Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Разисквания по темата воблери !!!
Модератор: sestrata
Re: Разисквания по темата воблери !!!
Здравейте,
Имам нужда от съвет относно този вид воблери. От това, което пише в описанието 9.7cm 14g, Each lure (Laser Metallic Holographic Body) has Loud Internal Rattle. разбирам, че са точно такива каквито ми трябват /за бяла/. Това, което няма като информация е дали е потъващ, плаващ или съспендър. Какво е действието на тази лопатка според вас. Бих се радвал на бърз отговор, за да не опусна търга. Благодаря предварително

Имам нужда от съвет относно този вид воблери. От това, което пише в описанието 9.7cm 14g, Each lure (Laser Metallic Holographic Body) has Loud Internal Rattle. разбирам, че са точно такива каквито ми трябват /за бяла/. Това, което няма като информация е дали е потъващ, плаващ или съспендър. Какво е действието на тази лопатка според вас. Бих се радвал на бърз отговор, за да не опусна търга. Благодаря предварително

-
- ще става разбирач
Колега това е плитко-газещ воблер , но за точна дълбочина не мога да ти кажа 

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
от описанието в eBay наистина не става ясно какви са воблерите
единственото сигурно е че са плиткогазещи
според мен едва ли ще газят повече от метър
единственото сигурно е че са плиткогазещи
според мен едва ли ще газят повече от метър
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Значи ще ги пропусна
. Благодаря много за отговорите.

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
добро решение!!!
според мен няма никакъв смисъл да се купуват китайци на кило па били и за стотинки/бройката
само пълнят кутията и файда никакви
по добре с тия пари си купи 1-2 ама да са читави
според мен няма никакъв смисъл да се купуват китайци на кило па били и за стотинки/бройката
само пълнят кутията и файда никакви
по добре с тия пари си купи 1-2 ама да са читави

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
И аз така го реших ще си взема едно Салмо Слайдър, че отдавна съм му хвърлил око - ама нещо немога да го намеря(май ще си го поръчам от някъде) и 2-3 рапалчета. Все пак съм на 17 години и съм с малко ограничен бюджет 

- orion30
- разбира нещата
Чудя се този дали ще е уловист

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
само ако си му сложил батерийката и си го пуснал да свири химнаorion30 написа:Чудя се този дали ще е уловист

O! say can you see by the dawn's early light...
обади се да питаш в магазините на diemfishing, има доста салмо-та на добри цени, без кутийки.The_Ghost написа:И аз така го реших ще си взема едно Салмо Слайдър, че отдавна съм му хвърлил око - ама нещо немога да го намеря(май ще си го поръчам от някъде) и 2-3 рапалчета. Все пак съм на 17 години и съм с малко ограничен бюджет
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
яворе
не знам как е по варненско ама тук в софия салмо нема!
тук продават само гравелски и траперски примамки
а градския да се разходи до магазина на жорката в плевен (кука - под окръжна болница) и ще си напазари доста нещица
не знам как е по варненско ама тук в софия салмо нема!
тук продават само гравелски и траперски примамки
а градския да се разходи до магазина на жорката в плевен (кука - под окръжна болница) и ще си напазари доста нещица
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Що да "нема" бре ? На първо четене се сещам за неколко дюкяна дет иматбаш_майстора написа:...ама тук в софия салмо нема!...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
оти се прайш на йеб...о главо
за магазините на гравелите у софия думам - там нема салмо!

миналата седмица имаше доста в магазина на Възражданебаш_майстора написа:оти се прайш на йеб...о главо![]()
![]()
![]()
в Варна в магазина под Била също имаше
даже си взех 10-ина
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
бааа гоJavor написа:миналата седмица имаше доста в магазина на Възраждане

точно миналата седмица одих и не съм ги забелязал
да не ги продават нещо тайно под щанда

ще се провери!!!

Да попитам Павел Иванов, като по - вещ: Имаш ли някакви наблюдения върху Salmo Slider, става въпрос за бяла риба - как се представя (четох в друга тема, че не си наблягал на тях като марка, но все пак това е било 2007 г.), също така - ако може да ми препоръчаш разцветка и размер. По темите, които съм следил - съм забелязъл, че препоръчваш и използваш предимно японските, но те ми излизат извън бюджета, иначе с радост бих ги пробвал. Rapala Rattlin' съм харесал този със син гръб и оранжев тумбак + един с червена глава и бяло тяло RH ако не се лъжа. Втория въпрос за Rattlin' е 5 или 7 см. Да попитам също така - четох за Tail Dancer-a, че се използва предимно за тролинг. Стават ли 7 сантиметровите и за спининг, ако да може ли да ми препоръчаш и от него разцветка, защото нямам възможността да закупя всички. Воблерите ще ги използвам на язовири, както от бряг така и от лодка. Извинявам се за многото въпроси, но до миналата година все с блесни съм ловил и то щука, а воблери съм ползвал само за клен/кефал/. Благодаря предварително !
П.П. до баш_майстора: В този магазин попринцип баща ми ходи за рибки, пък и попринцип за всичко: купувал съм си няколко воблера за кефал от там - забелязъл съм, че има доста воблери и там ще ида да пазарувам, а каквото няма ще поръчам по интернет - само да разбера точно какво да търся и ще ми свърши работа. По - здрави !
П.П. до баш_майстора: В този магазин попринцип баща ми ходи за рибки, пък и попринцип за всичко: купувал съм си няколко воблера за кефал от там - забелязъл съм, че има доста воблери и там ще ида да пазарувам, а каквото няма ще поръчам по интернет - само да разбера точно какво да търся и ще ми свърши работа. По - здрави !