Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2018- Сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2018- Сафрид
До бутон "Прати" има "пълен редактор "&"Преглед" и вече дава да се добавят файлове.ИвоСф написа:И снимки направих но нещо не виждам как да ги кача ?
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Сега видях в залива на Варна имаше 20-30 лодки. Моля някой от колегите да сподели като излезе. Благодаря предварително.
В неделя там даде доволно хариб!Penev1987 написа:Сега видях в залива на Варна имаше 20-30 лодки. Моля някой от колегите да сподели като излезе. Благодаря предварително.
Малко сафридец си хванахме . . . 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- nabor4eto
- ще става разбирач
тъй като гледам , снимката е от Болата, а не от Варненския залив.....men666 написа:Малко сафридец си хванахме . . .
иначе поздравления за резултата
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

-
- научил се да хвърля
мен ,напиши 2 реда форума е за да си помагаме а не за хвалби, който е ходил се вижда че от Болата ама пиши кога ,къде и т,н,men666 написа:Малко сафридец си хванахме . . .
Сори , да на Болата 24,07 пред сухото дере до 12.00ч трима 27 кг същия резултат и в неделя......
Здравейте, група. Някой някаква информация за Варненския залив ?
Днес в залива от 11.00 до 17.00 - 16.5 кг. Хариб и около 1.5 кг. Сафрид. За двама. Хариба вече е доста едър имаме 17 бройки 250- 280 грама. Повечето са по 20-23 см тях не съм ги мерил но също са добри. Имаше и по големи, но не можахме да ги изкараме късаха бидемите.Накрая останах с 5 куки от 10. До към 14.30 даваше много добре после спря. Преместихме се към зеления буй на дрейф почти до вълнолома даваше доволно. Сафрида беше предимно след последния червен буй някъде срещу Романтика.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пробваѝ с 5 номер чепаре и ще видиш какви риби ще ловишИвоСф написа:Днес в залива от 11.00 до 17.00 - 16.5 кг. Хариб и около 1.5 кг. Сафрид. За двама. Хариба вече е доста едър имаме 17 бройки 250- 280 грама. Повечето са по 20-23 см тях не съм ги мерил но също са добри. Имаше и по големи, но не можахме да ги изкараме късаха бидемите.Накрая останах с 5 куки от 10. До към 14.30 даваше много добре после спря. Преместихме се към зеления буй на дрейф почти до вълнолома даваше доволно. Сафрида беше предимно след последния червен буй някъде срещу Романтика.

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Явно трябва по големи, но нямах. Бях с шести номер пачи пера. Пробвах различни цветове, но най добре вървеше на перо.tiho_roev написа:Пробваѝ с 5 номер чепаре и ще видиш какви риби ще ловишИвоСф написа:Днес в залива от 11.00 до 17.00 - 16.5 кг. Хариб и около 1.5 кг. Сафрид. За двама. Хариба вече е доста едър имаме 17 бройки 250- 280 грама. Повечето са по 20-23 см тях не съм ги мерил но също са добри. Имаше и по големи, но не можахме да ги изкараме късаха бидемите.Накрая останах с 5 куки от 10. До към 14.30 даваше много добре после спря. Преместихме се към зеления буй на дрейф почти до вълнолома даваше доволно. Сафрида беше предимно след последния червен буй някъде срещу Романтика.
Имаме една извадена на оловото беше го глътнала.
Аз в неделя (от брега)се принудих да сложа 4ти номер после минах на чернокопско с дъго рамо
за да изолирам гюмюша и дребните харипи(и пак налитаха).На черно перо със зелено пресукано , бяло+виолетово и розово бяха за мен най - резултатни.Не мога да се наканя още с моят ''презерватив'' малко над 3м да ходя пред вълнолома
И аз имах един , който беше налапал оловото и през хрилете(май се случва често)
за да изолирам гюмюша и дребните харипи(и пак налитаха).На черно перо със зелено пресукано , бяло+виолетово и розово бяха за мен най - резултатни.Не мога да се наканя още с моят ''презерватив'' малко над 3м да ходя пред вълнолома

И аз имах един , който беше налапал оловото и през хрилете(май се случва често)
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
-
- научил се да хвърля
Днес от 16 до дъжда до зеления буй новия на 4- ти номер черно-зелено имаме само едро чат-пат средни хариб!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Дъжда изкара навън и най-смелите лодки, когато се раздуха с 10-20м/с. Аз дебнах в колата и кат поразреди влязах за час надвечер около фарватера 10тина едри хариба и няколко сафрида и хамсии.
Ето
една част преди да влезе в тиганаВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.