Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Сезон 09 --- един спонтанен излет.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Сезон 09 --- един спонтанен излет.
И такаааа, 3 дни подред отварям в спинингов риболов да видя кой, какво, къде, но уви нищо, 3 дни бе хора не ходите ли за риба ????
И викам си аз "-дай да взема да ида за риба, та да пусна нещо у тоя под форум" То верно зима, ама приятна зима.
В четвъртък цял ден следях форума дали някой не иска съвместно пътуване. Е "Не" никой цял ден, обаче вечерта бай ви Златев след 3 месеца
работа без почивка решава, че му се ходи и пуснал тема, която аз успях да прочета едва на сл. сутрин.
Дрънкам му в 9 сутрина
- ко правиш бре френд
той горкия бамборлясал от алкохол предната вечер, вика
- отмарям след сношното запиване
- Айде за риба, му викам аз
- кога ???
- ми сега
- Айде
На това му викам скоростна уговорка за риболов. В 10 вече го чаках пред тях и отпрашихме към Огняново.
Пристигнахме там около 12 без нещо таман по-пладне, нямаше мъгла времето слъчево абе риболовна идилия.
На бързо приготвихме такъма

Ванко едвам керизеше водачите за да надене влакното, като стара баба конец в ухо на игла
С малко усилия всичко бе наред и готови строени за почитна снимка....

и се започна едно обикаляне та ум ми се зайде.
Тук, там, нагоре, надолу и обратно е не рибата отказваше да вземе каквото и да е. В един момент буммм и заковах един прозрачен

през акъла ми мина "попилях ги" може и на глас да съм го изрекъл защото май ме е чул дявола. ммммъъ ни едно не хванах повече
Обиколката продължи обаче рибата все тъй упорито пасуваше. Решихме, че е време да тръгваме кък колата беше едва 2-2:30 часа
съвсем време "не" за ходене(прибиране) но като не върви, на час по лъжичка, бях хванал 4 малки костурчета а Ванко ни едно.
И така разочаровани от неуспешния излет поехме обратно към колата, като профилактично пускахме силикончетата тук там,
докато в един момент стигнахме до едно място, което бяхме преслушали по-рано през деня и "те ти буля Спасов ден"
Провървя ни, започнаха профилактично да се обаждат ситни костурчета голям кеф, по едно време даже стана "гол след гол"
И тогава ме споходи най-голямият ми успех за деня, хвърлям и бамм нещо много яко огъна пръчката.
- Ванка, нещо огромно е. Викам аз борбата не продължи много и на брега се озова този гърбушко

Направо бях на 7-мото небе от кефф, Вако и той успя да закове първия си разбойник на силикон,
в лицето му се четеше изражението на малко дете пред ветрина с лакумства.Вижте сами

Обиколката продължи периодично вадехме по някоя и друга рибка от такъв калибър

И така докато се свечери и стана непоносимо студено.
Тъй приключи още един прекрасен ден на брега на водоема, успях да си извлека заключение,
че риболова за това е чудесен спорт, защото всеки ден е различен (уникален) от предния, и никога не знаеш какво те очаква в следващия залив
И викам си аз "-дай да взема да ида за риба, та да пусна нещо у тоя под форум" То верно зима, ама приятна зима.
В четвъртък цял ден следях форума дали някой не иска съвместно пътуване. Е "Не" никой цял ден, обаче вечерта бай ви Златев след 3 месеца
работа без почивка решава, че му се ходи и пуснал тема, която аз успях да прочета едва на сл. сутрин.
Дрънкам му в 9 сутрина
- ко правиш бре френд
той горкия бамборлясал от алкохол предната вечер, вика
- отмарям след сношното запиване
- Айде за риба, му викам аз
- кога ???
- ми сега
- Айде
На това му викам скоростна уговорка за риболов. В 10 вече го чаках пред тях и отпрашихме към Огняново.
Пристигнахме там около 12 без нещо таман по-пладне, нямаше мъгла времето слъчево абе риболовна идилия.
На бързо приготвихме такъма

Ванко едвам керизеше водачите за да надене влакното, като стара баба конец в ухо на игла

С малко усилия всичко бе наред и готови строени за почитна снимка....

и се започна едно обикаляне та ум ми се зайде.
Тук, там, нагоре, надолу и обратно е не рибата отказваше да вземе каквото и да е. В един момент буммм и заковах един прозрачен

през акъла ми мина "попилях ги" може и на глас да съм го изрекъл защото май ме е чул дявола. ммммъъ ни едно не хванах повече

Обиколката продължи обаче рибата все тъй упорито пасуваше. Решихме, че е време да тръгваме кък колата беше едва 2-2:30 часа
съвсем време "не" за ходене(прибиране) но като не върви, на час по лъжичка, бях хванал 4 малки костурчета а Ванко ни едно.
И така разочаровани от неуспешния излет поехме обратно към колата, като профилактично пускахме силикончетата тук там,
докато в един момент стигнахме до едно място, което бяхме преслушали по-рано през деня и "те ти буля Спасов ден"
Провървя ни, започнаха профилактично да се обаждат ситни костурчета голям кеф, по едно време даже стана "гол след гол"
И тогава ме споходи най-голямият ми успех за деня, хвърлям и бамм нещо много яко огъна пръчката.
- Ванка, нещо огромно е. Викам аз борбата не продължи много и на брега се озова този гърбушко

Направо бях на 7-мото небе от кефф, Вако и той успя да закове първия си разбойник на силикон,
в лицето му се четеше изражението на малко дете пред ветрина с лакумства.Вижте сами

Обиколката продължи периодично вадехме по някоя и друга рибка от такъв калибър

И така докато се свечери и стана непоносимо студено.
Тъй приключи още един прекрасен ден на брега на водоема, успях да си извлека заключение,
че риболова за това е чудесен спорт, защото всеки ден е различен (уникален) от предния, и никога не знаеш какво те очаква в следващия залив

Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
- szhristov
- ще става разбирач
Re: Сезон 09 --- един спонтанен излед.

...и не прекалявайте с

...и наслука
- CATCH & RELEASE
- новобранец
Спасе, Златев, ма супер сте!
Тоя дебеличкият е ммммнооого симпатичен, да е жив и здрав
Аз им бях казал на полупрозрачните миналата седмица да ви поизнервят малко и те нали са ми приятели...
Времето ще се задържи такова хубаво още малко, при първа възможност се организирам и аз/ние!
Браво отново, поздрави!
Тоя дебеличкият е ммммнооого симпатичен, да е жив и здрав

Времето ще се задържи такова хубаво още малко, при първа възможност се организирам и аз/ние!
Браво отново, поздрави!
Хвани/пусни! Мъртва риба има в магазина.
утре с Гичо ша ходим да проверим кво сте ни оставили 

Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
Спасе, благодаря, че сподели с нас, ще взема да се разходя и аз до омразното ми Огняново
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не звънах, защото беше през седмицата а болшинството работи, сори другия път ще дрънкамszhristov написа:браво бре, що не дръннахте и насам - щях да се включа светкавично
ей го каде е. Званнете другия път да половим рибата, че то зимата наистина е добре-за сега-ама може и да се озъби
![]()
...и не прекалявайте с, че не се знае кога ще се лови риба

donky, има още приятелюdonky написа:утре с Гичо ша ходим да проверим кво сте ни оставили

Защо омразно ?Soller написа:Спасе, благодаря, че сподели с нас, ще взема да се разходя и аз до омразното ми Огняново
гьола си е супер, но малко тоест доста мръсничък, на едно място даже хората са си заформили мн. хубаво сметище

- Motorski
- ще става разбирач
Ау, бай Иван и бай Спас са баш герои! 

Define "баш"Motorski написа:Ау, бай Иван и бай Спас са баш герои!

Мда...
Представете си...
Слънцето упорито и безжалостно напича обезводненото тяло през пердето и щорите, докато главата търси своето място сред блуждаещите пред затворените очи сенки... Ръцете с отчаян порив придържат челото, за да си спомни тя, главата, къде е и къде трябва да е, но пущината пак се върти и боли и върти и боли и върти и боли...
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло..."
Сред този хаос на емоции, породен от въображеми тежки, остри предмети падащи по главата и рояци котараци вилнеещи из стомаха, един лъч даде отправна точка и посока на подредбата...
Телефонът нададе сигнал за SMS... След това дочух и прекъснат сигнал за звънене - две мнения нямаше. Спешно е!
Надигам се аз, грешка, мислех си че съм се надигнал... Втори опит... Надигам се аз, вземам телефона, а там пише "Spas"...
Я! Нещата вземат неочакван обрат!
След картка уговорка аз вече летя, хванал в едната ръка чаша с брутално силно кафе, а с другата се мъча да събера риболовния си инвентар потънал в забвение от цели три месеца...
В крайна сметка след около 40 минути вече пътуваме...
Останалото Пачо вече го е описал доста добре и няма смисъл да дублирам и досаждам с коментари...
Ще допълня само с една-две снимки...

Беше чудесен излет

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- daniel defoe
- разбира нещата
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е кой си нема дар-слово нема си,
ще взема да ти плащам Ванка да ми редиш текста от излетите ми.
М... тук няма да се съглася с тебpa4o написа:Е кой си нема дар-слово нема си,

Ти също разказваш доста увлекателно, просто стиловете ни са различни

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ванко недей да увърташ
влезна у цифра и довечера ше черпиш

влезна у цифра и довечера ше черпиш

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."