Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шаран в джендемите!
[яуоте=&яуот;cеcо65&яуот;]браво доценте за пореден път ме кефиш.явно в този край където си бил мрежите са непознато нещо защото като го гледам колко е малък ако са минали изродите и риба за стръв няма да остане.ако не те затруднява прати ми рецептата за правенето на шарко на лс.благодаря ти предварително :дринкерс: :супз:[/яуоте]
Извинете, Че отговаръам късно, но имам интернет ръадко, защото съм на село. Благодаръа на всиЧки за поздравите - резептата за шарана ъа има в книгата ми. Позволете ми да не разкривам тоЧното разположение на водоема, защото изродите с мрежите и бомбите само това Чакат.
Наслука!
Извинете, Че отговаръам късно, но имам интернет ръадко, защото съм на село. Благодаръа на всиЧки за поздравите - резептата за шарана ъа има в книгата ми. Позволете ми да не разкривам тоЧното разположение на водоема, защото изродите с мрежите и бомбите само това Чакат.
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
може нека се запази това райско кътчеdocenta написа:[яуоте=&яуот;cеcо65&яуот;]браво доценте за пореден път ме кефиш.явно в този край където си бил мрежите са непознато нещо защото като го гледам колко е малък ако са минали изродите и риба за стръв няма да остане.ако не те затруднява прати ми рецептата за правенето на шарко на лс.благодаря ти предварително :дринкерс: :супз:[/яуоте]
Наслука!