Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Айде малко по-сериозно!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ми кат знаеш за "расперските му похождения" що тъй с рогот
Начи освен корифей на распера Роската е мега пич ( е малце несериозен иде от тая пролет насам ама к`о да праиш , случва се )! Прави страшна кайсиева ! Има страхотна щерка къде съм я набелезал за снаха ! Разбира от риболова доста повече от доста "звезди" ! И т.н. и т.н. ! С две думи да не съм та видял да го ядеш безпричинно щот щъ мордеровам кат стой та гледай
Тва с непиенето - голем минус ! Кофтито в случая есенес кат разлади и мина да вида Маришките кленове има ли ги още и зема ти дзвънна , то ще требва сал аз да си къркам а ти да се чустваш дискриминиран 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- petro_op
- ще става разбирач
Росен написа:Мога да те подкрепя с ПРИМЕР - на опаковката на примамката пише с големи букви "РАСПЕР" ("ASP") ...
Случайно влизам във форума и ХОП, демонстрация на някой си Росен (нямам щастието да познавам), колко е умен.Росен написа:Мога да те подкрепя с ПРИМЕР - на опаковката на примамката пише с големи букви "РАСПЕР" ("ASP") ...
Обещал съм на модераторите да не се заяждам вече, но тък като се афишира показност на АКЪЛ и лингивистични способности в моя тема се чувствам длъжен да отговоря.
Мили Расперов майсторе - прекрасно е, че си научил как е распер на English ( аз знам и други рибки как са на този език

-1. Добре знаем че съответната примамка не е правена само за българските водоеми и не можем да сме сигурни от какво ще се атакува при съответните условия.
-2. Като "Отявлен спинингист" случвало ли ти се е на една и съща примамка да хванеш повече от един вид риба ?
-3. Едно от основните предназначения на форуми от този тип е обмяна на опит и полезна информация.
-4. Сега спокойно прочети пак темата и коментарите на хора, който съм се убедил че разбират от спининг и знаят какво пишат и ще има какво да научиш

Нищо лично

- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нещо далеч не сте ме разбрали. Ставаше въпрос, че се дават изключително крайни мнения на базата на не толкова голям опит с конкретната примамка:
За личните нападки - Лорде, тогава снимката на Павлин с големия кефал почти не я погледнах, а ми изплува асоциацията с последния му прекрасен 5.5. кг Маришки распер. Не знам защо толкова лично си го приел.
Petro-op, това беше коментар в темата на Мунчо, не в твоята, просто твоята беше по-стара и реших да не я дигам, а в някоя нова такава да се обсъдят тия примамки. За опаковката - имах впредвид, че е добре като се купува дадена примамка да се огледа все пак какво са написали за нея производителите. Много продавачи по магазините откровено я продават като примамка за костур. Това имах впредвид, не демонстрация на АКЪЛ или изявата като някакъв "майстор", какъвто надали някога ще бъда.
Поздрави и не се палете толкова - важното е да се ходи за риба!
П.П. Вчера си се окапотих класически с расперите, включително и с тия примамки...
Сега Фуцата да не ме нападне пък той ...Фуцата написа:Мале напиках се от смях![]()
![]()
Г-н Иванов не се изказвай неподготвен
![]()
![]()
Както е споменал колегата по горе това животно е за ловене от лодка,при първото хвърляне от брега си е заминало.
![]()
petro_op не го слушай Иванов изобщо.![]()
За личните нападки - Лорде, тогава снимката на Павлин с големия кефал почти не я погледнах, а ми изплува асоциацията с последния му прекрасен 5.5. кг Маришки распер. Не знам защо толкова лично си го приел.
Petro-op, това беше коментар в темата на Мунчо, не в твоята, просто твоята беше по-стара и реших да не я дигам, а в някоя нова такава да се обсъдят тия примамки. За опаковката - имах впредвид, че е добре като се купува дадена примамка да се огледа все пак какво са написали за нея производителите. Много продавачи по магазините откровено я продават като примамка за костур. Това имах впредвид, не демонстрация на АКЪЛ или изявата като някакъв "майстор", какъвто надали някога ще бъда.
П.П. Вчера си се окапотих класически с расперите, включително и с тия примамки...
Нема да те нападам тукРосен написа:Нещо далеч не сте ме разбрали. Ставаше въпрос, че се дават изключително крайни мнения на базата на не толкова голям опит с конкретната примамка:
Сега Фуцата да не ме нападне пък той ...Фуцата написа:Мале напиках се от смях![]()
![]()
![]()
![]()
Както е споменал колегата по горе това животно е за ловене от лодка,при първото хвърляне от брега си е заминало.
![]()

Ivak написа: Модератора сецаиииииии

Модератора да не пипа темата за да не го боли главата!!!!

- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Естествено ... за какво е правена - ние сме гостоприемни и сме го доказвали страшно много пъти - добре дошъл си!Фуцата написа:Нема да те нападам тукЩе нападна кайсиевата като дойда в Русе.
![]()
![]()
![]()

... и не само, но може би аз съм я разбрал по-сериозно ... няма повече ...Ivak написа:Темата май беше да поощтрим малките колеги да ползват търсачката и т. н.

Поздрави!
Росен написа: П.П. Вчера си се окапотих класически с расперите, включително и с тия примамки...
Ама тоя распер дето ми удари снощи на пачето го сънувах цяла нощ как ми изправя тройката, както предрече РосенIvak написа:Че и аз тай покрай тебе![]()
![]()

Ще взема да отида довечера пак да си го доловя

ПП. Не пипайте Роската, че сме колеги по професия и спорт. И в двете е дъ бест.
Росен написа:Нещо далеч не сте ме разбрали. Ставаше въпрос, че се дават изключително крайни мнения на базата на не толкова голям опит с конкретната примамка:
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто "примерът" не беше най-подходящият.
Наслука колега.
Утре никви капота.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Май Лорда не само е препил, ами и е препикал...
Инак Росен е голям пич и приятел на място, всеки който го познава, го знае!

Инак Росен е голям пич и приятел на място, всеки който го познава, го знае!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;