КОЯ Е НАЙ ВКУСНАТА РИБА?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 112
Регистриран на: Пет Мар 18, 2005 8:41 pm
Местоположение: софия

Мнение от dzigy »

тази риба не съм я и опитвал даже. много я продават на пазара в люлин, но все пак ще опитам. мерси
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 306
Регистриран на: Пон Юни 14, 2004 1:57 pm
Местоположение: Варна

Мнение от HEMINGUEI »

Най - добра е тази която сам си уловил :lol: иначе мисля че морските хищници са без конкуренция..............
Който може хваща!
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 125
Регистриран на: Вто Юли 20, 2004 11:19 am
Местоположение: Sofia

Мнение от pet55 »

от нашенските морски е "морското агне " - калкана след това лефера /лаврак не съм ял :? много ми е скъп/ също и зарганата :lol: особенно която сам съм си хванал през деня а от речните дунавска чига и сом както каза колегата да 5-6 кг.
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 112
Регистриран на: Пет Мар 18, 2005 8:41 pm
Местоположение: софия

Мнение от dzigy »

един път го пробвах на вкус, но ми се стори че този амур е много тлъстак
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 112
Регистриран на: Пет Мар 18, 2005 8:41 pm
Местоположение: софия

Мнение от dzigy »

какъв сос му подхожда на белия амур?
магданоз и лимон стават ли?
dako
новобранец
новобранец
Мнения: 8
Регистриран на: Вто Апр 12, 2005 12:38 pm
Местоположение: St zagora

Мнение от dako »

най вкусната риба за мен е пьржената ,но по принцип хишника е най вкусен
Mamka mu stara ako ne ia hvan!!
хито
новобранец
новобранец
Мнения: 86
Регистриран на: Вто Яну 04, 2005 10:31 pm

Мнение от хито »

За мен е хищник,хищник и пак хищник :twisted:
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 112
Регистриран на: Пет Мар 18, 2005 8:41 pm
Местоположение: софия

Мнение от dzigy »

не знаех, че на калкана му викат морско агне. опитвал съм такава преди много години и вече нямам спомени. в магазина скоро не съм виждал да продават. Друго си е на морето, както качваш. мерси и на слука
Аватар
kriki
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 145
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 2:33 pm
Местоположение: Sofia
Обратна връзка:

Мнение от kriki »

Моруната е супер вкусна. Е все пак си зависи как ще я приготвиш, но дори само пържена е невероятна.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 640
Регистриран на: Вто Апр 12, 2005 10:52 pm
Местоположение: СОФИЯ

Мнение от old fox »

dzigy написа:какъв сос му подхожда на белия амур?
магданоз и лимон стават ли?
-Точно,още по-добре е с разтопено масло и всичко се разбива добре :!: Това е т.н. -Италиански сос :!:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 640
Регистриран на: Вто Апр 12, 2005 10:52 pm
Местоположение: СОФИЯ

Мнение от old fox »

Ники написа:Белият амур е изключително вкусен.
Особено ако е над 4-5кг. :wink:
:D :D ШАРАН БЕЗ КОКАЛИ :!: :o :o :o
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 125
Регистриран на: Вто Юли 20, 2004 11:19 am
Местоположение: Sofia

Мнение от pet55 »

не магданоз а копър :roll:
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 102
Регистриран на: Съб Фев 05, 2005 6:01 pm
Местоположение: София

Мнение от 6tukata »

Аз па маам яко костур,но и клена си го бива :lol:
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 640
Регистриран на: Вто Апр 12, 2005 10:52 pm
Местоположение: СОФИЯ

Мнение от old fox »

:D :D Къде го скубеш костура,бе колега :?: Като се сетя за това филе - панирано :shock: :shock: Абе пълни ми се устата :!: :!:
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 162
Регистриран на: Вто Апр 19, 2005 11:52 am
Местоположение: София

Мнение от virbela »

Честно казано, това с филето от костур го научих преди години при едно от ходенията на Доспот.Така ми хареса, че вече 8 години всяко лято ходя да го повтарям за по една две седмици. Та тези колеги и вече много добри приятели от Пловдив ме научиха.От тогава в уговореният ден и час пак сме горе да го морим.Филето се пържи с едно пане в което се сипва бира.Става супер.Та там пробвах и за първи път сурова пастърва.Обработва се за няколко дни последователно със сол и оцет. После нарязана на лентички с пресен лук става голяма салата.
Ей такива ми ти работи .Колкото до местата дето стануваме и ловим почти целогодишно, установихме, че който е дошъл веднъж после неможем да се откачим от него.Една година се бяхме събрали 25 човека, от които риболовци бяхме - 4ма.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”