Казармаааааа

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Казармаааааа

Мнение от sudjuka »

gogolisec написа: Аз бях в Телиш (между Плевен и Червен бряг)- под.38960, свързочник, радист, нач. радиостанция малка мощност "Деймос" на борда на Газ-66 (Виетнамка).
Ако има някой колега, който е бил там, да свирка. Периода бе 09.1989 - 03.1991. ................
Градски да е имало един лейтенант по това време Красимир Костов?
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Не, не се сещам за такъв, пък и спомените ми вече са избледнели. Тук, от Ловеч имаше един л-т Митко Димитров.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

gogolisec написа:Не, не се сещам за такъв, пък и спомените ми вече са избледнели. Тук, от Ловеч имаше един л-т Митко Димитров.
Вече е ст.лейт и от 1 год е в София
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

За Гогата: сещам се за два "лозунга" от едно време....
"Умри,но връзка дай!!!.............и
"Свръзките-това са нервите на боя..." Маршал Жуков
Второто е верно... много нерви с тия свръзки...."Пясък,Пясък ..тук "Чакъл"....Приемам.... :D
п.п"Деймосът" е голяма машина- имах такава в Ст.Загора :shock:
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

Сега е модерно:"Свръзка дай и се скатай!" :D ,а пък кашиците викат"Убий свързочника да не ти пречи в боя"
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

grandal_331 написа:Досега нямаше такава тема!Под. 72350 ВВ гр.Кърджали-1986-1988 г.Такъв чанч беше ,че не ми се и спомня даже :shock:
аз бях пьрво в София в.в после ни откомандироваха за Джебел а там какво чудо беше :rolleyes: напьлно те разбирам :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

beis написа:
grandal_331 написа:Досега нямаше такава тема!Под. 72350 ВВ гр.Кърджали-1986-1988 г.Такъв чанч беше ,че не ми се и спомня даже :shock:

И аз съм от същите, ама 10 години по-късно. Пак си беше чанч. Първо Кърджали, после Пазарджик и накрая Пловдив
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

glushaka написа:За Гогата: сещам се за два "лозунга" от едно време....
"Умри,но връзка дай!!!.............и
"Свръзките-това са нервите на боя..." Маршал Жуков
Второто е верно... много нерви с тия свръзки...."Пясък,Пясък ..тук "Чакъл"....Приемам.... :D
п.п"Деймосът" е голяма машина- имах такава в Ст.Загора :shock:
Много вярно! Покрай тея лозунги имам 2 награди по 5 дена дом. отпуск :D Инак бях "Базар87" :smt102 . А как се реди зас-ключа вечер в 23:30 на "трезво" - ни ма питайте! Ама пък хубоо си беше. Зимно време кат нажуля печката - вътре по потници седяхме, а отзад офицерите жулеха концентрати, разни, и ме караха да им пускам сръбска музика от радиото на високоговорителя :lol: ... ееех, живот...!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
kenda_star
новобранец
новобранец

Мнение от kenda_star »

нито връзка давам,нито умирам.Едно време като изваждаха тропосферките на полигона,всички се криехме,облъчва ни ли,нямал да ни стане набора,ама след това повече е......х.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Лаф от купето
- Онуй там в полето е или куче,или свързочник.

Бях в ст.549
Може би с много от вас сме правили свръзки.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Началник станция,малка мощтност,"мимоза"R-71,човека в дясно на снимката :lol: :lol: ,Сливен,1984г.
Изображение
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Аз първо бях плануван /от военните разбира се / за представителната рота :rolleyes: !!! Но възникна як спор с последната военна комисия и си поисках да бъда в Русе в автошколата/32420/ , за да взема "Ц" категория и после шофьорче някъде ! Отивам в Русе и що да видя - :shock: баф маа муу!!!БТР до БТР и до него БРДМ :shock: !!! Та се научих да карам /всичкия железор/и всичко това без стари войници ! После с няколко момчета останахме "резерва" и след 7дни потегляме сами за Стара Загора /26180/ там било връх на сладоледа и ни чакала лека служба ! Докато го намерихме се уплаших що поделения има ! Намираме го до ВВСто/в Кольо Ганчево/ и си викаме ударихме келепира ! То било секретно поделение първа степен с всички последствия от този факт ! Сума народ и много чанч ! Обаче дали имахме късмет или добри препоръки и се озовахме в ремонтна рота , е верно живот ! Аз шофьор на Виетнамка и ел.техник със старшината ми ! Живот си беше, от много простотия ме е спасил този човек/Къньо Тонев/ ! Изобщо в тази рота си бяхме като работници ,а не като войници ! Давал съм и 17 пъти комендантски патрул из града ! Един ден /гарнизонен отпуск/заговаряме едни девойки и ги каним на кафе ,пък те зговорливи и изкарахме с тях близо 5-6 часа из града ! В понеделник на сутрешния развод редник Хлебарски пред строя и 3 денонощия арест :shock: от ротния подполковник Бойчев ! А сега де , казваш слушам и си отиваш в строя !!! Един месец невидях отпуска ! Да ама девойката дето си допаднахме с нея ме намери в поделението , през делничен ден , сле18 часа като си отидоха шапкарите ! Много и се зарадвах и и разказах за случката , тя се смее и вика "ми той татко си е ревнив ,пък и е военен , знаеш как е ...! " . Хубаво гадже беше , но вече не пих кафе с нея ! Защо ли !? Изобщо ,много неща осъзнах и разбрах в Зарата ! И много неща обещах на себе си и почти всички съм ги изпълнил ! Мисля ,че там е времето на съзряване и оглеждане къде си в равнината на живота !Обръщаш се назад и оценяваш и преценяваш , после разбираш какво би искал да станеш и кроиш планове за постигането му и си даваш сметка докато си вътре какво да НЕправиш за да не останеш още !!! Другото е въпрос на упоритост и успех !!! :D
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

rumbata написа::"ми той татко си е ревнив ,пък и е военен , знаеш как е ...! "
:lol: :lol: :lol:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Моята история е донякъде сходна с тази на Rumbata, само че с фатален край....От прозореца на стаята ми във Военното училище се виждаше 8 етажен блок,на около 80-90 м от другата страна на оградата...С бинокъл наблюдавахме доста интересни случки в това малко "село" и знаехме къде какво ще се случи...На осмия етаж в ляво всеки ден по едно и също време излизаше едно малко дългокосо девойче да полива цветята на мама...На майтап, с разни знаци и ръкомахане си бихме една среща и тя пък взе,че дойде...И...вече 23 години е все с мен, от един гарнизон в друг,от една къща в друга.А кое е сходното ли?..Ами след две -три срещи се оказа,че баща й е майорът,който ми беше класен ръководител и преподавател по артилерийска стрелба...Направо "десятка".. :D
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Баси... как се въздържам да пиша в тази тема!!! :lol: Ако я трийна, хич да не ми се сърдите... от тогава не съм пил алкохол а кво им мисля на пагоните... За мой късмет, господ ми даде шенса да се разплатя с повечето от тях... :smt066
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”