Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

много добра игричка за рибарите
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: много добра игричка за рибарите
как да си купя пин код
Здравеите.И аз мноооо бих искал да си купя ПИН.От България може ли да се купи или некои другар от СССР треа да свърши тая работа.
Много ми хареса един пост дето един пич беше казал точно и ясно...... На 4 локация на Пруд на личинка короеда кълве Червеноперка ЯКО.
Мисълта ми беше ,ако и някои друг знае такива местенца да споделя ,щото ми писна от тия червеноперки....искам и аз като мъжете да фана един шаран деа
Живи и здрави .НАСЛУКА
Много ми хареса един пост дето един пич беше казал точно и ясно...... На 4 локация на Пруд на личинка короеда кълве Червеноперка ЯКО.
Мисълта ми беше ,ако и някои друг знае такива местенца да споделя ,щото ми писна от тия червеноперки....искам и аз като мъжете да фана един шаран деа
Живи и здрави .НАСЛУКА

Играта е страхотна! Благодаря на колегата за пътеводителя! Но как да си видя кой разряд съм в момента?
-
- научил се да хвърля
Вече има най-новата версия,с нови локации,различни видове спининги и сякви такива и повече видове риба!!! Ето линк
http://zamunda.net/details.php?id=165151:)

!!!НАСЛУКА!!!
-
- научил се да хвърля
Re:
По-точно на 9-та локацияНиколай Неделков написа:Пич на 7-ма локация 2 дена висим и нема нищо на тая стръвkRaikkonen написа:На Енисей на 7ма локация на комар(хирономида) риби над 2кг ги изкупуват за 6000$ горе долу!Кажи нещо по подробно,дълбочина,дъно,плувка

!!!НАСЛУКА!!!
-
- новобранец
можете ли да ми кажете от каде мога да гледам рекодите на руская рибалка 1.6
хора на блесна като хварлиш не се оствя а се набира лека полека с G барзо натискаш пускаш натискаш пускаш копчето G и така до края на водоема и пак наново хварляш и така докато не ти се засече рибата и тя автоматично почва да се дарпак като се закачи и си я вадиш и така се вади на блесна ама ако питате мен изобщо не ми харесва защото много се чака а аз не сам по тия работи изкам като хварля да калве xD 

само да попитам някои играе ли онлине версията на играта 3.5 ако да да ми пише!!!
ако някои иска хакче за тая игричка да каже ама имам само за офлаин версийте и за 3.5 която е онлаин нямам