Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Keфалови 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Keфалови 2016
а на по близка дистанция до Варна, на дъно имали инфо за някакви подвизи от някой колега.
Вчера мислех да опитам към Черноморец или Пашадере,но ми се пообъркаха плановете и не посмях заради лудницата с моста.След празниците ще започвам с пробите.Все още е малко рано според мен,но важното е да сме на морето 

-
- разбира нещата
Събота някои са направили сефтето и на 1-ва буна, но си мълчат от скромност 

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
На Морска гара сутринта много илария,на плувка и някоя друга платерина.
Днес първи излет на дъно,мястото е Черноморец,резултата е 5бр риби по около 25см.По интензивно кълване между 10 и 12ч.Надявам се да съм бил полезен.Наслука
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Полезен си колега.Браво! Дано се случи добра година.
Лично,аз смятам и съм се зарекъл,да бъда по- изчерпателен в постовете си.Да пиша за място на събитието,улов,използвани средства,условия и по някоя снимка по възможност.Нека картинката да е пълна.Защото ,като чета такива постове на други клеги и моята душа се пълни.Разбирам и тия,които само четат и не пишат.Имам такива познати.Те са си просто такива и други няма да станат.
Наслука на всички!
Лично,аз смятам и съм се зарекъл,да бъда по- изчерпателен в постовете си.Да пиша за място на събитието,улов,използвани средства,условия и по някоя снимка по възможност.Нека картинката да е пълна.Защото ,като чета такива постове на други клеги и моята душа се пълни.Разбирам и тия,които само четат и не пишат.Имам такива познати.Те са си просто такива и други няма да станат.
Наслука на всички!
И на мен ми се искаше да съм по изчерпателен,но нямах време да оформям по подробен пост,все пак най важното е навременната и достоверна информация.Губи се смисъла ако ловя днес и споделя след два дни примерно.Както казваш хубаво е да подкрепим и казаното с някоя и друга снимка.Около 10.30 дойде още един колега възрастен,който също хвана 5-6 риби и остана след мен.Аз прецених,че след 13.30 няма смисъл да оставам,а и южняка ме подкани да тръгвам.Като цяло съм доволен.Като за първи излет се бях настроил да си останем с приятната разходка,още повече,че не бях подготвен(забравих си едната въдица,използвах такъми от миналия сезон и тн.),но се получи хубав излет.И като се сетя,че миналата година чак на 5-6ти излет счупих капото няма как да не съм доволен.fishermann2 написа:Полезен си колега.Браво! Дано се случи добра година.
Наслука на всички!
- sarfa
- научил се да хвърля

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
-
- разбира нещата
Вчера, събота сутринта на 4-та буна, открих сезона! Първата платерина, сефтето, по обичая обратно в морето! Още една - вече у дома. Имах още 3 удара, но поради "технически" проблеми рибките си плуват на свобода. Рибата беше пръсната, ударите -по 1 на час и на близо и на далече!
Иначе стана хубав релакс, въпреки че времето беше доста променливо.
На слука на всички!
Иначе стана хубав релакс, въпреки че времето беше доста променливо.
На слука на всички!
-
- новобранец
Днес от 09:30 до 11:30 на Дюни, на бомбарда едно едниствено малко зарганче и доста водорасли. На дъно - само водорасли. Други рибари нямаше. Пясъкът там е като пухкав снежец. Не правете моята грешка да влизате с кола на плажа.
От 13:00 до 14:30 на Вромос (плажът между Атия и Черноморец) - 6 платеринки по една педя, на дъно. За бомбарда беше вече твърде ветровито. Останалите 5-6 колеги, които бяха там от по-рано си тръгнаха с по 10 риби на калпак.
От 13:00 до 14:30 на Вромос (плажът между Атия и Черноморец) - 6 платеринки по една педя, на дъно. За бомбарда беше вече твърде ветровито. Останалите 5-6 колеги, които бяха там от по-рано си тръгнаха с по 10 риби на калпак.
-
- разбира нещата
Днес на обяд ревизия на 1-ва и 4-та буна. На дъно видях да вземат 2 и съответно 1 бр. пред мен .Преди това-нищо!
Не видях плувкарите да са извадили риба.
Пиша за това, което видях!
Не видях плувкарите да са извадили риба.
Пиша за това, което видях!
- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
Който иска да направи сефтето може да скокне до Черноморец (Варна), рибки 15-20 см, колкото да става някакъв базик. Чува се за единични бройки хубави платерини по буните, ама така ли е, не е ли...
Някаква информация от тези дни за Шкорпиловци, Бяла, Обзор?
Кара дере проходимо ли е вече, че миналата година бяха разкопали нарочно за да не може да се слиза?
Наслука на всички
Някаква информация от тези дни за Шкорпиловци, Бяла, Обзор?
Кара дере проходимо ли е вече, че миналата година бяха разкопали нарочно за да не може да се слиза?
Наслука на всички

- rikitikitavi
- разбира нещата
За Варна е потвърдена информацията. Платерината кълве.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Днес на Вромос около килограм платерини.
Следобед разходка до Приморско три попа и един скорпиона.
Червеите бяха пълен боклук (на каша).
Следобед разходка до Приморско три попа и един скорпиона.
Червеите бяха пълен боклук (на каша).
КОЛЕГИ,СПОДЕЛЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗНАНИЯ С НАС !
НЕКА СТАНЕМ И НИЕ ДОБРИ КАТО ВАС !
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !
НЕКА СТАНЕМ И НИЕ ДОБРИ КАТО ВАС !
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !