Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Сафридът се показа
Днес сутринта пак на Траката

Лошоооооооо няма го сафрида,сякаш някой го е изловил.С колегата дето ходихме хванахме това

като харипа е негов.Към 8 и нещо взе да усилва полека вълните и се орентирахме към тръгване.
Лошоооооооо няма го сафрида,сякаш някой го е изловил.С колегата дето ходихме хванахме това
като харипа е негов.Към 8 и нещо взе да усилва полека вълните и се орентирахме към тръгване.
А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

- Моряка
- кандидат преподавател
Не ,но нали влизам с малка гумена,пък и котвата не беше подходяща за силно течение.С по-голяма или дървена си е пей сърце.Разбрах,че и към Златните го няма.Някой ако е ходил Камчия ,Паша дере,Бяла и надолу да пише....
Последно промяна от Моряка на Съб Юни 28, 2008 7:38 pm, променено общо 1 път.
А сега де? 

- КИРО
- Обратна връзка:
Щеше.ама......Писах в каята.
Аз пък се прекарах да бия път до Калиакра. И там го нямаше както преди 10 дни. Само навътре , на дълбочина 4-6 метра имаше разпиляни сафриди, но повече от 4 на чепаре не се качваха. Започнаха да излизат и хамсии . Спомням си паламудената година имаше много хамсия !?
Вчера бяхме на Кранево.Още с пристигането видяхме доста лодки пред буната и помислих че го приклещихме ама.... явно си ловяха попчета хората.Сафридът изглежда се "изнесе" на север.Интересно че за Гръцко има доста инфо а за северната съседка нищо не се споменава.
След като и околу Калиякра го няма изглежда че ще трябва да го чакаме пак на есен.Нищо де,той и без това не беше вкусен като есенния(сещайте се за лисицата и гроздето
).
След като и околу Калиякра го няма изглежда че ще трябва да го чакаме пак на есен.Нищо де,той и без това не беше вкусен като есенния(сещайте се за лисицата и гроздето

-
- ще става разбирач
Бравоmoriak1 написа: Лошоооооооо няма го сафрида,сякаш някой го е изловил.С колегата дето ходихме хванахме това...

- 1000n
- разбира нещата
Здравейте!
Дали е започнал да се появява вече сафрид нощно време в района на Варна или още му е рано?
Предварително ви благодаря за отговорите 
Дали е започнал да се появява вече сафрид нощно време в района на Варна или още му е рано?

-
- научил се да хвърля
единични бройки вече има нощем. също и карагьоз привечер. а днес рибарите на 3-та буна бяха изкарали 2 лонди сафрид - по 8лв. , една хамсия, няколко трицона и 5-6 единици едър черноочко.
- КИРО
- Обратна връзка:
Не знам,от няколко дена е бурунтия,не може да се излезе.Днес бях на стоянката,които излязаха,после са дали обратен към езерото.Аз си смених маслото,хванах малко "червена боя",измих си лодката,и се прибрах.
Сафрид не съм чувал тези дни някой да е вадил,но сутрин в езерото може да се изкара някой карагьоз.Делфина тези дни пак е бил в залива.Инфо от колегите на стоянката.Ако се оправи времето,ще има излизане след 1700 някой ден.
Сафрид не съм чувал тези дни някой да е вадил,но сутрин в езерото може да се изкара някой карагьоз.Делфина тези дни пак е бил в залива.Инфо от колегите на стоянката.Ако се оправи времето,ще има излизане след 1700 някой ден.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- 1000n
- разбира нещата
Мерси, всичко разбрах с изключение на "черноочко". Това да не би да е карагьоз?hvdragon написа:единични бройки вече има нощем. също и карагьоз привечер. а днес рибарите на 3-та буна бяха изкарали 2 лонди сафрид - по 8лв. , една хамсия, няколко трицона и 5-6 единици едър черноочко.

На Тюленово от скалите нощем си взимат 3-4 килца.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чернокопа трябва да се покаже до края на месеца,щото има едно приятелче от Пловдив,дето иска да хване.Сафрида завърта ли се около брега сега,или не?Щото тоя път сафрида като дойде трябва да доведе и чернокопа.
Само да не е кат миналата година,че много тъжно. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.