Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги ''бъбрека'' на Панчарево къде точно се намира ? 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
+ 1
П.с. Отнася се за мнението на Пабло Ескобар.
П.с. Отнася се за мнението на Пабло Ескобар.
бъбрека на панчерево е до платеното 

Първият мост след големия паркингRibko написа:Колеги ''бъбрека'' на Панчарево къде точно се намира ?

Още в началото на "Пънча", на около 300 м. след минералната вода http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=42.5 ... 3&t=h&z=18
Колеги миналата година бях на волуешкият язовир имаше доста едри каракуди на дъно но неприятно изненадан бях като ме нападнаха две каракачанки които се бяха отдевлили от стадото крави мислия тези дни пак да го посетия и дано не ме изненадат отново. тук в квартал на банкя има едно язовирче но все още не е започнало да кълве чета ви всеки ден с интерес и с надежди някой да каже къде пипа рибата в момента в нашата столица и покрайнините желая на всички успех през тази година

Колега на яз.Волуяк след 15-ти март, а иначе има едри каракуди там със сигурностivo_pif1 написа:Колеги миналата година бях на волуешкият язовир имаше доста едри каракуди на дъно но неприятно изненадан бях като ме нападнаха две каракачанки които се бяха отдевлили от стадото крави мислия тези дни пак да го посетия и дано не ме изненадат отново. тук в квартал на банкя има едно язовирче но все още не е започнало да кълве чета ви всеки ден с интерес и с надежди някой да каже къде пипа рибата в момента в нашата столица и покрайнините желая на всички успех през тази година![]()

Напротив, имаме достатъчно места около София които държат доволни количества риба.Друг е въпроса, че трябва да се намерят, почти никой не би пуснал инфо за водоем на който много кълве при наличието на колеги които не връщат обратно хванатата риба.szhristov написа: Според мен вече трябва да се палнират излети с минимална дестинация над 100км.
Моля за коментар.
koki написа:Първият мост след големия паркингRibko написа:Колеги ''бъбрека'' на Панчарево къде точно се намира ?.
Още в началото на "Пънча", на около 300 м. след минералната вода http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=42.5 ... 3&t=h&z=18
Оригиналния ''бъбрек'' е на около километър след Кокаляне.Едно време беше басейн във формата на бъбрек, от там идва името му.След това обаче го взе Стефан Софиянци и започна да строи, но му наложиха някакъв запор и в момента е недостроен комплекс.Иначе река Искъм минава точно до него, преди години имаше доста черна мряна и едри кленове.
Колеги как е на Челопечене, някой да е ходил или да има инфо ? 

Последно промяна от ivo_pif1 на Съб Апр 10, 2010 7:18 pm, променено общо 1 път.

Последно промяна от ivo_pif1 на Съб Апр 10, 2010 7:19 pm, променено общо 1 път.
Днес наминах за два часа да повъртя джелеза на ГУСВ-то, много вятър и студ....това беше...Ribko написа:Колеги как е на Челопечене, някой да е ходил или да има инфо ?
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера - 07.08.10 - хванах 16 уклея, среден калибър на платеното на Суходол. Шефчето ми взе 5 лева, вместо 7, бях сам на целия гьол. 

нямам живарник
-
- новобранец
- Обратна връзка:
от ivo_pif1 » Сря Мар 03, 2010 7:58 pm
Здравейте на всички колеги днес отидах да си отпочина на водоема в кв.на банкя за стръв исползвах бял червей но грам не пипна има едра каракуда костур и миналата год. шаранчата около две килца та мисълта ми е понеже утре пак ще ходиме дали някои може да помогне с каква захранка да опитам за да превикам рибките дали все още каракудата се е заровила в тинията или се е разщукала ако може някои колега да помогне ще съм му благодарен за съвета ще чакам отговор благодаря ви. В КВ.БАНКЯ НЯМА И ЕДИН GIOL КАДЕ СИ ХОДИЛ ТИ НЕ ЗНАМ БРАТО
Здравейте на всички колеги днес отидах да си отпочина на водоема в кв.на банкя за стръв исползвах бял червей но грам не пипна има едра каракуда костур и миналата год. шаранчата около две килца та мисълта ми е понеже утре пак ще ходиме дали някои може да помогне с каква захранка да опитам за да превикам рибките дали все още каракудата се е заровила в тинията или се е разщукала ако може някои колега да помогне ще съм му благодарен за съвета ще чакам отговор благодаря ви. В КВ.БАНКЯ НЯМА И ЕДИН GIOL КАДЕ СИ ХОДИЛ ТИ НЕ ЗНАМ БРАТО
Колега още е раничко за каракуда и шаранчета там опитай след 2 седмициboiko bojilov написа:от ivo_pif1 » Сря Мар 03, 2010 7:58 pm

Колеги някой ила ли инфо за Враждебна ?