Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарган 2019
Накефи се дететоbubamara написа:Vanboxer и аз с един приятел бяхме на 4 буна и много се радвахме на МАЙСТОРА беше най добрия направо ни разби.

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
- stareca
- ще става разбирач
Малко риби от днес .Черноморец вилата ,голама активност но не много добри.Все пак се получи добър риболов.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Димо Михалев
- Модератор

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Днес морето беше ужъст.Баси викам си да му дам шанс ама курац
- turing
- вече хвърля и на тежко
Днес на Ной за два часа и една стара доза червеи - 13 броя.
Вземаше доста на вътре. Пред камъните удряха иларии.
Вземаше доста на вътре. Пред камъните удряха иларии.
- stareca
- ще става разбирач
Много добри риби чакаме ги с нетърпение въпреки че и тук си ги има но премешени с по тъничкиДимо Михалев написа:Вчера на Бялата Лагуна (бившият комплекс на СБА)21-на бройки

- Димо Михалев
- Модератор
На юг може би малко по-късно.stareca написа:Много добри риби чакаме ги с нетърпение въпреки че и тук си ги има но премешени с по тъничкиДимо Михалев написа:Вчера на Бялата Лагуна (бившият комплекс на СБА)21-на бройки
Днес, на камъните пред Рубин, от 6.30 до 11.30 - 19 заргана от които 4 по дребни, другите хубави, дебели, без каиши и една Илария около 300 гр. Започна около 7 и в 7.45 разреди....имаше колеги без риба, имаше и с по 6-7 макс.
0885022272 / 0885897615
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Днес на трета буна за един час от 18 до 19ч.-7 броя.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Сутринта минах през Ной, нямаше място къде да се паркира. Пари ли раздават? После на Кранево, там духна вятър колкото да развали риболова, който и без това не вървеше. Във вятъра се взимаха риби, но беше риболов за "нагли" - рибата взима само при бавно въртене в комбинация с вятъра на всеки 4 5 закачания с комшиите по 1 риба.
Някъде във Варна има ли червеи? От два дена обикалям магазините и никъде няма.
Има, ама е зор. Търси повече. Аз търся и алтернативна стръв - днес пробвах филе от прясно уловен зарган и взех 5 риби на това. Утре ще пробвам чорапогащник, скоро и сушен червей.bboy написа:Някъде във Варна има ли червеи? От два дена обикалям магазините и никъде няма.
Варна, гъч от хора, не особено гъсти риби... с "три дози" за няколко часа - толкова.
M6R DO GROP 

12:00 до 15:00 15 броя (~700грама) 2 пуснати писалки и 1 изтървана на 4 буна (18 общо) макар с ветрец и леко вълнение беше супер приятен риболова, жалко че не си взех и 2рата доза червей която имах :/ излязох с идеята че няма да излезе риба ама обажда се вече
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Вчера от 12 до 15 на буните, черна бомбарда- 15 риби. Има навсякъде и е активна общо взето през целия ден.Имаше колеги, които я ловяха и от велоалеята между 4 и 3 буна. Тази година го няма чернокопа да я хапе, и може би на това се дължи изобилието от зарган. Повечето от рибите, и то най-дебелите удариха на 4-5метра буквално пред тетраподите, където ври от ува.
Освен зарган, има движение и на много платерини, но те не са така активни. Вчера от вътрешната тиха страна на буната видяхме един пасаж предвождан от кефал може би около 60-70см следван от 4-5 броя по 700-800 гр. Синът ми беше повече от впечатлен. Вика ми "тате, тая риба е колкото крака ми"
Освен зарган, има движение и на много платерини, но те не са така активни. Вчера от вътрешната тиха страна на буната видяхме един пасаж предвождан от кефал може би около 60-70см следван от 4-5 броя по 700-800 гр. Синът ми беше повече от впечатлен. Вика ми "тате, тая риба е колкото крака ми"

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Вчера на Тюленово от 06:30 до 12:30 се получи много добър риболов - 67 бр. + 5 иларии. Рибите за по-скоро дребни, пуснах 13-14 писалки, както и по-малките иларии. Бях там в 05:45 и трудно си намерих свободно място, толкова хора не бях виждал по тези места.