Айде малко по-сериозно!

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Абе ЛОРДЕ, май нещо си препил тази вечер.
:wink:
Малко по-спокойно бе .Относно Роската си в голяма грешка,че той почти всеки ден е за риба(и то предимно гони расперите).
Не говори така за хора които лично не познаваш. Следи по-редовно форумите и няма да се изказваш пак неподготвен.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: :lol: :lol: Ееееее Лорде, каде къде се затри толкоз време :roll: нещо за руски риболов се нищеше преди ....... :idea:

Ма веднага се забеляза като влезе у форума ..... като луд с къртечница ... бум ...буб ... :smt044 :smt044 :smt044
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Аз много добре знам за расперските му похождения въпреки, че лично не го познавам.

Но съм злопаметен...

Пък и не пия...

И за туй съм толкова ЗАЯДЛИВ.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ми кат знаеш за "расперските му похождения" що тъй с рогот :roll: Начи освен корифей на распера Роската е мега пич ( е малце несериозен иде от тая пролет насам ама к`о да праиш , случва се )! Прави страшна кайсиева ! Има страхотна щерка къде съм я набелезал за снаха ! Разбира от риболова доста повече от доста "звезди" ! И т.н. и т.н. ! С две думи да не съм та видял да го ядеш безпричинно щот щъ мордеровам кат стой та гледай :lol: Тва с непиенето - голем минус ! Кофтито в случая есенес кат разлади и мина да вида Маришките кленове има ли ги още и зема ти дзвънна , то ще требва сал аз да си къркам а ти да се чустваш дискриминиран :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Има ги кленовете.

Приготвил съм и от дядовата ракия.
Изображение

Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Росен написа:Мога да те подкрепя с ПРИМЕР - на опаковката на примамката пише с големи букви "РАСПЕР" ("ASP") ...
Росен написа:Мога да те подкрепя с ПРИМЕР - на опаковката на примамката пише с големи букви "РАСПЕР" ("ASP") ...
Случайно влизам във форума и ХОП, демонстрация на някой си Росен (нямам щастието да познавам), колко е умен.
Обещал съм на модераторите да не се заяждам вече, но тък като се афишира показност на АКЪЛ и лингивистични способности в моя тема се чувствам длъжен да отговоря.
Мили Расперов майсторе - прекрасно е, че си научил как е распер на English ( аз знам и други рибки как са на този език :D ), но с горния коментар единственото, което казваш е "Знам распер на Английски"

-1. Добре знаем че съответната примамка не е правена само за българските водоеми и не можем да сме сигурни от какво ще се атакува при съответните условия.
-2. Като "Отявлен спинингист" случвало ли ти се е на една и съща примамка да хванеш повече от един вид риба ?
-3. Едно от основните предназначения на форуми от този тип е обмяна на опит и полезна информация.
-4. Сега спокойно прочети пак темата и коментарите на хора, който съм се убедил че разбират от спининг и знаят какво пишат и ще има какво да научиш :idea: :!:

Нищо лично :!:
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Нещо далеч не сте ме разбрали. Ставаше въпрос, че се дават изключително крайни мнения на базата на не толкова голям опит с конкретната примамка:
Фуцата написа:Мале напиках се от смях :lol: :lol: :lol: Г-н Иванов не се изказвай неподготвен :idea: :lol: :lol: Както е споменал колегата по горе това животно е за ловене от лодка,при първото хвърляне от брега си е заминало. :wink:
petro_op не го слушай Иванов изобщо. :wink: :lol:
Сега Фуцата да не ме нападне пък той ...

За личните нападки - Лорде, тогава снимката на Павлин с големия кефал почти не я погледнах, а ми изплува асоциацията с последния му прекрасен 5.5. кг Маришки распер. Не знам защо толкова лично си го приел.
Petro-op, това беше коментар в темата на Мунчо, не в твоята, просто твоята беше по-стара и реших да не я дигам, а в някоя нова такава да се обсъдят тия примамки. За опаковката - имах впредвид, че е добре като се купува дадена примамка да се огледа все пак какво са написали за нея производителите. Много продавачи по магазините откровено я продават като примамка за костур. Това имах впредвид, не демонстрация на АКЪЛ или изявата като някакъв "майстор", какъвто надали някога ще бъда.

Поздрави и не се палете толкова - важното е да се ходи за риба!

П.П. Вчера си се окапотих класически с расперите, включително и с тия примамки...
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Че и аз тай покрай тебе :lol: :lol: :lol:

Темата май беше да поощтрим малките колеги да ползват търсачката и т. н.

Модератора сецаиииииии :lol: :lol:
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Росен написа:Нещо далеч не сте ме разбрали. Ставаше въпрос, че се дават изключително крайни мнения на базата на не толкова голям опит с конкретната примамка:
Фуцата написа:Мале напиках се от смях :lol: :lol: :lol: Г-н Иванов не се изказвай неподготвен :idea: :lol: :lol: Както е споменал колегата по горе това животно е за ловене от лодка,при първото хвърляне от брега си е заминало. :wink:
Нема да те нападам тук :?: Ще нападна кайсиевата като дойда в Русе. :lol: :lol: :lol:
Ivak написа: Модератора сецаиииииии :lol: :lol:

Модератора да не пипа темата за да не го боли главата!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Фуцата написа:Нема да те нападам тук :?: Ще нападна кайсиевата като дойда в Русе. :lol: :lol: :lol:
Естествено ... за какво е правена - ние сме гостоприемни и сме го доказвали страшно много пъти - добре дошъл си! :wink:
Ivak написа:Темата май беше да поощтрим малките колеги да ползват търсачката и т. н.
... и не само, но може би аз съм я разбрал по-сериозно ... няма повече ... :wink:

Поздрави!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Росен написа: П.П. Вчера си се окапотих класически с расперите, включително и с тия примамки...
Ivak написа:Че и аз тай покрай тебе :lol: :lol: :lol:
Ама тоя распер дето ми удари снощи на пачето го сънувах цяла нощ как ми изправя тройката, както предрече Росен :lol: .
Ще взема да отида довечера пак да си го доловя :D .

ПП. Не пипайте Роската, че сме колеги по професия и спорт. И в двете е дъ бест.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Росен написа:Нещо далеч не сте ме разбрали. Ставаше въпрос, че се дават изключително крайни мнения на базата на не толкова голям опит с конкретната примамка:

За личните нападки - Лорде, тогава снимката на Павлин с големия кефал почти не я погледнах, а ми изплува асоциацията с последния му прекрасен 5.5. кг Маришки распер. Не знам защо толкова лично си го приел.
Petro-op, това беше коментар в темата на Мунчо, не в твоята, просто твоята беше по-стара и реших да не я дигам, а в някоя нова такава да се обсъдят тия примамки. За опаковката - имах впредвид, че е добре като се купува дадена примамка да се огледа все пак какво са написали за нея производителите. Много продавачи по магазините откровено я продават като примамка за костур. Това имах впредвид, не демонстрация на АКЪЛ или изявата като някакъв "майстор", какъвто надали някога ще бъда.

Поздрави и не се палете толкова - важното е да се ходи за риба!

П.П. Вчера си се окапотих класически с расперите, включително и с тия примамки...

Просто "примерът" не беше най-подходящият.

Наслука колега.

Утре никви капота.
Изображение

Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Май Лорда не само е препил, ами и е препикал... :lol:

Инак Росен е голям пич и приятел на място, всеки който го познава, го знае!
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Мунчо написа:Май Лорда не само е препил, ами и е препикал... :lol:

Инак Росен е голям пич и приятел на място, всеки който го познава, го знае!
Да съм казвал, че не е?

ПРЕПИКАЛ :smt038 :smt041
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”