Шаран в джендемите!

Модератори: bobopeli, sapuna

ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

браво доценте за пореден път ме кефиш.явно в този край където си бил мрежите са непознато нещо защото като го гледам колко е малък ако са минали изродите и риба за стръв няма да остане.ако не те затруднява прати ми рецептата за правенето на шарко на лс.благодаря ти предварително :drinkers: :supz:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

[яуоте=&яуот;cеcо65&яуот;]браво доценте за пореден път ме кефиш.явно в този край където си бил мрежите са непознато нещо защото като го гледам колко е малък ако са минали изродите и риба за стръв няма да остане.ако не те затруднява прати ми рецептата за правенето на шарко на лс.благодаря ти предварително :дринкерс: :супз:[/яуоте]

Извинете, Че отговаръам късно, но имам интернет ръадко, защото съм на село. Благодаръа на всиЧки за поздравите - резептата за шарана ъа има в книгата ми. Позволете ми да не разкривам тоЧното разположение на водоема, защото изродите с мрежите и бомбите само това Чакат.
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

docenta написа:[яуоте=&яуот;cеcо65&яуот;]браво доценте за пореден път ме кефиш.явно в този край където си бил мрежите са непознато нещо защото като го гледам колко е малък ако са минали изродите и риба за стръв няма да остане.ако не те затруднява прати ми рецептата за правенето на шарко на лс.благодаря ти предварително :дринкерс: :супз:[/яуоте]

Извинете, Че отговаръам късно, но имам интернет ръадко, защото съм на село. Благодаръа на всиЧки за поздравите - резептата за шарана ъа има в книгата ми. Позволете ми да не разкривам тоЧното разположение на водоема, защото изродите с мрежите и бомбите само това Чакат.
Наслука!
може нека се запази това райско кътче
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”