Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
В нищо не бъркаш.Всичко е точно.Не обичам да говоря за работата си,макар да я харесвам и обичам.Пред приятели никога не го правя,а на риболов е забранено да се говори за работа.Дано сега хората разбират,че не парадирам с заниманието ми.Просто в този форум видях решение за излизане от абсурдната ситуация с цените.А тапета ми казват,защото от 12г. внасям Германските тапети на фирмата РАШ.Влезнах в риболовния бизнес с червеите от Италия преди 9г.(за това понякога ми е смешно,когато говорят за Италианския червей) И тъй като бяхме 3-ма Емиловци за да се уточни за кой става въпрос започнаха да ме наричат Тапета.Харесвам си прякора,а ти помисли за червеитеbutnik написа:Емо,аз също не знаех,че това ти е бизнес,даже мисля,че някъде бях чел- Емо тапета,не знам ,но го свързах с продажба и дистрибуторство на тапети.А знам,че си добър майстор на един вид друг риболов ,където белия червей не ти трябва,а едно приличащо на аборигенско оръжие нещоКакто и да е,ще се опознаем един ден,но понеже съм бил и от двете страни на барикадата ,а сега съм и от трета-консуматор потребител,та са ми ясни някои неща.А още повече,моят риболов с по-малко поне от 200гр се обезсмисля.Така са ме научили,в това съм се убедил и сам.А за Васко знам отдавна,още имах магазина,а и да не бъркам,но мисля,че държи и един язовир преди Кюстендил,където съм бил на състезание-купа Майсторски риболов.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Колеги, няма ли да е по-добре, ако изписваме магазините по градове, където се продава на ниски цени. Така ние риболовците ще сме по-ориентирани и ще постигнем целта на темата: по-ниски цени на белия червей! Тук и Emo-83 ако желае може да конкретизира местата където зарежда. Днес ходих до "Майсторски риболов" на бул. Тотлебен - цена 20 лв/кг, наблизо са магазините в Красно село на Дария "Риболовен свят" на "Гоце Делчев" 43 и на Калоян Белополски на "Хайдушка гора" 2, но нямах време да проверя цената при тях.
Нека разширим темата и пишем по градове и магазини цените на червея, хем да се ориентираме, хем да посръчкаме търговците!!!
Нека разширим темата и пишем по градове и магазини цените на червея, хем да се ориентираме, хем да посръчкаме търговците!!!
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
Ивайло Христов ни отказа предложението за съвместна работа....кето си е негово право.Той внася Румънски червей и това беше основния му мотив.Нямаше как да знае,че червеите ще станат двойни на неговите,като размер и тънки,като цена.Не е виновен човека за стоката,която внася.ico_dok написа:Колеги, няма ли да е по-добре, ако изписваме магазините по градове, където се продава на ниски цени. Така ние риболовците ще сме по-ориентирани и ще постигнем целта на темата: по-ниски цени на белия червей! Тук и Emo-83 ако желае може да конкретизира местата където зарежда. Днес ходих до "Майсторски риболов" на бул. Тотлебен - цена 20 лв/кг, наблизо са магазините в Красно село на Дария "Риболовен свят" на "Гоце Делчев" 43 и на Калоян Белополски на "Хайдушка гора" 2, но нямах време да проверя цената при тях.
При Калоян и Даря цените са ниски.Впрочем те са вече почти на всякъде такива в София.Има някои закъснели да променят нещата търговци.Но и те ще го направят,когато започнат да не им ги копуват.Ние на сила не можем да наложим да се продава стоката ни на ниски цени.Вие сте нашата сила,когато решите да пазарувате....с избора си.За това ви информираме.Но не мога да изброя всички магазинчета,складове и дистрибутори,които зареждам(много са).Днес имаме издаване и разнасяне на червей за София и страната над 350кг.(а още не е сезон)Всичко това е пакетирано по килограм,а за дитрибуторите по 20кг в кашон.Мога да спомена само кои сме основните хора зареждащи Б-я с червей.Масимо Изопи,Юлиян-Цирка,Румен и Наско карфиците,Бай-Георги Караджов,Станимир Мушников от скоро Лъчо и Станимир.....естествено и аз(Страхо-колегата ми).Старая се и тях да зареждам ритмично за да е достъпен червея по цялата ни страна.
Във София разкарвам червея на място до всеки желаеш с цени под 5кг. 8лв бял и пинки и 10лв шарен.За редовните търговци с поръчки над 5кг. цените са 7лв за бял и пинки и 9лв. за шарения.Тук са включени и всички складове на големите фирми вносители.
Колетите в страната се правят според поръчката и се изпращат по рейс.Избрано е автобус поради най-бързата доставка.Във Еконт и Спиди червея престоява цяла нощ в техните складове,които са доста топли.За това избягваме да работим с тях.Иначе щеше да ни е доста удобно по този начин с наложен платеж.Щяхме да спести гоненето на Автобуси и разписания,както и получаването на записа по поща..Но стоката ни е жива и не понася топлина и дълго стоене без въздух.
Мисля,че вече успяхме да се справи със спекулативно високите цени,които стимулираха и вноса на друг червей с подобни цени.
Без да се стремя това да е реклама давам инфо за търговците,които не знаят всичко това.Спокойно могят да ми се обадят на телефона който съм оставил тук и да поръчват червея от мен.Не съм зависим от цените и продадените килограми.Целта е покупка от 1-ва ръка на пресен не престоял червей в незнайно коя камера.И ниска цена с доставка на място за цяла София и страната.За клиентите в страната описах начина на доставка.
С уважение към всички търговци и клиенти......Емо

Благодаря Емо, точно това е идеята ми - ние риболовците по градове да даваме инфо къде на какви цени се продава червея. Само така ще притиснем търговците слагащи големи (100-200 и нагоре %). Като се знае в града къде е евтиния червей, оттам ще пазаруваме и другите щат не щат ще свалят цените, иначе ще продават кастериEmo-83 написа: Вие сте нашата сила,когато решите да пазарувате....с избора си.За това ви информираме.

Защото прът и макара се купуват на няколко години, но стръв и захранка всеки излет!!!
Ако администратора и модераторите преценят нека се оформи една важна тема "Актуални цени на стръв и захранки по градове и магазини" - така ние потребителите-риболовци ще се информираме взаимно и ще влияем пряко на пазара.
Това от мен. Хайде наслука на всички утре!!!!!!
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
Здравейте на всички,
имам един въпрос към Emo-83 - с кого работи в Шумен?
За да сме наясно от къде да си копуваме качествен български продукт.
Благодаря
и поздрави от Шумен.
Благодаря

До преди година и половина работех с Коце,но не зная причината поради която спря да взима.Той е фирмен магазин на Шекспир.За да сте добре просто уведомете търговците и няма проблем да ги зареждам с пресен червей на ниска цена.iurimil написа:Здравейте на всички,
Благодаряи поздрави от Шумен.
Малко ми е трудно така да отговарям за всеки град и търговец(не е и редно).Вашата помощ към мен и вас самите е инфото,което има давате.Всеки може да прецени от кой и колко да взима.Въпроса е веднъж да се опита....после нещата си тръгват сами в желаното русло за всички нас.

Попитах защото само той в момента предлага на грамаж бели червеи и пинки в града с цени между 15.00лв. и 18.00лв,освен това миналото лято червея във всеки един магазин в града изцяло приличаше на този Румънския.Всички останали по начина с кутийки,което е доста грубо спрямо крайния потребител.Инъче неговия червей поне онзи ден не бе нищо особено много слаб и преобладава жълтия може и Румънски да е - няма нищо общо с този от снимката отпреди няколко линка.Ще поговря с един приятел собственик на магазин дано го убедя да се свърже с теб и в града да има наистина качествен български продукт на достъпна цена.
Естествено,че никой не може да казва на никой от кого,по колко и на каква цена да копува каквото и да било нали пазара е свободен в крайна сметка и всеки си има позиция по въпроса.
Естествено,че никой не може да казва на никой от кого,по колко и на каква цена да копува каквото и да било нали пазара е свободен в крайна сметка и всеки си има позиция по въпроса.

Говори и с Коце.Той е добро момче.Нищо не пречи да работим отново заедно.Мисля,че не знае и това е проблема.Ще им изпратя да видят, да пробват и да сравнят.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Във Видин все още държат цени за килограм от 20 лв за бял и 22 за шарен и пинки. 
Грешка!Пинки изобщо не се предлагат на грамаж.
А! При Явор са на 15лв.
При него стръвта върви много яко и би могъл да ги свали още...но се съмнявам да го направи.

А! При Явор са на 15лв.
При него стръвта върви много яко и би могъл да ги свали още...но се съмнявам да го направи.

Там освен на Явор давам на всичките.И им кажи да си оправят цените.stich написа:Във Видин все още държат цени за килограм от 20 лв за бял и 22 за шарен и пинки.
А! При Явор са на 15лв.

Цена от 12-15лв за килограм вече е нормална.Нали и търговците трябва да печелят.Но 18-20лв е много....да не говорим,че до скоро имаше и за 26-30лв килото.При 300 грама днес си стреляш червеи цял ден и не излиза скъпо.Освен това е хиляда пъти по-добре да се храни с червей(протеин) от колкото с някаква незнайна ярма.Всичко се разбира с опити....приказките не помагат.
- CERRUTI
- сериозен играч
В петък взех 1кило шарен от "Риба и такъми" от този който IDA представи като "италиански"50/50 бял/червен.Много хубав червей!!! 

Тази седмица в него ще има и жълт,а другата и оранж.CERRUTI написа:В петък взех 1кило шарен от "Риба и такъми" от този който IDA представи като "италиански"50/50 бял/червен.Много хубав червей!!!

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Здавеите колеги.онзи ден вземах във варна бял червей на цена от 20 лв.за кг.,проверих при повечето магазини около полиграфията но навсякаде цената беше същата.дори в един от магазините нямаше разлика в цената на белия и шарения.моля някои да ме опъти към магазин кадето цените са близки до тези за които чета тук.използвам доста червей на риболов и такова инфо ще ми е от полза.ако емо не сподели то нека някои друг да го направи.предварително благодаря
П.С. качеството беше отвратително.когато пуснах няколко във водата умряха за секунди.колко би трябвало да издържат във водата?

П.С. качеството беше отвратително.когато пуснах няколко във водата умряха за секунди.колко би трябвало да издържат във водата?
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- RUZBATA
- ще става разбирач
Чета темата от самото начало и си викам кога ли ще доидат при нас тези цени и ние като хората ще си взимаме половин кило червеи ще си правим кефа
И чудото стана и то за доста кратко време , в магазините които посещавам в Димитровград и Хасково бял и шарен на цени съответно 10 и 12 лева за килограм !!! Сега остава и повечето колеги да се научат да си вземат по- големи количества , а не само на кутийка !!
Емо-83 незнам дали заради този шум които вдигна или някаква друга причина ,но цените са факт !!Което само може да ни радва нас обикновените риболовци

Емо-83 незнам дали заради този шум които вдигна или някаква друга причина ,но цените са факт !!Което само може да ни радва нас обикновените риболовци