Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
Марица
Модератор: sapuna
- riboxva6tacha
- ще става разбирач

колеги днес с един приятел бях на марица в димитровград и хванахме около 15 каракуди , 4 6аран4ета,3 мрани,2 уклея,1 клен,1сом4е около 1кг
естесвено пуснах мрените,6аран4етата,клена и сом4ето.доволен съм като за последен риболов на марица,за6тото утре си заминавам за софия
но напражих горе долу добър излет 
-
Nedeltcho Delev
Здравейте колеги,за съжаление този сезон въобще не съм ходил по марица,бях на Доспат за 10 дена и сега съм в ремонт в къщи и хич не ми остава време за риболов,за това не мога да дам достоверна информация.ANGEL 123 написа:snegk.... сефте чувам за амур там
![]()
![]()
Колеги от фирмата в която работя висят всяка вечер от години там и никой не е казвал такова нещо!
и като се замисля миналата година при наводненията може да се е изсипала някоя бройка от някой язовир
или надоло към свиленград където е пълноводна реката
абе мисля, че няма ще се изненадам много ако излиза някъде амур
![]()
![]()
Неделчо от Димитровград да каже
Отгоре е колекторът на стария мръсен канал, още изпуска мръсотии и макар че по 3-те бента под него държи много риба - точно там се задържа от едно време амур и шаран не ми се цапат кордите с л..наКакво искаш да кажеш че има годаорий на моста ?
ПС - ribarq , тия с тока с гумени лодки ли са, че съм им приготвил 6/0 съчми? Не съм ги засичал, но виждам какво е след тях 1-2 дни