Зарган 2018

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Зарган 2018

Мнение от balyk »

ianimar написа:на 4 буна варна след обед се взеха риби,
А по тъмно от другите взеха ли се, или не стоя?
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес в Черноморец до вилата на Плевналиев много труден риболов от 06:30 до 14:00 20 заргана като рибата пипаше мноо леко и трябваше да и спреш за да вземе.По някое време се завъртяха некви риби и едни Ка**ли със сивокафява лодка Бургас се навряха в брега до нас да вадят рапани и риболова свърши за 3 часа взех само 1 риба и ми писна.Но както казах 20 риби на тоз тормоз си е добре поздрави и наслука :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

balyk написа:
ianimar написа:на 4 буна варна след обед се взеха риби,
А по тъмно от другите взеха ли се, или не стоя?
пробвах ,на свечеряване 2риби след половин час още2 и приключих
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

днес на 4 буна няма и помен от вчерашната риба,преди това на кранево 1буна взех 2риби но заваля и тръгнах
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес излизайки от входа на блока и гледайки как се огъват дърветата под напора на вятъра усетих че денят ми няма да се развие както го очаквах , дори се позамислих дали да не се върна отново в леглото при жената барем там да имам късмет :D . Но в крайна сметка пристигайки на любимите ми скали в Черноморец се оказа че няма и помен от зверския вятър от Бургас а духа лек западен вятър който по време на риболова ми се падаше в гръб , за сметка на това беше кучешки студ.Като цяло риболова не протече според очакванията ми даже беше по зле , почувствах се като новобранец в риболова , все едно ръцете ми и двете бяха навряни много навътре на едно тъмно и миризливо място :o .Не стига че кълванетата бяха редки ами заргана правеше всичко възможно да вземе червея без да го хвана.От над 20-сетина удара и малко едвам успях да надлъжа 10 риби от които само един беше нагълтал леко куката другите бяха хванати за върха на човката.Риболова протече от 06:30 до 12:30 после взе да ме наболява кръста и беж към вкъщи.Поздрави и наслука на всички :drinkers:
Аватар
stareca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stareca »

При мен подобна картинка на Малката Агалина в бургас надуваше качествено а там вятъра 0м/s рибата пипаше едва едва като лапинка .От 07:00 до 11:00 успях да излъжа 18 броя с невероятно бавна проводка.Една единствена взе от раз както трябва всичко друго с надлъгване.
Последно промяна от stareca на Пет Окт 26, 2018 10:35 pm, променено общо 1 път.
bubamara
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bubamara »

Колеги предната седмица бях на юг по точно Царево сблъсках се с подобни проводки и ситуации толкова шашав риболов не бях правил одавна .Като се почне от смяна на бомбарди квото се сетиш вземеш две ,три риби спре .Бързо бавно един пич от Пазарджик даже я оставяше плаващата на застой като плувка и изкара три четири риби даже на една бързо потапяща имам серия от седем риби една след друга на бърза проводка ,а покрай мен народ и народа вади на плаваща на бавна проводка луда работа. Извода за мен е че трябва да се пробва всичко за да си сигурен че няма особено ако няма други хора около теб да свериш часовника. Като цяло съм доволен като махнеш лошото време от време на време по 30-40 броя се правеха за цялден аз съм доволен прекарах си страхотно с приятели и компания.
Qnislaw
новобранец
новобранец

Мнение от Qnislaw »

Утре мисля да я пробвам и аз на вълнолома, днеска минах за разходка само с кученцето :D много приятно време мисля че западен вятър гледах имаше доста хора, видях хвана се тук таме някоя риба, лека вечер и наслука на всички 8) :fishing3:
Qnislaw
новобранец
новобранец

Мнение от Qnislaw »

Това от днеска на вълнолома от 9.30 до 13.00 !! :fishing9:
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Ние днес с аверчето ми бойкотирахме лодката и чернокопа и на юг от Галата хванахме по 19-21 заргани, повечето - хубави, дебели, но за съжаление активността им беше до към 9.30.....след това много рехаво.
0885022272 / 0885897615
Dragan123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dragan123 »

20181027_193504.jpg

Днеска на трета буна минах за час и половина два преди свечеряване много гадна вълна и много гаден вятър рибата кълвеше стръвно ама много рядко.(също така хората смляха дребната илария на дъно)
goro21
новобранец
новобранец

Мнение от goro21 »

IMG_20181027_150353.jpg
днес около варна все едро даде
IMG_20181027_150336.jpg
къде повече къде по малко гаден вятър взимаше на вързопотъваща и на много бавно въртене със забавяне
IMG_20181027_150110.jpg
3.200кг 37 бр
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Днес, отново на юг от Галата, от събахлян, точно като вчера до 9.30 - 24 бр зарган, от които само 2 средни...другите едри. След това напече зверски и отидохме за илария на Черноморец. Там за 2 часа, две хубави иларии и една платерина и така зврски ни напече, че газ към вкъщи....голям мързел ни налегна.
0885022272 / 0885897615
bubamara
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bubamara »

Днес на вълнолома от 10 часа до 13 ч. Пет риби вятъра от юг развали риболова от там към 14,30 отидох на първа буна колегите вземаха и аз взех още 4 и към 16 ч. рибата изчезна.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес в Черноморец на любимите ми скали никакъв риболов от 06:30 до 12:00 15 риби дребни и средни.Днес върховото постижение в риболова беше да хвърлиш 2-пъти с един червей и баш тогава да ти клъвне.Такава поголовна загуба на червеи по време на хвърляне не съм имал а не бях само аз с този проблем.Другото което ми е интересно къде изчезнаха хубавите мазни заргани , дали западняка ги вкара навътре или снощи са ги гърмяли с ракети кой ли знае :cry: но рибата я нямаше :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”