Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Калкан около Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
Ekosistema
МОДЕРИРАНО!!!ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!barutchiata
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес бяхме на трета буна от 13.30ч.,стояхме с баща ми до към 17ч.Той с късите пръчки търсеше попчетата в дупките,а аз от десния рог метнах трите нови пръта за калкан,ама не пипна.Баща ми извади един големичък рак,който сега ще варя и още две попчета среден размер.Кофти работата...преди обяд имаше един колега на нашето място,но и той нищо не беше взел.Мисля си следващия път да отида на южния плаж да пробвам. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега се прибирам от южния плаж,не пипна.Морето гладко като локва,надявам се да се пооправи до два-три дни,че пак да пробваме.
Между другото отвреме-навреме пробвам на стръв цяла малка барбуна,не е толкова жилава като грацата и пада по-лесно.Някой може и да ми каже от къде мога да намеря суров гюмюш,да осоля и да пробвам.Солено каза,че ставали като клечки и падали много трудно,пък и са по-тесни от граците.

Между другото отвреме-навреме пробвам на стръв цяла малка барбуна,не е толкова жилава като грацата и пада по-лесно.Някой може и да ми каже от къде мога да намеря суров гюмюш,да осоля и да пробвам.Солено каза,че ставали като клечки и падали много трудно,пък и са по-тесни от граците.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
По това време не ми се вярва да намериш гюмюш.Пробвай с трицона,ако има на борсата.Сега има три месеца почивка.Правете си такъмите за на пролет.Най-много навътре да има карагьоз,но и за него е рано.Олова,чепарета,блесни и всичко що мислите,че ще ви трябва през лятото.
Весели празници на всички колеги.
Весели празници на всички колеги.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Сега ще те светна,значи най сигурния начин е да си поискаш от такива места където продават пържена риба.Камбата написа:Някой може и да ми каже от къде мога да намеря суров гюмюш,да осоля и да пробвам.
Едно такова място е една барака между пазара на Чаталджа и Пикадили.Помоли ги да ти дадът, аз съм си вземал от там замразена на цената на пържена за 0.100 грама.Мисля че около 0.300 грама ще ти стигнат.
Хайде на слука,и да пишеш когато имаш резултат.

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.