Зарган и илария

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Зарган и илария

Мнение от kalkan4o »

Тя рибата тях ще чака :lol: :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

kalkan4o написа:Днеска на морска гара между 9:30 и 10:30 вечерта беше още по-добре от миналите дни, повече и по едро :wink: . Само се чудя що няма почти хора, обикновено става панаир като има риба :roll: !?
Ееее,след тази информация и за тебе няма да има място,ама ти си имаш и други. :smt002
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Teodor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Teodor »

Да така беше. :) И аз бях там обаче си носих само плувки... Но пак се закачиха няколко платеринки :smt023
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна. ;)

Изображение
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Ако си видял едно момче със син анцунг, на шаранджийски стол, с още 2ма льохмани аз съм бил :lol: :lol: :lol: .
Teodor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Teodor »

Аз бях до Перуна, а вии май от другата старана :) Ама не сам ти гледал анцуга ама видях че сте на такива столове :D
Абе добре дава там :smt023
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна. ;)

Изображение
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Предишните 2 дни даваше от другата страна, ама тоя вятър нещо измести рибата изглежда :wink: .

Имаше ли жена с теб и едно момче горе долу на мойте години, дето дойде и ни каза поне 3 пъти, че сме убили рибата :D ?
Teodor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Teodor »

А ми видях го това момиче ама то не беше с нас :lol: Обаче много странно, гледах я рибата няколко пъти само се върти около червея и после заминава.. :smt017

Изображение
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Teodor написа:А ми видях го това момиче ама то не беше с нас :lol: Обаче много странно, гледах я рибата няколко пъти само се върти около червея и после заминава.. :smt017

Днес бях на Илия Бояджиев (до Бургас),кефали по кило цяла сутрин скачаха на 10 метра от мен завирах им бомбардата в устите ,но въобще не обръщаха внимание на червея да се пукнеш от яд ,това време ли нещо им обърка режимите за хранене незнам иначе зарганите са само единични бройки при вас към Варна как е?
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Здравеите , бях малко на водолазен курс на Атия и затова не сам влизал в саита отдавна. Тръгнах за там на 24.07 и по пътя се сещам че съм забравил да си купя червеи. Бях прочел в саита че някои купувал червеи от Бяла на втория етаж на една сграда и т.н. Отивам и там цената е 2.50. Стоката супер. Както и да е отидох на фара на буната на Атия качих се отгоре и хвърлих 20 грамова потъваща бомбарда. Това става на 26.07. към 08.00 часа. Започват удар , риба, удар риба. Няма празно. В 12.10 резултата в моя полза беше 43 иларии и платерини. Имам документи за това разбира се но са на фотоапарата на колегата ми. По късно ще ги кача. Благодарение на приятелството си с двама харпунджии убих и двадесетина платерини , наи голямата от които бе около 1.200, има ги в галерията ми. Но това е за друго място, ше пиша и там.
Пашата обича смелите.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

При кого ходиш на курс там бе ?

Аз тая година изкарах на русалка при Илия Кръстев, затова питам :roll: .
halil1988
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от halil1988 »

Колеги чух че заргана е излязал към Черноморец днеска ми казаха дали е вярно.И да попитам за заргана каква бомбарда се използва защото за зарган никога не сам ходил.Утре като се варна от Черноморец ще пиша как е хавата там.
Мерси предварително
Изображение
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

kalkan4o написа:При кого ходиш на курс там бе ?

Аз тая година изкарах на русалка при Илия Кръстев, затова питам :roll: .
Щом е в Атия,най вероятно при Здравко Бонев от морско училище :roll: ??
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Здравеите , бях малко на водолазен курс на Атия и затова не сам влизал в саита отдавна.
....................................koeто предполага , че сте изпили много пиене с доктор Василев.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

halil1988 написа: за заргана каква бомбарда се използва
Ако имате намерение често да го гоните оня с човката е добре да имате всякакви.В смисъл различни грамажи,модели,с различна дълбочина на "газене".Ако ще е еднократно то най добре плаваща според мен с тежест съобразно акцията на пръчката.
Утре заран мисля да проверя колко са порастнали добичетата на Траката и ще докладвам.
А и един въпрос!Някой ползва ли бомбарди на Куантум,убеждават ме че са добри ама взех още 2 броя и пак им се строшиха тръбичките.Аз ли нещо ги съсипвам или ...... ?
П.п. Да не пускам ново мнение - сега идвам от Траката - 2 заргана между 6.30 и 7ч,едно пишлеме(15-тина см) бутна на 2 м от камъка и ..... толкова.На края на буната видях да вадят илария на дъно.Пак на 3 пъти един гад(илария) танцува с бомбардата и погледна чарвея с отвращение.Май ще сменям мястото,взех да се дразня нещо. Доста лодки се събраха в ляво от буната,не видях какво търсеха но се застояха.
Последно промяна от kuku на Съб Авг 09, 2008 9:49 am, променено общо 1 път.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

!Някой ползва ли бомбарди на Куантум,убеждават ме че са добри ама взех още 2 броя и пак им се строшиха тръбичките.
В последно време,колкото по-скъпи са бомбардите,толкова са по-смотано направени.Карай си с българските /тръбичките им ще издържат и ядрен взрив/,а ако искаш по-различно потапяне,просто го направи.Дори продавачите по риболовните магазини си карат с български бомбарди.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”