съм чувал,за човек емигрирал трайно в Либия,С.Арабия,Йордания,Египет,Иран,Афганистан,Пакистан,Судан...и прочее петролни"демокрации" и "бели държави",в които свободата на словото,на избора,на личността,на жената ,на религията са нещо невъзможно....,а за нас даденост !
БРАВО САРКОЗИ!
В тази и много болници не работят само българи!!!Главните лекари,шефове на отделения,както и повечето сестри и санитари са либийци,тоест основната грижа за хигиената,контрола и стерилността е тяхна!!!
А,либийците са племе(от не много отдавна държава!),които до преди 50-ина години са водели активен полов живот,сиреч нааалюбвали козите си!!щото в ислямския свят ,за да чукаш,трябва да се поожениш,а жени бол,ама се купуват,а като немаш пааари ,имаш коза/камила за бедуина!!
та,колкото и кусури да имаме и да хитруваме и тарикатем на дребно,колкото и да съм съгласен,че собствения ни "кенеф" посмърдява,в този случай ,няма как да повярвям ,че няколко медицински сестри(майки и съпруги),с над 10-15 години стаж,са заразили над 400 нечий деца,било от немърливост ,или пък с умисъл!!?!?!?!?Това да не е някой, зомбиран арабски младеж,на който ходжата,или моллата му е казал,че Аллах го чака в рая със стотици девици и всякакви благини и той взема спринцовката почва наред да боде децата на "неверниците",преди да се взриви в някое кафене с туристи?!?!?Това май не звучи невероятно и непознато ,що ли??
CERRUTI ,не забравяй ,че говорим за "онзи","другия"свят ,където никой не емигрира,поработва, да,но като гастарбайтер няколко години и се връща със спестеното!аз поне не познавам ,и не съм чувал,за човек емигрирал трайно в Либия,С.Арабия,Йордания,Египет,Иран,Афганистан,Пакистан,Судан...и прочее петролни"демокрации" и "бели държави",в които свободата на словото,на избора,на личността,на жената ,на религията са нещо невъзможно....,а за нас даденост !
БРАВО САРКОЗИ!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
[quote="batmilen"]А бе 5 килограмовия...и теб да бяха те турили при тия манафи...одма щеше да си смениш мирогледа...
quote]
не ми знаеш пич.."морогледа"
а и аз не искам да го споделям с никой,че имам некои разногласия с живота
както се казва-кой ебал-ебал...славка се омьжи!! 

quote]
не ми знаеш пич.."морогледа"

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".