Правила- Н. С. 6

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Правила- Н. С. 6

Мнение от SONY »

Колеги,започвате лека полека да разцепвате нещата.На път сме да разрушим една хубава традиция,като националните срещи.Никой не е казал,че се забранява алкохола,музиката и веселбата до зори.Напротив - тези неща са просто задължителни.Идеята бе,да не се ползват огнестрелни оръжия и да не се карат колите между палатките,където спят малки деца и жени.Любака много добре и ясно го каза.Не виждам абсолютно никакъв казармен ред,както го изкарвате.
Ако ще си правим среща 10 души,просто няма смисъл.Така ,че се стягайте и всички на язовира.Смятам,че неприсъствието на ключови хора,които винаги са били по-срещите,без основателни причини е несериозно и лека полека ще разруши цялата хубава идея на мероприятието.
TICA FAN
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

За това че се веселиме и прекарваме хубаво значи ли че сме алкохолици и прос народ,ако някой си е позволил волности и на сутринта е съжелявал не трябва вината да се стоварва върху всички,всеки си има глава на раменете и трябва да мисли,аз само бях пил 2 бири и накарах Васко да ме кара до Пловдив и обратно за което му благодаря и някои които не го познават като човек и не разбират от майтап да не пишат врели некипели и налагат морален кодекс.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Приятели мой, Моля ви не издребнявайте, дайте да не разваляме това което всички чакаме с нетърпение.Умолявам ви дайте да спрем до тук.Чакам с нетърпение да се видим на срещата.Поздрави и бъдете здрави
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Краси_поборника написа:За това че се веселиме и прекарваме хубаво значи ли че сме алкохолици и прос народ,ако някой си е позволил волности и на сутринта е съжелявал не трябва вината да се стоварва върху всички,всеки си има глава на раменете и трябва да мисли,аз само бях пил 2 бири и накарах Васко да ме кара до Пловдив и обратно за което му благодаря и някои които не го познават като човек и не разбират от майтап да не пишат врели некипели и налагат морален кодекс.
Краси,кой е казал нещо за твоето ходене до Пловдив ??? Кой е казал че си/сме алкохолици ??? Моля те,вземи се в ръце и наистина да се спрем че всичко ще се усере накрая заради криво четене както давола чете евангелието.Аз като пия,алкохолик ли съм ??? Ще си пием и ще си пеем,затова е срещата,да се видим с приятели и да пием по ракия :idea: :idea: :idea: Успокой топката и стига се вкарвай в играта сам,без да си направил нищо лошо.Всеки може да си пие колкото си иска и му е сладко !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Краси_поборника написа:За това че се веселиме и прекарваме хубаво значи ли че сме алкохолици и прос народ,ако някой си е позволил волности и на сутринта е съжелявал не трябва вината да се стоварва върху всички,всеки си има глава на раменете и трябва да мисли,аз само бях пил 2 бири и накарах Васко да ме кара до Пловдив и обратно за което му благодаря и някои които не го познават като човек и не разбират от майтап да не пишат врели некипели и налагат морален кодекс.
Явно и в момента си натряскан! Четеш през редовете, без да вникваш какво ти говорят другите! Възпитавай си момченцето от снимката ти като си искаш... но ако го Видиш изгорено, простреляно, премазано... никой няма да може да ти помогне!

Извинявам се за думите ми, но факта е факт! Лично Аз вече си промених мнението за твоята личност! Явно Главата ти, наистина не може да направи разлика между свобода и свободия! В това общество не си сам. :?
Напъвах се да правя приятни срещите и с подаръци и с приятелство.... но заради такива като теб съм доста разочарован. :?
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Kapone в момента съм на работа и отговарям за 150 човека, не искам да изпадам в подробности просто преценявай хората които познаваш а за тези които не познаваш нямаш думи. :wink:
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”