Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2016-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С лодка в морето 2016-сафрид
Любо,не се впрягай.
Едно куче като не знае да лае,само вкарва вълка в кошарата.
Относно сафридите,на юг вече има хванати на чепаре,но от брега.
Времето почва да се стабилизира,пускайте лодките и тука.
Едно куче като не знае да лае,само вкарва вълка в кошарата.
Времето почва да се стабилизира,пускайте лодките и тука.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- paynera
- вече хвърля и на тежко
[quote="КИРО"
[/quote]
Ето за какво говоря , че си голям спамер.Това е тема за лодка в морето , не от брега , но нали трябва нещо да кажеш - да се направиш на интересен.Иначе знаеш , че нямам нищо лично към теб , а към начина ти на водене на форум.Затова и твоя форум е мъртъв - там останаха само кибици и спамери.
[/quote]
Ето за какво говоря , че си голям спамер.Това е тема за лодка в морето , не от брега , но нали трябва нещо да кажеш - да се направиш на интересен.Иначе знаеш , че нямам нищо лично към теб , а към начина ти на водене на форум.Затова и твоя форум е мъртъв - там останаха само кибици и спамери.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
-
- новобранец
Рядко пиша, ЗА ДА НЕ СПАМЯ.... Но сега просто не мога да се въздържа - Пайнер много си прост Бе ! Като имаш нещо против Киро ходи и му го кажи. Не пиши глупости да ти ги четем всички.
- 1000n
- разбира нещата
Хора, спокойно, бе. Като е спам и ненужна информация, тогава ще се изтрие. Това, че някой е написал два реда спам не е някакво тежко престъпление, заслужаващо смъртно наказание. А и да кажеш, че няма риба, пак е някаква информация, т.е. по-добре е от липса на каквато и да било информация. Аз имам само PVC-лодка с нея влизам два-три пъти годишно на не повече от 200м навътре, но съм хващал по два-три килограма, ако има риба. Но дори и да нямах никаква лодка пак проверявам мненията и на лодкарите, за да разбера има ли навътре риба или я има само на брега (макар и по-рядко и това се случва). Всеки потребител на форума може да чете и да пише в която тема си пожелае - форумните правила не забраняват подобно нещо. Наслука на всички! ☺
- Ribar
- ще става разбирач
Във Варна на рибния има сафрид, пише "жив черноморски" 12лв. Може би скоро и в нашите лодки? 

Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- smel1968
- ще става разбирач
Много приказки,и нищо конкретно-е риба има,не е много но си заслужава влизането само заради удоволствието от първите хванати сафриди.Даже съм сигурен че и Пайнера
знае,и къде точно също знае,но никой не казва.
Има и на паша дере до буя/който вече не е там/ има и на Ной с лодка и .....Пак казвам-трябва си малко обикаляне но има малки пасажи-сонара ще ви ги покаже-и по близо до брега.

Има и на паша дере до буя/който вече не е там/ има и на Ной с лодка и .....Пак казвам-трябва си малко обикаляне но има малки пасажи-сонара ще ви ги покаже-и по близо до брега.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- paynera
- вече хвърля и на тежко
paynera за 1 кило риба не влиза в морето с лодка , след като може да се хване и от брега такова количество.Да риба има и които има нужните инструменти от брега на всяка буна в часовия диапазон 20.00-20.20ч с малко късмет - може да си налови за 1-2 тигана.smel1968 написа:Много приказки,и нищо конкретно-е риба има,не е много но си заслужава влизането само заради удоволствието от първите хванати сафриди.Даже съм сигурен че и Пайнеразнае,и къде точно също знае,но никой не казва.
Пайнер,това вече е приказка.
Айде не бъркайте повече л....та,че да не смърди!
Който има вражда с някого да се оправя извън форума.
Айде не бъркайте повече л....та,че да не смърди!
Който има вражда с някого да се оправя извън форума.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Тя темата завъртя втора страница без някой да се е похвалил за улов....само излишно
Аз утре ще го пробвам!!

- 1000n
- разбира нещата
Само ще добавя и на по-малка дълбочина, защото там водата е по-топла. Три метра може и да е много. Ако сонарът не може да засече риба, която е десет метра в страни от лодката, на дълбочина 2метра, то тогава не се предоверявайте само на сонара, а пробвайте периодично да замятате в страни от лодката и се опитайте да не позволявяте на чепарето да потъне на 3 или повече метра. Но гледам, че температурата на водата се повишава всеки ден, така че скоро риба може да има и по-навътре и на по-голяма дълбочина. Това е моето мнение, но само тестовете могат да кажат до колко е вярно. Наслука на всички! ☺smel1968 написа:Много приказки,и нищо конкретно-е риба има,не е много но си заслужава влизането само заради удоволствието от първите хванати сафриди.Даже съм сигурен че и Пайнеразнае,и къде точно също знае,но никой не казва.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Проби днес на Шкорпиловци-няма нищо!
- salamander
- новобранец
Проби и на Фичоза,капо...
Проби и в събота с лодка от Вромос до н.Агалина-пълно капо
Затвор за "Националния отбор по високо-волтов риболов" и "Съюза на миньорите на свободна практика"
Това ,че няма риба не е капо . По-важното е разходката и че сте били в морето.
- paynera
- вече хвърля и на тежко
А колега аз не съм на това мнение.Капото си е капо - откъдето и да го погледнеш , а за туристите - трябва специална тема - Разходка с лодка.В един друг рибарски форум - не разбраха идеята ми и затова вече не е рибарски форум , ами е kibik.bg