Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Гласуване на дати за Среща
Модератор: sapuna
- ceno cenov
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
4 дена е още по добре 

Последно промяна от ceno cenov на Пет Авг 10, 2007 6:12 am, променено общо 1 път.
- ceno cenov
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
-
- разбира нещата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ма кой е казал че ако е края на септември ще са два дни, просто това са почивните дни аз лично ако е тогава ще съм там поне десет дни вярвам, че и други колеги ще са за повече от два дни. Ако е за по ранните дни просто ми е невъзможно децата са родени на 6 и 7 освен рожденните дни имам и първокласник а и другите две са ми ученички и е суматоха за подготовка за училище е голяма почват на 15, а и по график всички летни месеци са ми последните 10 дни за риболов, ако идвам началото на септември ми се проваля графика и за август и септември. Миналата среща я изтървах защото пак беше края на месеца и бях на Искъра а преди това явно съм изтървал темата във форума и кат се прибрах прочетах само отзивите от нея. Края на септември вече е по рибарско време и повече ще са емоцийте с улова. Гласуването е оспорвано ще дочакам края. Помислете и за това че ако сме през многото почивни дни там ще има всякакви туристи много вероятно с джетове сърфове и др.