Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2009г
оловата ги ползвам само на места където познавам дъното и знам че е песъчливо а там където не го познавам с ангренажни ролкиМоряка написа:Аз съм практикувал ластик и мисля,че твойто не става,освен ако не си измислил нещо ново.Тоест ,като заметнеш с друга пръчка оловото,как ще го откачиш?dobria1 написа:Всички говорите за ластик разбираемо е и техниката е ясна дори може да подскажа че може да се използва олово 2x120г.като се замята с друга пръчка и ластика отива много по далечено РИБА има ли никои не казвате
ако някой го интересува начина да пита

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Моряка
- кандидат преподавател
Е щом правиш коли и лагери става,поне аз последно лагери от Дапа хвърлях
Айде да идва сафрида,че да се начешем.

А сега де? 

имам специална пръчка с АКЦИЯ 500 и 15м. ластик го взема и още 15-20м. влакно и да не забравяме че ластик може да се прави не САМО на вълноломаМоряка написа:Е щом правиш коли и лагери става,поне аз последно лагери от Дапа хвърляхАйде да идва сафрида,че да се начешем.

- 1000n
- разбира нещата
В момента ловя на вълнолома на ластик.
На 10 минути се хваща по риба.
е то това е почти нищо1000n написа:В момента ловя на вълнолома на ластик.

- 1000n
- разбира нещата
След 12:00 стана още по-зле - от 12:00 до сутринтаdobria1 написа:е то това е почти нищо1000n написа:В момента ловя на вълнолома на ластик.
На 10 минути се хваща по риба.![]()
лоша работа
хванах само две риби. Рибата скачаше (играеше или
бягаше от нещо - не знам), но не кълвеше.
Рибата не беше дребна. Хванах 20 парчета и
Бяха половин кило. Наслука!
май ще ходя на вълнолома
ВНИМАНИЕ ако видите един луд с дълга коса да бягате че при замятане не се знае какво ще уцеля
ще ми е приято да се запозная с всеки колега от тук

-
- новобранец
здрасти както ти казах по рано рибата е в морето за 1 час 3 кила и аиде на работаdobria1 написа:май ще ходя на вълноломаВНИМАНИЕ ако видите един луд с дълга коса да бягате че при замятане не се знае какво ще уцеля
![]()
![]()
![]()
- 1000n
- разбира нещата
Здравейте!
Вчера вечерта отново бях на ластик на
вълнолома. Този път имаше още по-малко риба.
От 21:00 до 23:00 хванах само 7 сафрида и 'аиде
в къщи. Наслука на всички!
e най-после бях там и всеки се оплака че няма сафрид незнам причината но мисля че имаме посетители с остри зъби от онези дето стават най-добре на скара1000n написа:Здравейте!

Опит за риболов на сафрид, Зелено фарче- Морска гара Варна. 14.08.2009г. от 18ч. до 21ч. на чипаре -клатене 9м. сопа-- 8 бр.-сардинки, 3 бр.- харибчета, 4 - хамсия, 6 -сафрида/едри/, около 7-8 граци-върнати в морето да пораснат. От 21:40ч на плувка с червей до 23ч. само 4 бр. сафрид
- 1000n
- разбира нещата
Здравейте! 
Вчера вечерта от вътрешната страна на вълнолома на ластик от 21:00 до 23:00 - 3 сафридчета и едно харибче.
Рибата играеше на десетина метра от брега, но рядко кълвеше. Не знам дали нещо не я гонеше.
Наслука!

Вчера вечерта от вътрешната страна на вълнолома на ластик от 21:00 до 23:00 - 3 сафридчета и едно харибче.

Рибата играеше на десетина метра от брега, но рядко кълвеше. Не знам дали нещо не я гонеше.

Наслука!

Преди малко от вътрешната страна на вълнолома,излизаха чернокопчета с размери на едър сафрид на бомбарда,гонеха яко, заргана скачаше над водата,аз хванах 3 и ги пуснах да тормозят зарганите1000n написа:Здравейте!
Вчера вечерта от вътрешната страна на вълнолома на ластик от 21:00 до 23:00 - 3 сафридчета и едно харибче.![]()
Рибата играеше на десетина метра от брега, но рядко кълвеше. Не знам дали нещо не я гонеше.![]()
Наслука!

Зарганолог
колеги сафридът се завърна с пълна сила вчера и онзи ден много доволно по кило кило и половина на Варвара,някой друг не е ли одарил нещо
Туй ли наричаш с пълна сила? А колегите от Варна пълнят кофите и недоволстват.sharky593 написа:колеги сафридът се завърна с пълна сила вчера и онзи ден много доволно по кило кило и половина

Иначе от брега или от лодка го хващате?